Перейти к содержимому
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Zloplay community

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Featured Replies

Опубликовано:

аз си намерих мп и4 .. само се надявам да няма досадния ДХ ерор не можах да разбера що така ... но мисля че е от antialiasa ..поне в кфто .. и в war thunder така го оправих ... но за мв3 наистина само конекването трябва да се оправи и ще супер 1/3 пъти успявам да играя ..

• Ответы 186
  • Просмотры 4,2k
  • Created
  • Последний ответ

Top Posters In This Topic

Опубликовано:
  • Автор
Поредния убииствено интересен клип на урагана : )))

Знам, че не си съгласен с някои неща и коментара който ми остави ти е валиден, и аз се почувствах малко излъган от БО2, но няма как, по-добре да ги държим отговорни дори и да означава, че и ние сме объркали.

BO2 предлага всичко което Рё останалите COD РёРіСЂРё Рё това Рµ РіРѕСЂРµ-долу нормално, компетентна Рµ играта, РЅРѕ това СЃ напускането РЅР° играчите РјРё СЃРµ набива повече Рё повече, наистина Рµ достатъчно само 1 РґР° излезе Рё останалите РѕС‚ отбора ще излязат. Технически проблем РёРјР° Рё РґР° вкарва РЅРѕРІРё С…РѕСЂР° РІ започнала РёРіСЂР° ако РґР° речем 1 излезе. Р?грата като цяло РІСЃРµ още Рµ затворена, когато NTAuth. СЏ отвори ще Р№ лъснат проблемите.

Опубликовано:

Единственото, за което не съм съгласен като цяло е, че не е била интересна :) На мен лично някой от проблемите не ми пречат, но наистина това с напускането е досадно. Ако загубиш рунд, нямаш абсолютно никакъв шанс да победиш игратата.

Опубликовано:
":2we52pcj]дайте разцъкаме малко някоя вечер ;)

Три "К"-та: КОГА, КЪДЕ, КАКВО???

Опубликовано:
  • Автор

SexPistols се бе натъжил солидно с темата за поддръжка. Загубена кауза е. :3

Опубликовано:

Здравейте господа и госпожи от моето даскало все се чудя от странният си сън където класната ми се въргаляше на компа играейки BO2 ииии този коментар е безмислен.Картоф с майонеза :D

Опубликовано:
._. © ._.

Still seems legit :3

Опубликовано:

Как сте пичове ...........и дами..... аз съм , нощна смяна в хотела и си мислех,Що ли да ни въ питам как сте Виъ' ? :) :)

Опубликовано:

бе я да ви питам,слуховете верни ли са че сега ще излиза нова игра от MW сериите?

Шото ,хЪ' аз още тази черните спец части 2 несъм превъртял а ми трябва и по-голям процесор :)

Опубликовано:
... ми трябва и по-голям процесор :)

Р?мам няколко РїРѕ-големи процесора вкъщи, само кажи колко голям ти трябва. Р?мам 3С…3, 4С…4 Рё 5С…5...сантиметра естествено. :mrgreen:

Опубликовано:
бе я да ви питам,слуховете верни ли са че сега ще излиза нова игра от MW сериите?

Шото ,хЪ' аз още тази черните спец части 2 несъм превъртял а ми трябва и по-голям процесор :)

Разбира се. Очаквай след няколко месеца "изтекла" информация за играта.

Опубликовано:

Пичове тука само за кал оф дути или може да говорим и за battlefield ? Щото исках да питам как мога да си направя "лоша компания 2" за мулти..

Опубликовано:
Пичове тука само за кал оф дути или може да говорим и за battlefield ? Щото исках да питам как мога да си направя "лоша компания 2" за мулти..

Попринцип може да си говориме за к'вото си искаме. А за лошата компания някой друг да ти кажа. Забравил съм как ставаше...

Опубликовано:
  • Автор

Емулатора нексус, просто потърси в гуглето.

Опубликовано:

Пичове какво стана със сайтът на xm Gaming?