Перейти к содержимому
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Zloplay community

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Ръководство: Мodern Warfare 3

Featured Replies

Опубликовано:

Да, това са DLC-тата, които FD1 предлагат. Последните 2 карти ги няма, но това е защото са за specops най-вероятно.

• Ответы 69
  • Просмотры 2,3k
  • Created
  • Последний ответ
Опубликовано:

Не са за spec ops те са мапове но още няма pc версията,тук може да видиш всичките dlc карти http://www.google.bg/url?sa=t&rct=j&q=m ... 9rZb_1EMzA

Опубликовано:

Ти сляп ли си? Картите, които момчето прати са вече излезнали, но последните 2 са за specops, за това не може да ги види в Multi-то. То е ясно че тепърва ще излизат нови карти, но ние не говорим за тях.

Опубликовано:
Най-вероятно има заключени оръжия и други глупости...

Абе как има заключени оръжия, като гледам че другите играят с всякакви ... ?! Нека каже админа, моля ... :(

Опубликовано:

Заключени оръжия няма! Единственото заключено нещо е Final Stand. Ако го имате в класа си няма да може да използвате оръжието, което сте избрали!

Опубликовано:
  • Автор

Am I Evil, бих препоръчал да започнеш тема за своя сървър където ти можеш да представиш сървъра (име и IP address) с общи сведения и правила. Смятам, че ще е полезно. :)

r3nt3r, за CentOS не знам, имам опит единствено с Debian и базирани на него дистрота.

На тях е възможно, не виждам причина да не е възможно и на CentOS. Трябват ти MONO библиотеките и останалата процедура е нормална.

Опубликовано:
Am I Evil, бих препоръчал да започнеш тема за своя сървър където ти можеш да представиш сървъра (име и IP address) с общи сведения и правила. Смятам, че ще е полезно. :)

r3nt3r, за CentOS не знам, имам опит единствено с Debian и базирани на него дистрота.

На тях е възможно, не виждам причина да не е възможно и на CentOS. Трябват ти MONO библиотеките и останалата процедура е нормална.

Да ясно, но проблема е че не намирам сървърните файлове и hldsupdatetool-a, а не искам да го правя през wine защото е vps иииии....

Опубликовано:

Добър ден и поздравления за страхотния проект!!

Р?мам един РІСЉРїСЂРѕСЃ, тъй като РґРѕ сега играх РІ Steam, искам РґР° попитам дали ще СЃРµ РјРё СЃРµ запазят левели, РѕСЂСЉР¶РёСЏ Рё така нататък?

Благодаря предварително!

Опубликовано:
Здравейте,

Всичко направих както е писано и играта си тръгва обаче като дам на който и да е сървър ми седи на "Connecting..." и не влиза! моля за помощ.

мерси :)

Същия съм.. ХЕЛП! :)

Опубликовано:
Здравейте,

Всичко направих както е писано и играта си тръгва обаче като дам на който и да е сървър ми седи на "Connecting..." и не влиза! моля за помощ.

мерси :)

Същия съм.. ХЕЛП! :)

Не ми се вярваше, но това помогна при мен:

viewtopic.php?f=30&t=11270

Опубликовано:
Добър ден и поздравления за страхотния проект!!

Р?мам един РІСЉРїСЂРѕСЃ, тъй като РґРѕ сега играх РІ Steam, искам РґР° попитам дали ще СЃРµ РјРё СЃРµ запазят левели, РѕСЂСЉР¶РёСЏ Рё така нататък?

Благодаря предварително!

РќРµ. Всичко ще ти Рµ ресетнато. РќРѕ нивата там СЃРµ вдигат лесно. Р?маш X4 XP. Рђ РІСЃРµ още ще РјРѕР¶Рµ РґР° играеш РІСЉРІ стийм.

Опубликовано:
изтрий cachess.xml и пусни да се изтеглят работите наново

Къде е локализирано ?

Опубликовано:

Къде е локализирано ?

Р?маш търсачка.

Опубликовано:

Къде е локализирано ?

Р?маш търсачка.

Не си правя майтап, не мога да го открия...

Опубликовано:

Оф... колега не е написал правилно името на файла. caches.xml мисля, че трябва да е.

Опубликовано:

Така така...ся пък тос чеп ми излезе...

Error during initialization: Steam must be running for initial authentication to succed. Please start steam to continue.

Опубликовано:

Дава ми error когато отворя сервери с длц-тата.Свалил съм ги,всеки файл е на място.Малко помощ?