Перейти к содержимому
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Zloplay community

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Здравейте и добре дошли!

Опубликовано:

Една от целите ми това лято се изпълни, България се завръща в Modern Warfare 2. Това са първите стъпки към нашето навлизане на бойното поле на Rust, Afghan, Skidrow и всички други места които познаваме, си спомняме и обичаме.

Р? РЅР°, нашето малко alterIW общество продължава РґР° съществува. През какво ли РЅРµ минахме, РЅРѕ оставаме силни. Р? РЅРµ РјРѕРіР° РґР° завърша това РјРѕРµ РїСЉСЂРІРѕ изказване РІ нашият раздел без РґР° добавя:

Thank you, NTAuthority, for granting us this amazing opportunity.

Бих се радвал заедно с вашето представяне (на български) ако споделите и вие едно малко благодаря (на английски) за нашият разработчик. Не трябва да е много, само от сърдце. :)

Р? РґР°, сега стандартните процедури, РґР° СЃРµ представим, РґР° СЃРµ съберем Рё всичко останало... :)

Featured Replies

Опубликовано:

Не съм сигурен дали тук трябва да се представя, но ей ме на, аз съм Даката. Живея във Варна, имам две изключително красиви дъщери, бацам здраво всеки ден, не цъкам много често, но повечето от вас сигурно ме знаят като един от най-слабите COD играчи и си е така...работя по въпроса... :mrgreen:

NTAuthority , thank you for what you do for us without asking anything in return and as Tatar said: Bulgaria loves you!!!

Опубликовано:

Hi and thanks to NTA for the good games здрасти може вече някои да ме знаят от текното :( казвам се Асен и съм от Русе някои ми викат Ачо :D e това е и пак thank you NTA we love you!!!

Опубликовано:

Big thanks NTA : ) im glad we are back in the game again haha : ) за мен -> Казвам се Мартин на 13 от Видин : ) бих се радвал да разцъкаме когато имаме време : ) and again tnx NTA <3

Опубликовано:

Thank you NTA and all of you who worked on the project and those who helped to keep it alive :) Special thanks to all the players of the IW4M Community, thank you for playing the game! :)

Р? най-сетне, Българския раздел Рµ открит :)

Опубликовано:

Оставете skype и други : ) да можем да се свържем,да се съберем и да си направим кефа

Опубликовано:
  • Автор

Надявам се да опростим нещата. В момента сме далече от това, но ще има обществен mumble/teamspeak за 4D1 BG.

Опубликовано:

marto0 не е това темата за скайпове, ако искаш да кажеш нещо - направи го тук :)

Опубликовано:

NTA, as Tatar had said to you, "Bulgaria loves you!" Keep up with the good work!

Супер! Вече може да си излеем селенията на родния език и тука :)) Мен мисля, че ме знаете по nickname, а за истинско име и друга информация, избягвам да ги споделям.. ама тук ще направя изключение. Казвам се Кристиян, на 16 години от Монтана.

Надявам се да опростим нещата. В момента сме далече от това, но ще има обществен mumble/teamspeak за 4D1 BG.

В момента имаме сървър в TeamSpeak3 - този на xmgaming.net. А за IRC канал може да се ползва старият български на aiw - #alterIWNet-BG.

Опубликовано:

Здравейте казвам се Кирил и съм от София някои хора ме знаят от xm domi като xm|Patriot бих искал отново да можем да цъкаме както преди MW2 и както Tatar каза

NTA Bulgaria loves you!!!!!!

Опубликовано:

THANK YOU NTAuthority!!!

Кога почваме да изумяваме слабаците? Джордаки ще е нашият генерал ;)

Опубликовано:
THANK YOU NTAuthority!!!

Р?стински Р·РІСЏСЂ брат <3 С…Р”

Опубликовано:

К'ви генерали, к'ви Джордакита?!? Аз като играя с вас един патрон не мога да изстрелям, прибирам се вкъщи с пълни пълнители и наритан задник...(може пък и да имам магнит за куршуми в задника си, де да знам...) :lol: Що бой съм ял от сафира...не е за разправяне. :D

Ако искате малко отборна работа, от време на време пускам едно сървърче със зомбита(на МВ2), събота и неделя може да попуцаме малко... ;)(...това не е реклама. ;) )

Опубликовано:

Здравейте, аз съм Мартин от Сандански, в игрите се пиша Marto [bG], или само Marto, но първо THANK YOU NTA!, и другото мога да го копирам от Даката :D, само дъщери нямам..., рядко разцъквам и вече съм много слаб :)

Опубликовано:

Току-що виждам българския форум и съм направо смаян. Страхотно е, че пак си имаме наш форум.

Peace to: NTAuthority, Tatar!

more_bg.gif

Опубликовано:

Айде честито на всички които очакваха да имаме форум със знаменце :);)

Опубликовано:

Радвам се, че вече си имаме и българска секция. Остава само да я разпространим и да се наслаждаваме на бъдещият MW3 проект.

Благодарско Татаре. Big thanks to NTAuthority!

Опубликовано:

здравейте

Какво е нужно за да играем?-файлова,пачове,кракове и коя MW 2 (пиратска) или от къде да си я купим? някой да каже

Опубликовано:
здравейте

Какво е нужно за да играем?-файлова,пачове,кракове и коя MW 2 (пиратска) или от къде да си я купим? някой да каже

Сляп ли си?! - Ръководство: Modern Warfare 2

Опубликовано:

Big thanks NTA !!! Здравейте аз съм Петър от София играя с ник garnet още съм много зелен в играта така че не се гаврете много много :D

Опубликовано:

Bulgaria loves NTA, and NTA loves Bulgaria :lol: Георги съм аз от София на 16 не съм много добър но не съм и много зле в shooter игрите :mrgreen:

Опубликовано:
Здравейте. Аз съм Ореха. Казах!

Е-е-е, най после. Добре си дошъл!!! :)