Перейти к содержимому
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Zloplay community

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Какво ви е отношението към Кол а Дути

Опубликовано:

Какво ви е отношението към КОД?

(Пиша РЅР° български РљРћР› Рђ ДУТР? Рё РљРћР”, защото РЅР° английски думата СЃРµ цензурира)

Р?нтересно РјРё Рµ, защото РґРѕСЂРё РґР° вкарват РјРЅРѕРіРѕ неща, РІСЃСЏРєР° РіРѕРґРёРЅР° - РЅРѕРІР° РёРіСЂР° РЅСЏРјР° как РґР° РЅРµ СЃРµ повтарят. РљРћР” замира Рё смятам, че РґРѕСЂРё РјРЅРѕРіРѕ С…РѕСЂР° РґР° играят BLOPS 2, това ще Рµ СЃ тази поредица.

Battlefield също не внасят нещо ново и напреднало, едно полирано изживяване което е BF3 никак не допринася за дългосрочният живот на тази игра, която ще умре с BF4.

Аз лично се завръщам към "старите" Quake, Half-Life и Unreal.

Всички тези серии освен да са приятни в оригинал, вече имат и прилично завръщане в 21 век с обновени версии, а играта в мрежа с останали хора остава да бъде толкова приятна, поради отсъствието на простотията която лъха от BF и M W3.

Р?скам РґР° чуя вашето образовано мнение РїРѕ РІСЉРїСЂРѕСЃР°. :)

(Ще отбележа, че играя КОД откакто има КОД... на много хора е възможно M W3 да им е първата.)

Какво РІРё Рµ отношението РєСЉРј CoD? 35 пользователей проголосовало

1. 1. ???°?????? ???? ?µ ???????????µ?????µ???? ?????? CoD?

• ???°???µ?????° ????, ???µ ???????????»?¶?° ???° ???????°?? ??????????
      53%
      22
    • ???? ?????µ???µ ???° ?????µ???µ
      26%
      11
    • ???µ ???????°?? ?????????? ???µ??????
      7%
      3
    • ???°?????»???? ???°?·?»???????? FPS ???????? ???µ ???????°??
      12%
      5

Пожалуйста, войдите или зарегистрируйтесь для голосования в опросе.

Featured Replies

Опубликовано:

Ами какво да кажем за Кол а Дути, 3арк като че ли се пробват да свършат някаква работа, която ще интригува техните клиенти (its all about the money, money, money...) и аз мисля, че те ще успеят да задминат с лекота "славата" на IW, които след IW4 на практика не са същия екип и е грешно IW5 да се счита за Кол а Дути, тъй като хич не е правена от екипите, които са правили предишните. Аз лично чакам Respawn да излязат с продуктите си (което за съжаление ще почака поне 2-3 години още).

Тоест доволен съм от поредицата, IW5 е извън списъка за мен.

Опубликовано:

Едва ли някой има нужда от "експертното" ми мнение, тъй като съм експерт по Кал от Дупи, колкото е ескперт и бабата на децата ми...Но все пак мога да кажа две-три слова за това чудо на инжинерната мисъл...

Р?грал СЃСЉРј почти всички серии, освен Бляк РїРѕРїСЃ, тъй като изобщо РЅРµ можах РґР° СЏ подкарам РЅР° мойта дърта машина, имах също удоволствието или РїРѕ СЃРєРѕСЂРѕ мъчението РґР° играя Рё WoW, тъй като РјРё вървеше СЃ около 5 FPS РІ минута... :lol: , РЅРѕ РѕС‚ всички любима СЃРё РјРё остава модерната 2. Наскоро започнах РґР° играя Рё 3-ката, естествено както казват всички тя Рµ продължение РЅР° 2-ката, РЅРѕ СЃ РЅСЏРєРѕРё подобрения...Рё осирания. РќСЏРєРѕРё РѕС‚ оръжията наистина СЃР° РјРЅРѕРіРѕ РґРѕР±СЂРё, РґСЂСѓРіРё направо РјРµ изкарват РѕС‚ бесовете, трети СЃР° абсолютно безмислени, четвърти СЃР° направо излишни(РЅСЏРјР° РґР° РіРё изброявам, РІРёРµ СЃРё РіРё знаете). Относно спаун системата, мнението РјРё Рµ като РЅР° всички останали: пълен шит!!! Кефи РјРµ РІ момента, тъй като Р·Р° мен РІСЃРµ още Рµ РЅРѕРІР° РёРіСЂР° Рё РёРјР° РјРЅРѕРіРѕ неща тепърва РґР° откривам...предполагам след като Рё СЃРµ наситя или РїРѕ СЃРєРѕСЂРѕ като РјРё РїРёСЃРЅРµ, ще СЃРµ РІСЉСЂРЅР° СЃ Р±РѕРґСЂР° стъпка Рё песен РЅР° предишната серия. Р?майки предвид Рё факта, че откакто играя Кал РѕС‚ Дупи, винаги СЃСЉРј СЏ въртял РЅР° най-РЅРёСЃРєР° резолюция Рё всичко РЅР° РІСЉР·РјРѕР¶РЅРёСЏ РјРёРЅРёРјСѓРј, след като СЃРё взема РЅРѕРІР° щайга Рё СЏ подкарам СЃ пълните Рё възможности, Р·Р° мен ще СЃРµ открие една съвсем РЅРѕРІР° материя Р·Р° опознаване, така че мисля че тази поредица още дълго време ще РјРµ занимава. :)

РўРѕРІР° РѕС‚ мене, РЅРµ РјРё СЃРµ смейте РјРЅРѕРіРѕ, РїСЂРѕСЃС‚ СЃСЉРј СЃРё Рё това Рµ. Р? както Рµ казал великият доктор Стоичков: РџРѕ-РїСЂРѕСЃС‚ РѕС‚ това РЅРµ РјРѕРіР° РґР° стана... :lol:

Опубликовано:

Мисля за сега да си задържа мнението... Само мога да кажа, че постепенно с всяка от M W игрите ми ставаше все по-тъпо и по-тъпо. За BO2 имам по-оптимистични очаквания, а и мисля да си я взема (1-вата игра, която ще си купя)главно, защото не мисля, че ще мога да понеса да играя още цяла година IW5M.

Опубликовано:

аз като уж геймър

заделям по около час за код ... ако има приказка в теам спеака отива целия ден

аз играя и bf p4f и независимо дали мръ или прая 40/0 2 карти и излизам ...

татарски аз лично се завръщам към старите навици

разцъквам цс и hl с сетти листата поне 3 пъти в седмицата :D там е моя отдушник

а секси не са обиждай .. ама като не можеш да играеш някоя игра :D не ти харесва

мене ми допадна бад компани 2 ама малко ми е слаб процесора .. :D просто снайпиринаето е на макс там.

татарски слуши ся :D ние геймърите сме като комети

е ся може ме утресе и да смъкна пес емулатора или сега емулотора :shock:

на всеки му писва от всичко

аз съм в един безкраен

loop < cs,hl,crossfire,bfp4f,mw2,mw3,portal 1,2,mp за фпс

а когато ме фрашне да ставам стратег почвам cqc all series :D war3tft :lol:

а новите игри дето излизат 1/10 стават :D

Опубликовано:
  • Автор

Другата страна на монетата...... един скучен шутър с друг. :3

Опубликовано:

I cba, honestly.

Не играя толкова, откакто алтера го спряха, mw двойката не ме кефи вече, а за тройката имах някакви надежди, че ще бъде нещо по е-спортс ориентирано, но не. Блек опс не ми харесва, блек опс 2 ще бъде някаква пародия, отново.

Четворката си остава най-добрия вариант за мен, и то САМО в промод скримове или esl. Другото просто не си заслужава.

Опубликовано:

Като каза четворката си помислих: този да не иска IW6 ?!?!?! Но после света се оправи.

Р?наче РЅРµ РјРѕРіР° РґР° разбера защо Рµ толкова модерно РґР° хейтваш РєРѕРґ, СЃРјРёСЃСЉР» всички СЃРјРµ СЏ играли безкрайно РјРЅРѕРіРѕ, РЅР° специално място РІ сърцето РЅРё Рµ Р·Р° голяма част. РўРѕРІР° че РёРјР° някакви проблеми тази или РґСЂСѓРіР° РіРѕРґРёРЅР° РЅРµ разбирам защо РІРё кара всички РґР° СЏ "мразите". РђР· лично СЃРµ забавлявам РЅР° абсолютно РІСЃСЏРєР° част (РјРѕР¶Рµ Р±Рё РЅРµ СЃСЉРј Рё РјРЅРѕРіРѕ претенциозен, или РїСЉРє просто че досега РЅРµ Р±СЏС… плащал Р·Р° РёРіСЂР° Рё нямам изисквания- РЅРµ знам). Р?наче Р·Р° човечеца над мен дето разправя, че нямало СЃРјРёСЃСЉР» без РјРѕРґРѕРІРµ Рё глупости - РїРёС‡ като РЅРµ ти харесва поредицата моля ти СЃРµ махни СЃРµ, имам чувството че половината РЅРµ РіРё радва, РЅРѕ СЃР° тук просто Р·Р° РґР° кажат, че СЃР° тук.

Опубликовано:

Аз лично не мразя код, просто не ми харесва особено. Казах вече какво ме забавлява в играта ;P

Опубликовано:
Ако не харесвата КОД, какво правите във форум за КОД?

Най-вероятно някой насила ги кара... :lol:

Опубликовано:
  • Автор
Ако не харесвата КОД, какво правите във форум за КОД?

Р?грата РёРјР° РґРѕР±СЂРё Рё лоши страни. Р—Р° съжаление СЃ времето лошите натежават, което Рµ напълно нормално. Р? форум Р·Р° РљРћР” Рµ едно нормално място РґР° СЃРµ изкажем Р·Р° тях. :)

Опубликовано:

РќР° мен лично,РЅРµ РјРё харесват картите,струват РјРё СЃРµ прекалено малки Рё еднообразни,също Рё РЅСЏРєРѕРё РѕС‚ пърковете,свикнал СЃСЉРј РЅР° РєРѕРґ 2 (СЏ имало Рё цензура охаа)Рё СЃРёРіСѓСЂРЅРѕ затова :lol: Р?грата СЃРё Рµ готина,особенно като СЃРµ играе СЃ нормални С…РѕСЂР°,дето СЃРё цъкат Р·Р° кеф ,Р° РЅРµ Р·Р° разни постижения :mrgreen:

Опубликовано:

Нека Рё аз РґР° СЃРё дам моето мнение. РђР· спадам РєСЉРј хората които РЅРµ играят често/играят съвсем различни фърст РїСЉСЂСЃСЉРЅ-Рё. Честно казано играя кал РѕС„ дути защото РёРјР° СЃ РєРѕР№. Както каза РЅСЏРєРѕР№ РѕС‚ РїРѕ-горните постове СЃ приятели всичко Рµ РїРѕ-забавно. Р?злизат РјРЅРѕРіРѕ качествени РёРіСЂРё РІ последно време Рё СЃРµ съсредоточавам РІСЉСЂС…Сѓ тях. РќРѕ викнат ли РјРµ познати Р·Р° РєРѕРґ РЅСЏРјР° РґР° откажа...