Перейти к содержимому
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Zloplay community

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.
Опубликовано:

IWNET_INVALIDVERSION, Това ми изписва когато се опитам да играя мулти , а също и Must be signed in "Steam Online mode" или нещо такова . Mоля ви за помощ много ми се цъка , благодаря предварително !

Featured Replies

Опубликовано:

Рђ изтегли ли файловете РѕС‚ раздела Download links: viewtopic.php?f=3&t=18889 ? Р?зтегли РіРё РѕС‚ задраскания линк(IW4M Client ), Рё РіРё сложи РІ папката РЅР° играта. После пускаш РѕС‚ LaunchIW4M.exe.

Опубликовано:

Sega mi izliza error

Опубликовано:

svurzan s iw_22.iwd iw_23.iwd pishe 4e lipsvat

Опубликовано:

Дай точно описание на грешката ако може:...couldn't load image...или нещо от сорта ли е?

Рџ.Рї: Р?маш съобщение... ;)

Опубликовано:

Could not load image preview_mp_compact . If this image name start preview_mp_ you might missing iw_22.iwdiw_23.iwd

Опубликовано:

Drupnax iw_22 i go slojix v mw2 papka sega sfalqm i 23 v pravilnata posoka li vurvq . blagodarq za vnimanieto ,koeto mi otdelqsh!

Опубликовано:
Drupnax iw_22 i go slojix v IW4 papka sega sfalqm i 23 v pravilnata posoka li vurvq . blagodarq za vnimanieto ,koeto mi otdelqsh!

Не съвсем. Слагат се в папка /main/, като се заместват вече съществуващите файлове.

e09f0767ad04c2ff.png

Опубликовано:

blagodarq za vsi4ko gotov sum i se razmazvam ot igra :) ! 1000000 blagodarnosti

Опубликовано:
blagodarq za vsi4ko gotov sum i se razmazvam ot igra :) ! 1000000 blagodarnosti

За нищо приятел. Ако има други проблеми, пиши пак. ;)

Опубликовано:

на мене ми излиза др гршка tha application or DLL C:\WINDOWS\system32\binkw32.dll is not a valid Windows image.Plase check this against your installation diskette моля помогнета благодаря предварително

Опубликовано:

Хм...за пръв път виждам такава грешка. Пробвай да преинсталираш играта.

Опубликовано:

не става пробвах по принцип играта ми тръгва но като вкарам IW4 и ми излиза грешката

Опубликовано:
не става пробвах по принцип играта ми тръгва но като вкарам IW4 и ми излиза грешката

Това последното не го разбрах. Можеш ли да качиш снимка на грешката и една снимка на папката на играта?

• 1 month later...
Опубликовано:

Р—Р° РґР° РЅРµ пускам РЅРѕРІР° тема пиша тук . Р?мали някакъв начин РґР° РїСѓСЃРЅР° Р·Р° стар запис РЅР° РёРіСЂР° СЃРјРёСЃСЉР» както РЅР° РњW3 РґР° СЃРё запиша стар гейм плей Р° РЅРµ РґР° Р·Р° писвам РІ реално време .. Дано РЅСЏРєРѕР№ РјРµ Рµ разбрал какво искам РґР° кажа :) .

Опубликовано:

Да. В конзоата пишеш /recrod xxxxxxxxxxx. Като си готов пишеш /stoprecord.

За да пуснешзаписа, от гавното меню в конзолата пишеш /demo xxxxxxxxxxx.

Където xxxxxxxxxxx е име което ти избираш.

Опубликовано:

Начи хора ся незнам как да го обесня но когато вляза стоя поне 30 секунди в играта и ми дава еу тоя ерор Could not load image preview_mp_compact . If this image name start preview_mp_ you might missing iw_22.iwdiw_23.iwd ако някои знае решение моля да ми пише на емаил Pr0tym1n@abv.bg или скаип pro-palar !!!!!!!!