Перейти к содержимому
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Zloplay community

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Р?мам една идея!

Featured Replies

Опубликовано:

Дам. Две е яка и бих я играл всеки ден.

Р? оригиналната MW promod РЅСЏРјР° простотии, тъй, че Рё тя става.

Опубликовано:
Ако ви е скучно двойка, може и тройка да пробвате.

Шведска или руска...??? :roll:

Опубликовано:

Брой ме и мен. А какъв геймплей ще правим трикчета със снайпери или про wallhack skills :D шегувам се

Опубликовано:
Ако ви е скучно двойка, може и тройка да пробвате.
бих пробвал (тройка),но я има само за плейстейшън,не знам защо..?

без нея и най-новата(блекопс 2) ги играя всички

Нямаш мръсно подсъзнание, май :D:D:lol:

имам,ама вече съм я пробвал тройката,не ме влече...

• 2 weeks later...
Опубликовано:

какви кланове какви пет лева Това е отшумелица още от 2рата част тогава имаше стотици българи които играехме и правехме PCW-та това беше истината Сега е пълна пародия брат с тея модерни глупости след 4тата част на играта тая поредица се усра и не е нищо по различно от MW2 MW3 BLACK OPS и BLCK OPS2- някакви клонинги

та нема смисал да се натоварвате с неква пародия на клан защото след парвата седмица ще осъзнаете колко смешна е тая работа играите PCW прост лзиате в мирката канала на играта и си тарсите игра така поне ние с моите приятели играем COD2 все още

Опубликовано:
какви кланове какви пет лева Това е отшумелица още от 2рата част тогава имаше стотици българи които играехме и правехме PCW-та това беше истината Сега е пълна пародия брат с тея модерни глупости след 4тата част на играта тая поредица се усра и не е нищо по различно от IW4 IW5 T5 и BLCK OPS2- някакви клонинги

та нема смисал да се натоварвате с неква пародия на клан защото след парвата седмица ще осъзнаете колко смешна е тая работа играите PCW прост лзиате в мирката канала на играта и си тарсите игра така поне ние с моите приятели играем COD2 все още

Давам ти 20 лева ако това ми го произнесеш така както си го написал.

Опубликовано:

РќРђ 100% РЎРЄРњ Р—Рђ!

А да питам тоз сървър такава "верига" сървъри като примерно PIQNITE: TDM , PIQNITE: Free for all , PIQNITE: Gun Game etc. или само един сървър?

Опубликовано:
какви кланове какви пет лева Това е отшумелица още от 2рата част тогава имаше стотици българи които играехме и правехме PCW-та това беше истината Сега е пълна пародия брат с тея модерни глупости след 4тата част на играта тая поредица се усра и не е нищо по различно от IW4 IW5 T5 и BLCK OPS2- някакви клонинги

Давам ти 20 лева ако това ми го произнесеш така както си го написал.

Бегай се гръмни бе брат нещо по смислено не можали да измислиш? комплексар

Опубликовано:

А твоят коментар беше толкова смислен и хубаво написан..

Също така "комплексар" не е точния епитет.

Опубликовано:

Попринцип съм за идеята. Спомена нещо за YouTube канал. Това ми е "Специялността". Аз самия няма да съм в клана, но ако искаш някакви клипове, обработка или въобще да ти направя канала казвай и си уреден :Dhttp://www.youtube.com/user/ToNyGaMeR3

Опубликовано:

Цари неграмотност РІ тези форуми... :| Р? РІ коментара над мен, Рё РІ този РїРѕ-нагоре Рё РЅР° предишната страница, РґР° РЅРµ РіРѕРІРѕСЂРёРј Р·Р° РґСЂСѓРіРё теми...

Опубликовано:

Хайде сега да си бъдем сериозно един се заби и другите се разляха с тяхната скрита олигофрения разбирам да общуваме ама това мина границите.Тази тема е нищо повече от една група разлигавени хора липсват ни само кърпички да ви обираме лигите :|

Опубликовано:

Не разбирам защо трябва да сме сериозни на място където би трябвало да се забавляваме.

Опубликовано:
Не разбирам защо трябва да сме сериозни на място където би трябвало да се забавляваме.

Не беше ли кръчмата за забавления :D

Опубликовано:

Не, просто вече автоматично пиша това под всеки коментар (най-вече под тези в ютуб) като почти винаги коментара ми е на място.