Перейти к содержимому
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Zloplay community

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Здравейте, ние сме..

Опубликовано:

Hahoo-Hihoo и сме три 16-17 годишни "тюфлека", които имат смелостта да си мислят че някой ще ги гледа в ютуб, докато говорят за това което тях ги интересува, а не публиката.

Абе, на кратко, опитваме се да направим видео блогче в което се опитваме да ви забавляваме, а после си казваме и по някоя друга новина, било то от IT сферата ( с това се занимаваме тримата през повечето ни "свободно" време ), или просто от това което се случва около нас. Ще се радваме ако напишете по някое коментарче, харесате видеата, споделите и така нататък, вие си знаете. Най-много обаче ще се зарадваме на малко "feedback" или градивна критика (не хейтърски коментари). Благодарим предварително, надолу ще сложа последното ни видео и линк към канала.

http://www.youtube.com/user/hahoohihoo?feature=watch

-Анатоли.

Featured Replies

Опубликовано:

Ето ме и мен - http://www.youtube.com/user/SaphirebgHD

Геймплей коментари ::))))

P.S. Урагана да не се обажда :D

Опубликовано:

Ами аз лично много подкрепям оригиналните и авторски проекти и ви пожелавам успех. Относно feed-а - очевидно имате още много работа да свършите, за да направите шоуто прогресиращо.

Още СЃСЉСЃ старта РјРѕРіР° РґР° РІРё кажа, че РЅРёРєРѕР№ РЅРµ РёСЃРєР°, нито ще търпи РґР° гледа видео СЃ лошо качество. Бих РІРё посъветвал РґР° инвестирате РІ РїРѕ-РґРѕР±СЂР° камера, РЅРѕ разбирайки, че това ще Р±СЉРґРµ скъпичко, РјРѕР¶Рµ РґР° зачакате малко. РќРѕ РїРѕРЅРµ бихте могли РґР° СЃРё оправите аудиото. Р?РјР° ужасно пръщене. Вземете един PC микрофон Р·Р° 5лв. РѕС‚ близкия магазин Рё РіРѕ набутайте пред вас РЅР° масичката. Р?ли РІ краен вариант, тоя СЃ най-хубавия телефон РґР° РІРё РіРѕ сложи РЅР° записвачка пред вас...

Р—Р° самият материал, Р±РёС… РІРё казал малко РґР° стесните шоуто. Нещо РѕС‚ СЂРѕРґР° РЅР° 4 минутки Р±Рё било най-РґРѕР±СЂРµ. Р?ли вместо РґР° качвате РІСЃСЏРєР° седмица РїРѕ 1 клип 8-9 минути, качвайте РїРѕ РґРІР° пъти, РЅРѕ РїРѕ-РєСЉСЃРё. Р?наче РІРёРµ самите СЃРµ разпуснете пред камерата, разлигавете СЃРµ едно хубаво Рё правете щуротии. Р’ РїРѕ късен период, когато натрупате повече зрители, измислете нещо включващо абонатите РІРё.

Това са съветите ми, поставени от гледната ми точка на зрител. Ще ви следя какво правите и ако ми хареса как напредвате мога да ви препоръчам на някой.

Опубликовано:
...гледната ми точка на зрител...

Ето тук грешиш, твоята гледна точка не е на зрител. Това си е на практика професионален съвет, за който някой биха искали дори пари :!:

Опубликовано:
  • Автор

Мерси, Рё РґР°, знаем Р·Р° лошото качество РЅР° Р·РІСѓРєР°, пробвали СЃРјРµ СЃ микрофон, РЅРѕ просто качеството РЅР° записване РЅР° Р·РІСѓРє РѕС‚ лаптопа СЃ мокрофон Рµ също толкова ужасно. Р?, опитваме СЃРµ РґР° СЃРµ "лигавим", ако СЃРё гледал края РЅР° епизода, ще знаеш Р·Р° какво РіРѕРІРѕСЂСЏ xD. Мерси РІСЃРµ пак, оценяваме РіРѕ. ;)

EDIT: Ако ви се гледат IW3 видеа, може да се спрете на моя канал xD

http://www.youtube.com/user/be7zie?feature=watch

Опубликовано:
...гледната ми точка на зрител...

Ето тук грешиш, твоята гледна точка не е на зрител. Това си е на практика професионален съвет, за който някой биха искали дори пари :!:

Аз им споделих впечатленията докато гледах клипа и им казах какво бих искал да видя за нататък, като се опитах да се поставя в ситуация в която все едно гледам някой по-известен ютубър, за който обмислям дали да се абонирам или не. Ако мисленето ми се е изкривило към професионално след толкова време в ютуб... не знам. А ако момчетата са тръгнали да ми плащат за услугите, няма да откажа :P

Опубликовано:
  • Автор

Ами както виждаш ние нямаме пари за реквизит и вземаме от играчките на малкия брат на коко xD