Перейти к содержимому
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Zloplay community

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Call of Duty Black ops 2 Multiplayer trailer

Featured Replies

Опубликовано:

Зомбитата и те ще претърпят промяна и ще има най-вероятно 4vs4vsZombies и направо вече не мога да чакам. Мултиплеърът също изглежда бая стабилен. До колкото видях ще имаме по шест(да 6) пърка на клас което си е направо MIND=BLOWN. Чакам с нетърпение.

Опубликовано:

Даже са 2, но RISTAKI--,

В BL:R не можеш да стреляш докато си в HRV и нямаш mini-map. Това е WH мерник. Можеш да стреляш докато виждаш.

Опубликовано:
Даже са 2, но RISTAKI--,

В BL:R не можеш да стреляш докато си в HRV и нямаш mini-map. Това е WH мерник. Можеш да стреляш докато виждаш.

Сигурен съм, че не е толкова очевиден OP. 100% е измислено да не бягаш и да можеш да виждаш всичко и всеки...

BTW харесах това където приличаше на emp tomahawk... :D Пушките гледам се завръщат с пълна сила... Както и болтовите карабини. Малко странно ми се струва да се използва болтова карабина през 2025, но...

Опубликовано:

Може пък да има perk, който да те прави 'имунизиран' към awzum wh sight :P

Опубликовано:

Защо просто не разрешат и не раздадат официални хакове и да видим как ще се справяме. То дали ще са адски небалансирани или това което предложих

Все пак купувам

Опубликовано:

Само да питам директно към татар е въпроса-Ще е възможно ли след излизането на БО2 да бъде достъпен мултиплеяра за потребителите на fourdeltaone а възможно ли е това да стане и дали има планове за правене на такава система?

Опубликовано:

Едно нещо е ясно, всеки ще вижда всекиго а и графиката ми се вижда много цветна и картонена(Като на анимация) Графиката на БО лично мене ме кефи повече защото е някакси по мрачна. Тове е моето мнение, не се дразнете хора, аз не виждам почти нищо ново тука но едно със сигурност ще ми хареса, събитията на Single Player с многото нови герой.