Перейти к содержимому
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Zloplay community

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Featured Replies

Опубликовано:

tot nu inteleg eu in acele videouri nu vad decat un meci de Search and destroy unde nu se planteaza bomba ci doar se elimina unul pe altu. Nu prea inteleg care i diferenta ?

Опубликовано:

NUMINEX ESL - e diferit fata de SnD-ul normal, adica fara perkuri, atasamente stricte la arme, LMG not allowed, un sniper pe echipa Intervention only, secundara only pistol, lethal only frag, tactical - flash or smoke, etc, e destul de diferit.

In pro mod e asemanator ESL-ului... dat fiind faptul ca nu joc foarte des promod nu stiu exact regulile.

Опубликовано:

deci o gramada de reguli weapon restrictions ceea ce face jocul sa fie counter strike numa cu grafica mai buna. PLICTISITOR. O prostie destul de mare daca in joc exista arme de ce sa nu le folosim nu sa ne jucam cu pistoale cu apa si sa spunem ca suntem buni. Am vrut sa ma joc porcariile alea da daca au astfel de reguli nu ma intereseaza.

/Klama edit : vulgaritatea nu este permisa :)

Опубликовано:

Nu pot sa zic ca nu-mi place, adica inveti sa joci la sunet si alte alea. Ideal ar fi sa se elimine si UMP45 la ESL si Pro mod, serios sub machine gun-ul acela are mai mult damage decat RPD-ul cu FMJ... UMP45 damage aproximativ cat EBR-ul (sniper) O.o

Опубликовано:

In fine exista vreu clan care se joaca pe servere unde totul este permis sau voua va place sa va jucati fara reguli care spun ca nu ai voie sa calci stramb ca nu i frumos ?. Pe ce servere va gasesc ?

Опубликовано:

RepZ si ocazional S3R.

Опубликовано:

ok m-am jucat promod i o mare "vulgar" ,chiar i counter strike,se misca ca si counter strike grafica cica "inbunatatita" i mai rea si seamana cu CS de fapt i mai rea ca pe source si online am mai faina. Cand o sa faceti un clan care sa joace Modern Warfare 2 asa cum trebe sa ma anuntati si pe mine. pff....

Опубликовано:

Frate, Promod-ul e unul dintre multele moduri care le jucam. Promod eu joc daca este necesar numai la clan war, in rest nu, joc snd normal... ex in timpu liber cel mai mult joc Team DeathMatch.