Перейти к содержимому
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Zloplay community

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Кръчма (тук всичко върви)

Featured Replies

Опубликовано:

РџРѕРЅРµ РґР° излезе този месец преди РґР° почнат училищата.Р? РІРёРґСЏС… че РёРґРІР° Terminal mapa РЅР° 17–ти Р·Р° PC версията http://en.wikipedia.org/wiki/Call_of_Du ... le_content

• Ответы 476
  • Просмотры 8,4k
  • Created
  • Последний ответ

Top Posters In This Topic

Опубликовано:

Да нека Мв3 от тук да излезне някъде този месец. Защото още малко и започвам училище :cry: . Надявам се да е добър проекта на Мв3. Аз играх в текно Мв3 и нещо мишката ми правеше проблеми и сега ми прави. Там виждам няква конзолка ,ама не съм я пробвал да не прецакам нещо. :mrgreen: .Мисля ,че тук Мв3 ще е супер ,ама трябва да почакам първо :D.

Опубликовано:

Аз играх в текното в един сървър XM DOM та ,когато си играех в него видях и Балгар :D. Там цъкнах за най - ниския пинг и ми излезна този сървър :).

Опубликовано:

Дали ще има някакъв проект за Call of duty Black ops 2 когато излезе,дано black ops 2 да не е като първата защото black ops ми върви с 30-35fps, а modern warfare 3 с 60fps, пък двете игри имат едни и същи изисквания :D

Опубликовано:
Дали ще има някакъв проект за Call of duty Black ops 2 когато излезе,дано black ops 2 да не е като първата защото black ops ми върви с 30-35fps, а modern warfare 3 с 60fps, пък двете игри имат едни и същи изисквания :D

Различна е оптимизацията :3

Опубликовано:

Аз знам, че BO2 ще вървяла на MW3 Engine, само че "модифициран".

Опубликовано:
Аз знам, че BO2 ще вървяла на MW3 Engine, само че "модифициран".

.__.

(MW3 = IW; BO = 3arc)

Опубликовано:
  • Автор

Да се надяваме, че няма да има нужда от проект за Black Ops 2. ;)

Р?наче Black Ops 2 ще РІСЉСЂРІРё РЅР° IW engine, както Рё първата Black Ops..

Просто подобрен да изглежда по-красив... с повече лъщене и бляскане. Всякакви работи които да разсейват от факта, че енджина е безбожно стар. =))

Р?зточник: http://en.wikipedia.org/wiki/IW_engine

HDR го има в Half Life 2 още от 2004-та, lmao.

Опубликовано:

Викам да си тегля някои игри :D . Например Counter Strike Source, Call Of Duty 4, Doom (complete pack), Quake (collection) за сега тези. Аз сега чакам CS Global Offensive.

Опубликовано:
Викам РґР° СЃРё тегля РЅСЏРєРѕРё РёРіСЂРё :D . Например Counter Strike Source, Call Of Duty 4, Doom (complete pack), Quake (collection) Р·Р° сега тези. РђР· сега чакам CS Global Offensive. Подобрена графика. Различен геймплей. Повече РѕСЂСЉР¶РёСЏ Рё СЃР° РЅРѕРІРё. Р? изобщо РЅРµ СЏ сравнявам СЃ 1.6. 1.6 беше пусната отдавна. Р? Рµ РјРѕРґ РЅР° Half Life. Р? Рµ РїРѕ различна Рё РѕС‚ РЎСѓСЂСЃ. Както казах подобрена графика Рё геймплей. РўР° Рё даже РёРјР° Рё РЅРѕРІРё гейм тайпове. Всичките Counter Strike РіРё харесвам - Condition Zero, 1.6,Source остава Рё тази РґР° пробвам. ;)

Не се обиждай, ама това мнение нямаше никакъв смисъл... :D:lol:

Опубликовано:
  • Автор

Не'е, що? Нека освежава човека с CS: GO.. аз не смятам да го играя. Ще го пусна още 1-2 пъти и това е. Насочвам се към Unreal Engine базирани игри, там поне знам какво получавам... че ми писна от id Tech с различно име. =)

Опубликовано:

Просто се загубих между редовете, докато го четох... нека говори за каквото ще :P

Опубликовано:

Нещо се заигравате тука,а? :lol: Бай дъ вей Урагане, что ты делаешь в руската секция??? :D

Опубликовано:

Да точно така Рё аз загубих смисъла :lol: РґР° даже Рё РіРё сравних .Както Tatar каза ще освежавам СЃ CS GO. РќРµ ,че ще СЏ играя доста Р·Р° 10 минути става или 20 :lol: . Р? както казах ще пробвам Quake Рё Doom ,че РЅРµ СЃСЉРј РіРё играл.

Опубликовано:

А викам да изтрия голяма част от мнението ми по горе :lol::lol: :mrgreen:

Опубликовано:
http://fourdeltaone.net/viewtopic.php?f=30&t=6810 тия задачи когато всичките се зачертават тогава ли ще излезе iw5m :?

da

Опубликовано:

До ся играх The Darkness 2. Много е добра играта. Който незнае играта е Sci-Fi First Person Shooter. Доста е интересна. Много трепане има :D. За играта има крак за махане на цензурата :lol:.

Опубликовано:

Р?грата СЃРё Рµ СЏРєР° ,РЅРѕ РЅРµ РјРё РІСЉСЂРІРё РЅР° РІРёСЃРѕРєРё фреймове :D. РќРѕ ти Рё снимаш също Рё пак ти РІСЉСЂРІРё РґРѕР±СЂРµ. Р?сторията РЅР° играта СЏ схващам. Даже РІ една РјРёСЃРёСЏ главния герой показа среден РїСЂСЉСЃС‚ :lol:.

Опубликовано:
Абе има ли желаещи тука да поиграем MW2 ??

Желаещи има. Къде и кога???

Опубликовано:
  • Автор

FxjkV.jpg

Поредната ревизия на списъка.. =)

Почти всичко е готово.

Гость
Эта тема закрыта для публикации сообщений.

Сейчас на странице 0

• Нет пользователей, просматривающих эту страницу

Важная информация

Используя этот сайт, вы соглашаетесь Условия использования.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.