Перейти к содержимому
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Zloplay community

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Кръчма (тук всичко върви)

Featured Replies

• Ответы 476
  • Просмотры 8,4k
  • Created
  • Последний ответ

Top Posters In This Topic

Опубликовано:
Ще трябва да направим 1 отбор и да пуцаме :)

Да пуцаме, ама какво...? :roll:

Някой цъка ли Mw2 ?

Аз само това цъкам... ;)

Опубликовано:

можели да ми дадете идея за добар class плс предварително благодаря

Опубликовано:

Еми братле ето ти някои от моите ама незнам дали ще ти харесат

Ump 45 silencer + m93r silencer, marathon,cold blooded,ninja or scrambler, stun + claymores

M16A4 holosight + spas 12 ext mag scavenger,stopping,steady aim

Опубликовано:

Еми братле ето ти някои от моите ама незнам дали ще ти харесат

Ump 45 silencer + m93r silencer, marathon,cold blooded,ninja or scrambler, stun + claymores

M16A4 holosight + spas 12 ext mag scavenger,stopping,steady aim

Мерси много

Опубликовано:
Аз играя и Cs 1.6 и Mw2 ;)

Аз така и не се научих да играя CS, не че MW2 я научих, но тук-таме измъквам по някоя и друга победа...не че това има значение, важното е че се забавлявам и убивам по 1-2 скучни часа. :mrgreen:

Опубликовано:

Е и аз много умирам в CS 1.6 и в Mw2 също. Но и хващам някой кил :D. За сега съм по - добър на MW2.

Опубликовано:

така трябва и аз несам кои знае колко добар важното е да се забавляваме

Опубликовано:

Според мен к/д не е нищо важно :lol: правете си кефа и да не ви е зор : ) важното е да се забавляваме

Опубликовано:
Ами ако ни е забавно точно когато правим 100 на 10?

Няма как да направиш 100/10, все пак имаш само 9 живота... :D

Опубликовано:

За CS винаги съм готов. Който иска да играем да пише на лично =}

Опубликовано:

Р• Рё аз играя Р·Р° забавление РЅРµ Р·Р° победа Рё РЅРµ печеля РјРЅРѕРіРѕ :D ,РЅРѕ РїРѕРЅСЏРєРѕРіР° Рё печеля РЅРµ СЃСЉРј чак толкова слаб. РќРµ СЃСЉРј толкова слаб РЅР° MW2 ,РЅРѕ РІ Cs 1.6 СЃСЉРј пълен РЅСѓСѓР± Р° Рё РёРјР° РјРЅРѕРіРѕ хакери даже познавам С…РѕСЂР° които ползват :lol:. Р?грая повече MW2. Р? Cs 1.6 РјРµ кефи също. Преди Р±СЏС… силен РЅР° Cs 1.6 ,РЅРѕ СЃРїСЂСЏС… РґР° СЏ играя после почнах Рё постоянно умирах :lol:. :D:D:lol::lol:

Опубликовано:
Ами ако ни е забавно точно когато правим 100 на 10?

Няма как да направиш 100/10, все пак имаш само 9 живота... :D

10тия умирам вече

Опубликовано:

Е за мен във всичките има нещо ,което ми харесва незнам точно коя ми е най - любимата част :mrgreen:.

Cod 1 - за първа част от поредицата графиката е чудесна, геймплея ми харесва също. Харесва ми и кръвта как си я набавяш :D.

Cod 2 - Доста добра графика подобрена, геймплея подобен на първата част. Много е зарибяваща :D. Мултито е супер както и на първата част.

Cod 3 - Еми играл съм я на плейстейшън 2. Графиката е по - зле от втората част ,но говоря за Пс2 версията.

Cod 4 - Р• това Рµ невероятна РёРіСЂР° Рё РЅРµ Рµ Р·Р° втората световна това Рµ хубавото :D;) . РўР° РёРјР° РЅРѕРІРё РѕСЂСЉР¶РёСЏ. РњРЅРѕРіРѕ РґРѕР±СЂР° графика. Р?сторията Рµ супер. Мултиплейъра Рµ доста различен Рё РїРѕ - РґРѕР±СЉСЂ.

Cod Waw (5) - Е тази игра ме изуми, хареса ми. Графиката е добра, Геймплея е доста различен, хареса ми ,че мога да им късам ръцете, краката и така нататък :lol:. Добра е играта.

Cod Mw2 (6) - Графиката РЅР° тази РёРіСЂР° Рµ като РЅР° четворката. Р?РјР° РЅРѕРІРё РѕСЂСЉР¶РёСЏ ,които ползвам :D. Например Ump 45. Геймплея Рµ същия пак. Р?сторията РјРё хареса Р±РёРІР° - РІРёРґСЏС… лицето РЅР° РЎРѕСѓРї :lol: , Прайс Рµ Р¶РёРІ, Рё така. Мултиплейъра Рµ подобен РЅР° 4 Рё РіРѕ играя :mrgreen: :D .

Cod Bo (7) - еееее тази РёРіСЂР° СЏ чаках толкова ,РЅРѕ каква излезе :? :cry:. Р—Р° PC играта Рµ боклук толкова лагва. Р?РјР° РјРЅРѕРіРѕ Р±СЉРіРѕРІРµ :cry: :x. Р?сторията РЅРµ РјРё хареса РјРЅРѕРіРѕ останах разочарован РѕС‚ играта това ,което играя повече Рµ мултито.

Cod MW3 (8) - Р• РјРЅРѕРіРѕ СЃСЉРј разочарован РѕС‚ тази РёРіСЂР° същата като РњРІ2. РќСЏРјР° толкова РЅРѕРІРё РѕСЂСЉР¶РёСЏ, същия енджин. Р?сторията Рµ РґРѕР±СЂР° хареса РјРё, само РЅРµ РјРё хареса ,че РЎРѕСѓРї СѓРјСЂСЏ. Р? сега чакаме Bo 2 (black ops 2 ) (9) . Да СЃРµ надяваме РґР° РЅСЏРјР° Р±СЉРіРѕРІРµ.

Опубликовано:
Е за мен във всичките има нещо ,което ми харесва незнам точно коя ми е най - любимата част :mrgreen:.

Cod 1 - за първа част от поредицата графиката е чудесна, геймплея ми харесва също. Харесва ми и кръвта как си я набавяш :D.

Cod 2 - Доста добра графика подобрена, геймплея подобен на първата част. Много е зарибяваща :D. Мултито е супер както и на първата част.

Cod 3 - Еми играл съм я на плейстейшън 2. Графиката е по - зле от втората част ,но говоря за Пс2 версията.

Cod 4 - Р• това Рµ невероятна РёРіСЂР° Рё РЅРµ Рµ Р·Р° втората световна това Рµ хубавото :D;) . РўР° РёРјР° РЅРѕРІРё РѕСЂСЉР¶РёСЏ. РњРЅРѕРіРѕ РґРѕР±СЂР° графика. Р?сторията Рµ супер. Мултиплейъра Рµ доста различен Рё РїРѕ - РґРѕР±СЉСЂ.

Cod Waw (5) - Е тази игра ме изуми, хареса ми. Графиката е добра, Геймплея е доста различен, хареса ми ,че мога да им късам ръцете, краката и така нататък :lol:. Добра е играта.

Cod Mw2 (6) - Графиката РЅР° тази РёРіСЂР° Рµ като РЅР° четворката. Р?РјР° РЅРѕРІРё РѕСЂСЉР¶РёСЏ ,които ползвам :D. Например Ump 45. Геймплея Рµ същия пак. Р?сторията РјРё хареса Р±РёРІР° - РІРёРґСЏС… лицето РЅР° РЎРѕСѓРї :lol: , Прайс Рµ Р¶РёРІ, Рё така. Мултиплейъра Рµ подобен РЅР° 4 Рё РіРѕ играя :mrgreen: :D .

Cod Bo (7) - еееее тази РёРіСЂР° СЏ чаках толкова ,РЅРѕ каква излезе :? :cry:. Р—Р° PC играта Рµ боклук толкова лагва. Р?РјР° РјРЅРѕРіРѕ Р±СЉРіРѕРІРµ :cry: :x. Р?сторията РЅРµ РјРё хареса РјРЅРѕРіРѕ останах разочарован РѕС‚ играта това ,което играя повече Рµ мултито.

Cod MW3 (8) - Р• РјРЅРѕРіРѕ СЃСЉРј разочарован РѕС‚ тази РёРіСЂР° същата като РњРІ2. РќСЏРјР° толкова РЅРѕРІРё РѕСЂСЉР¶РёСЏ, същия енджин. Р?сторията Рµ РґРѕР±СЂР° хареса РјРё, само РЅРµ РјРё хареса ,че РЎРѕСѓРї СѓРјСЂСЏ. Р? сега чакаме Bo 2 (black ops 2 ) (9) . Да СЃРµ надяваме РґР° РЅСЏРјР° Р±СЉРіРѕРІРµ.

Да тва е гаден краи Соуп умря и ми е малко гадно но все пак важно е да се забавляваме

Гость
Эта тема закрыта для публикации сообщений.

Сейчас на странице 0

• Нет пользователей, просматривающих эту страницу

Важная информация

Используя этот сайт, вы соглашаетесь Условия использования.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.