Перейти к содержимому
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Zloplay community

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

проблем с прогреса в мултито на mw2 моля помогнете!!!

Featured Replies

Опубликовано:

значи скоро я изтеглих мв2 и мултито от тук и след като се преборих с изчезналия мерник липсващите фаилове iw_22 i iw_23 както и с изчезнаилите сървари сега се появи това което не можах да оправя сам.

Начи когато отклуча нещо за някое оръжие или про перк или каквото и да било и като изляза го няма :shock: :?: както и deathstreaks не ме слушат :D казвам им 4е искам граната да пусна ако ме убият 4 пъти то ми дава copycat :?: :?: :?: и начи отклучих сега толкова неща и те сега ги няма да го *** :x

Опубликовано:

Не съм напълно сигурен, но след отключване чрез трейнър, хак и т.н. не ти се пазят класовете.

Опубликовано:
Не съм напълно сигурен, но след отключване чрез трейнър, хак и т.н. не ти се пазят класовете.

напротив

Опубликовано:

Не съм чувал някой с проблем като твоя да си го е оправил, макар че има две-три команди които да напишеш в конзолата. Най-сигурно, направи си нова регистрация тук в делтата, след това влез в папката на играта и изтрий файла "iw4m.ini", пусни играта и се логни с новите си данни, това би трябвало да оправи нещата. Естествено ще започнеш отначало, но този път трябва да ти се пази прогреса в играта.

Опубликовано:

сега пък по4на да се сеифа изиграх 2 игри и видях ме фмж-то което отклучих на пистолета ми се е запазило както и други неща а и пуска сега граната пък нито съм трил тоя фаил нито нова рег. съм правил хмм... искам да питам ако излезеш посредата на играта сеифат ли се нещата които си спечелил през дадената игра?!