Предварително:
Featured Replies
Эта тема закрыта для публикации сообщений.
Сейчас на странице 0
- Нет пользователей, просматривающих эту страницу
A better way to browse. Learn more.
A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.
Используя этот сайт, вы соглашаетесь Условия использования.
Здравейте отново, момчета.
Тази темичка е сравнително важна поради много причини, но основната е да ви кажа някои неща относно проектите на 4D1, да споделя с вас какво се случва и какво се очаква около MW2, MW3 и BO и така нататък. Тъй като тази седмица иронично съм най-много ограничен като време, тук ще трябва да впиша всичко което мога да споделя в момента, да упомена изрично някои напътствия към вас докато не съм тук и разбира се да осъществявам обратна връзка с вас като отговарям на въпроси и предоставям допълнителни сведения когато е нужно.
Нещата накратко:
4D1 Рµ проект РЅР° NTAuthority (същият човек който направи alterIWnet) целящ създаването РЅР° PC РёРіСЂРѕРІР° общност, Р·Р° тази цел той Рµ РїРѕРґРѕР±СЂРёР» MW2, MW3 Рё РїРѕ един или РґСЂСѓРі начин: BO, целта РЅР° проекта РЅРµ Рµ пиратство. РўРѕРІР° Рµ страничен ефект който малко или РјРЅРѕРіРѕ Рµ нарочно направен, РЅРѕ поради законови проблеми РјРѕР¶Рµ РґР° СЃРµ преустанови РїРѕ РІСЃСЏРєРѕ едно време Рё РїРѕ всеки един начин РґРѕСЂРё без предупреждение. РўСѓРє РіРѕРІРѕСЂРёРј Р·Р° истински съдилища, Р·Р° истински милиони долари, Р·Р° истински адвокати Рё големи корпорации. Р’ най-лошият случай Рё Р·Р° истински затвори. Р? честно казано аз уважавам NTA като човек Рё РјРµ Рµ през члена Р·Р° С…РѕСЂР° които СЃРµ държат сякаш СЃР° РЅР° 9 РіРѕРґРёРЅРєРё Р·Р° безплатните РёРј игрички.
alterIW (този термин за мен е равен на 4D1) е общество и идея и наистина вярвам, че ние като българи можем да бъдем част от това.
Това казано, ще кажа и нещо по друг начин, защото тук ще си говорим истината повече от всичко друго: По един или друг начин, за да оцелее този проект, игрите които 4D1 поддържа трябва да са безплатни. Схващате за какво говоря, нали? В крайна сметка това ще се случи по един или друг начин.
Узурпатори, врагове, разни такива:
-alterRev (емулират MW2 и BO, опитват MW3)
-NeoGeneration (емулират MW2 и BO, опитват MW3)
-IW4Play (не ги знам к'во правят, но са боклуци)
-десетки подобни вече заминаха, няма да ги изброявам...
РўРѕРІР° СЃР° странични страници използващи 100% РѕС‚ старият РєРѕРґ РЅР° NTAuthority, като цяло услугата РёРј Рµ РїРѕРґ стандартите РЅР° alterIW, камо ли 4D1. Р?зползвайки РЅСЏРєРѕСЏ РѕС‚ горепосочените услуги РІРёРµ правите компютъра СЃРё отворен Р·Р° атаки. Р’ момента те РґРѕСЂРё представляват реална заплаха Р·Р° 4D1, като защитният механизъм СЃРµ въвежда РѕС‚ NTA РґРѕСЂРё докато РіРѕРІРѕСЂРёРј, аз ще РІРё кажа как Рё РІРёРµ РґР° СЃРµ предпазите докато изпозлвате услугите РЅР° 4D1.
Докато въведа нормален правилник който е съобразен с нашата общност,
1. Очаквам от вас:
- другарско отношение един към друг, всички сме тук да играем игри заедно, не да се караме и обиждаме
- абсолютно никакви връзки към замунда и така нататък, текстово можем да предаваме всякаква информация съдейки по това, че българският език ще попречи на доста хора да разберат за какво става въпрос
- развиване на качествено PC ориентирано общество посредством взаимопомощ и обмяна на опит
- писане с българската азбука
Това е всичко, всъщност. Ако нещо го няма в правилата, то това са ръководни принципи:
Правете каквото искате, само без тъга.
Положение на игрите:
Modern Warfare 2: работеща
Modern Warfare 3: в разработка
Black Ops: всъщност не знам, не съм имал възможност да я пробвам.
По всяко едно време главният server може да падне. В такива случаи играта няма да ви пусне да влезнете в главното меню.