Перейти к содержимому
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Zloplay community

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

directx encountered an unrecoverable error

Featured Replies

Опубликовано:

Salutare,

Am eroarea asta la fiecare schimbare de harta.

Cei care stiu o rezolvare pentru asta sa posteze.

Cu acelasi PC am jucat MW2 si pe alteriw si joc si bf3.

Cei care nu stiu sau incearca sa faca misto sa se abtina.

Опубликовано:

Bine domnule, eu nu ma pricep. Asta e. Hai sa vedem cine se pricepe. Pentru informatia ta, cam aia e rezolvarea. Nu avem un glob de cristal sa vedem ce nu e bine la calculatorul tau. Data viitoare, joaca pe steam te rog si intreaba suportul tehnic dedicat.

LE : Acum vad ca ai luat deja un warning pentru atitudinea asta. Continua asa, s-ar putea sa iei o vacanta permanenta de pe 4D1.

Опубликовано:

pt ce warn si pt ce ban... domlule pilica??????

Опубликовано:
  • Автор

Daca atit te duce capul pe tine si nu stii altceva, da-mi ban, asta este atitudinea ta? Crezi ca te pricepi mai bine ca mine?

Nu ai inteles ca este acelasi PC cu care jucam pe alteriw si in afara de faptul ca am facut cont pe 4d1 si update-ul de client nu s-a schimbat nimic?

Ne cunoastem de pe alteriw amandoi dar credeam ca ti-ai revenit.

A fi moderator nu inseamna ca lucrezi in domeniul IT.

Apropo, lucrez la UBIsoft si nu sint femeie de servici.

Опубликовано:

@alex83 : Nu eu i-am dat, a luat ca a injurat un Tech Sup.

@rgbcv : Nu cred ca am zis ca-ti dau ban, am zis ca daca continui atitudinea asta, o sa iti iei, nu ca-l dau eu, ca nu sunt numai eu. Iar in legatura cu problema ta, se pare ca nu stie nimeni, deci trebuie luate pe rand toate ideile.

Опубликовано:

Maestre.... problemele de directX apareau de pe vremea cand era ALTERIW-ul dar ca nu erau asa des intalnite.... desigur toate solutiile sau incercat update de drivere, DX , sisteme de operare..... etc chiar si texturi auto si grafica daca nu medie mica.

Problema e ca si eu ma confrunt tot cu aceias problema, si nu gasesc o solutie.

E clar ca sa gresit in codare, pe noua versiune, cum draq sa ai DX error cand ai gtx 560 si mai mari, procesoare Intel quadCore si 8GDDR .

Nu stiu de ce am impresia caci cate o data omu care descopera gaura la macaroana se trezeste de 2 ori mai destept si incepe sa trateze oameni cu nasul pe sus.

Cred ca ai patit chestii de genul.

Apropo cred ca nu ar strica sa se puna niste cerinte sistem pentru proectele 4d1 ca sa nu se mai creeze confuzi de genu.

Iar moderatori daca nu stiu sa dea un raspuns precis, sa formuleze raspunsul: "incearca aceasta rezolvare" inaintea problemei.

SALUT cu respect.

Опубликовано:

@alex83 : stiu, dar numai un numar mic de oameni au problema asta si cauzele se pare ca nu se stiu. Eu am raspuns cu ce stiam, imi pare rau ca nu a functionat. Cerintele pentru 4D1 sunt aceleasi cu cele oficiale din ce stiu eu.

Din ce am mai citit pe celelalte arii, nu prea s-a gasit rezolvare, imi pare rau ca nu am cum sa-l ajut mai mult.

LE : ai cumva moduri instalate? daca da, muta-le in afara directorului jocului si incearca asa.