Перейти к содержимому
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Zloplay community

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Как бихте оценили MW3 ?

Опубликовано:

Оценяването трябва включва :

Оценка за сингъл-плейъра

Оценка за мулти-плейъра

Оценка за CO-OP режима

Оценката трябва да е от 1 до 10

Р? ето РіРё Рё моите оценки :

За сингъла: 8.4

За мултито: 2.0

Р—Р° CO-OP: 6.0

Общ резултат за MW3: 4.6

Р?грата РёРјР° РЅСѓР¶РґР° РѕС‚ цялостна Рё значима РїСЂРѕРјСЏРЅР° иначе след около РїРѕРЅРµ една или РґРІРµ РіРѕРґРёРЅРё Call Of Duty РјРѕР¶Рµ РґР° СѓРјСЂРµ(РґР° изчезне РѕС‚ пазара). :!:

Това все пак си е мое мнение !

Featured Replies

Опубликовано:

Сингъл Плейър - 8.0

Мулти - 4.5

РљРћ-РћРџ - 7.5

Мултито добре е направено, но има някои неща, които ако ги подобрят ще стане супер. :roll:

Опубликовано:

Сингъл: 6 - Нямах никакъв интерес докато го играя.

Мулти: 7 - по-често се нервя докато играя, от колкото разпускам.

ко-оп: 5 - напълно безсмислено и скучно.

Браво. Пълно 6 давам за играта :)

Опубликовано:

Сингъл - 3 - просто безинтересно

Мулти - 4 - без коментар напрао

Ко-оп 1 - ебахти изцепката е тва :lol::lol::lol:

Общо: 2 :D

не съм играл от около 2 дена, за 10 часа ingame ми омръзна, направих към 4-5 златни оръжия и тва е, влизам вече рядко колкото да си напрая кефа с снайпера... mw3 - с две думи - НЕОПРАВДАНО ОЧАКВАНЕ

Опубликовано:
Сингъл - 3 - просто безинтересно

Мулти - 4 - без коментар напрао

Ко-оп 1 - ебахти изцепката е тва :lol::lol::lol:

Общо: 2 :D

Хубава математика вадиш! 3+4+1/3 = 2

Опубликовано:

ква математика... 2,6 става и аз го смятам за 2... просто 2 е по-подходящо от 3 в случая :lol: ако шсе заяждаме за глупости - не ме брой

Опубликовано:

IW5 е САМО мултиплеар. Оценка6.

Edit: Моя грешка. Наистина се обърках с IW5M.

Опубликовано:

Съжалявам за офтопика, но IW5 е engine на M W 3. Бъркаш се с IW5M

Опубликовано:

Съжалявам за офтопика, но IW5 е engine на M W 3. Бъркаш се с IW5M

Когато някой се опита да напише MW 3 автоматично го преправя на IW5.

Опубликовано:

IW5 и MW 3 са целите игри. IW5M вече само мултиплеър, както да кажем IW5S ще е сингъл...

Опубликовано:

За единичната игра:

Затвори арката на Modern Warfare серията по подобаващ начин. Цялостното изживяване беше що-годе интересно, общо: 7. Бих играл MW серията отново от 1 до 3. =)

За мулти:

Пет РѕС‚ десет. Р?РјР° опити, РЅРѕ небалансираните РѕСЂСЉР¶РёСЏ + включването РЅР° глупости като stealth bomber Рё dead man's hand направиха играта неприятна.

Co-Op: 2.

Скучен. Дори пред скучните Black Ops зомбита. =)

Опубликовано:

Р—Р° сингъла: 7 Р?зживяването РЅР° сингъла беше интересно защото очаквах нещо СЏРєРѕ РґР° СЃРµ случи СЃ Макаров Рё така...ама имаше СЃРё доста Р±СЉРіРѕРІРµ РЅР° хард левел, като Р·Р° пример как РјРµ обиваха внезапно Рё нереално РѕС‚ РЅСЏРєРѕРё СЉРіСЉР» Рё това РјРµ караше РґР° РіСѓР±СЏ интерес.

Р—Р° мултито: 4 Покрай BF3 РёР·РіСѓР±РёС… интерес покрай мултито защото РјРё СЃРµ струваше че маповете СЃР° РјРЅРѕРіРѕ затворени Рё отворени РІ същото време Р·Р° стреляне Рё неможех РЅР° РїСЂСЉРІ поглед РґР° разбера РєСЉРґРµ СЃРµ spawn отборите като РЅР° MW2. Направи РјРё Рё впечатление че РЅСЏРєРѕРё РѕС‚ оръжията СЃР° over-powered както Рё РЅСЏРєРѕРё перкове. Р?наче РЅРµ Рµ зле чак РїСЉРє така, РЅРѕ РЅРµ РјРѕРіР° РґР° РјСѓ СЃРµ насладя изяло като РЅР° MW2 ((РњРѕР¶Рµ Р±Рё СЃРё внушавам тъй като Р±СЏС… доста РґРѕР±СЉСЂ там))

За CO-OP: 3 Просто не ми харесва и това си е...((За мене това е стреляне по някои без цел или може би целта е да оцелееш просто?))

Опубликовано:

Сапфире, зомбитата в Killing Floor са хубави. =)

Р—Р° сингъла: 7 Р?зживяването РЅР° сингъла беше интересно защото очаквах нещо СЏРєРѕ РґР° СЃРµ случи СЃ Макаров Рё така...ама имаше СЃРё доста Р±СЉРіРѕРІРµ ...

РўРѕРІР° РјРё напомни РЅР° онази НЕГРАМНОТНА грешка която СЃРµ РїРѕСЏРІСЏРІР° докато играеш single player мисиите. Мисията РґР° прочистиш Берлин или нещо такова, следваш танка, следваш РіРѕ Рё ако продължиш РґР° РіРѕ следваш - играта забива СЃ прозорче РґР° грешка. Р? след като пуснеш РІ интернет какво пише, разбираш, че Р·Р° РґР° РЅРµ СЃРµ РїРѕСЏРІРё тази грешка - трябва РґР° продължиш напред през сградата РІ страни. РўРѕРІР° Рµ без извинение. Дори РЅРµ знам дали Рµ пусната поправка.

Опубликовано:
Сапфире, зомбитата в Killing Floor са хубави. =)

Р—Р° сингъла: 7 Р?зживяването РЅР° сингъла беше интересно защото очаквах нещо СЏРєРѕ РґР° СЃРµ случи СЃ Макаров Рё така...ама имаше СЃРё доста Р±СЉРіРѕРІРµ ...

РўРѕРІР° РјРё напомни РЅР° онази НЕГРАМНОТНА грешка която СЃРµ РїРѕСЏРІСЏРІР° докато играеш single player мисиите. Мисията РґР° прочистиш Берлин или нещо такова, следваш танка, следваш РіРѕ Рё ако продължиш РґР° РіРѕ следваш - играта забива СЃ прозорче РґР° грешка. Р? след като пуснеш РІ интернет какво пише, разбираш, че Р·Р° РґР° РЅРµ СЃРµ РїРѕСЏРІРё тази грешка - трябва РґР° продължиш напред през сградата РІ страни. РўРѕРІР° Рµ без извинение. Дори РЅРµ знам дали Рµ пусната поправка.

Не за такъв бъг говорех ама...xD На мене ми се е случвало да умирам още в на първата мисия дето трябва да се скрия от Руския хеликоптер иначе те гърми яко и умираш(( нищо че си легнал зад някоя отломка на разрушена сграда за cover, той пак така и иначе те убива през стената, поне на мене ми се случвало два пъти. ЛОЛ.

Опубликовано:
Аз пък не съм имал тая грешка!?!

"Too many commands". Като ми излезе и на мен, се сетих че бях чел някъде че се минава отстрани... :)