Перейти к содержимому
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Zloplay community

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.
Опубликовано:

Здравейте! Напоследък в който и сървър да влизам, като поиграя малко и пинга ми скача на 250-300 и ства невъзможно да играя. Не свалям нищо, торент клиенти включени няма. Само свалям едно нещо от браузъра, но едва ли е от него. Някакви идеи?

Featured Replies

Опубликовано:

де цъкаш

РјРѕР¶Рµ РґР° Рµ РѕС‚ СЃСЉСЂРІСЉСЂР°

може и ти да лосваш нещо

може си разбъркал конфига ( за тва не знам _

пусни цмд погледай малко към гоогъл бг .. пробвай друг сървър

ако си бтк си загубена битка :D

Опубликовано:
  • Автор

CRANKY-BASTARDS

|WZ| Network-Р°

NovaGames.ru

Сега ми е по-добре пинга, но вчера в CRANKY-то пак се качи след малко игра...

Опубликовано:
  • Автор

Някакви идеи? Р§СѓРґСЏ СЃРµ дали Рµ лаг или FPS Drop, защото започва РґР° цепи Рё като натисна Tab ping-Р° става 120, 130, 140... Р? съответно РїСЂРё такъв момент (когато ping-Р° стане 200, 220, 315) fps-Р° Рµ 5, 7, 10... РќРѕ току-що играх Рё ping-Р° беше 130 РЅСЏРєСЉРґРµ Рё СЃРµ чудя РѕС‚ какво Рµ...

РќРµ СЃСЉРј РЅР° БТК, РЅР° blizoo СЃСЉРј Рё Р?нтернета Рµ супер - 35d/35u

Опубликовано:

Като ти цепи играта и пинга се дига=трябва да се разбере от какво цепи!

Давай конфигурацията (дъно,процесор, захранване, дори кутия ако знаеш!!! и т.н.)

Опубликовано:
  • Автор

Dell Inspiron N7110

CPU: Intel Core i7 2630QM - 8 Cored, Intel TurboBoost ~3.0 Ghz, Intel SmartCache 6MB L3

GPU: nVidia GeForce GT 525M - 2048MB DDR3 / Intel HD Graphics 3000 - secondary GPU

RAM: 2x4GB DDR3 (1333Mhz) RAM

Тя не че цепи, след известно време игра, да речем 30мин. и понякога ping-а се вдига :/.

Опубликовано:
  • Автор

Случайно РґР° :D. Р?наче FPS, всичко СЃРё Рµ РћРљ, играта РІСЉСЂРІРё РЅР° ULTRA, преди като играех РїСЂРё alterIW нямах такива проблеми, РЅРѕ едва ли Рµ РѕС‚ fourdelta

Опубликовано:

Щом е така, мисля, че знам от какво може да е проблема. Предполагам, че след като играеш малко и започне да ти се повишава пинг-а, лаптопа ти се нагрява. Предлагам ти да си изчистиш вентилаторчето и ако си виждал, да си вземеш една охлаждаща подложка за лаптоп. Ако не, просто прави почивки всеки 2-3 игри и чакай да ти се охлади.

Опубликовано:
  • Автор

Температурите са перфектни, дори графичния процесор не се натоварва на 100%, използва само 50% от RAM-та. Лаптопът е на няколко месеца и е чист. Не е от това.

Относно въпросните подложки, съм написал мнение тук (първото мнение), защо не стават :).

Опубликовано:

Здрасти, не ти е в машината проблема - Blizoo нещо им се прецака нета последните дни. Снощи седнах да разцъкам и забелязах същия проблем като при теб, 2ма авери които също са на Blizoo се оплакаха от същото нещо. Не знам какво правят тия идиоти ама не може на 100mbps интернет пинг-а ми да скача на 130-140 :X Дано да го оправят скоро :)

Опубликовано:

Близо правят редовно тея номера. Всичките авери са на близото и постоянно има загуба на пакети или висока латенция. Обади се на поддръжка и обясни проблема.

Опубликовано:
  • Автор

Благодаря за отзивите! Определено ще им звъня, защото спряха и Discovery на цифровата, отделно 2 пъти ми падна нета по едно и също време в 2 дни - към 00:00 часа...