Hungarian
Magyar
4 темы в этом разделе
-
Dear hungarian community members, We currently have one open position for Hungarian regional moderator. Applications will be held via PM (that means you'll have to send it to me). You shall answer the following template trustfully, liars will not be accepted. Requirements: Proper english language knowledge. Proper IRC activity. Proper maturity level (should I even mention that?) Proper post count (+50) [b]Regional forum you're applying for:[/b] [b]Full name:[/b] [b]Age:[/b] [b]Since when do you know about FourDeltaOne?:[/b] [b]Motivation for the job:[/b] [b]Do you have previous experience moderating a forum?:[/b] [b]If you have previous experience pl…
-
Sziasztok! Nem tudom kinek az Г¶tlete volt, de Г¶rГјlГ¶k neki, hogy lesz magyar fГіrum is. RemГ©lem jГі kГ¶zГ¶ssГ©g alakul itt ki Г©s egyszerЕ±bb lesz megoldani a problГ©mГЎkat. Arni
-
- 49 ответов
- 735 просмотров
- 1 follower
-
-
ГЃltalГЎnos IW4M tГЎmogatja a jГЎtГ©k illegГЎlisan beszerzett verziГіit? Igen, de nem vagyunk felelЕ‘sek a tГ¶rvГ©nybe ГјtkГ¶zЕ‘ tetteidГ©rt, ezГ©rt mi nem ajГЎnljuk. Mit tud? Mindent tud amit az alterIWnet M2-es verziГіja tudott (mГіd tГЎmogatГЎs, dedikГЎlt szerverek, textГєrГЎk melyeket nevezhetГјnk skinnek is). MiГіta a kedves kis A betЕ±vel kezdЕ‘dЕ‘ cГ©g mely halГЎlra ГtГ©lte az alterIWnetet nem engedГ©lyezi az Е‘ szolgГЎltatГЎsukat emulГЎlni, vagyis helyettesГteni, ezГ©rt IW4M csak a dedikГЎlt szervereket tГЎmogatja, matchmakinget mГЎr nem. A forrГЎskГіd nyГlvГЎnos? A kliens oldali forrГЎskГіd nyГlvГЎnos, ez tartalmazza a dedikГЎlt szerverekkel k…
-
- 0 ответов
- 76 просмотров
- 1 follower
-
-
Rengeteg embernek van problГ©mГЎja a projektekkel kapcsolatban, azon gondolkoztam hogy lefordГtom az angol FAQ-ot (GYIK) mely szinte minden problГ©mГЎra megoldГЎst ad az IW4 Г©s IW5-el kapcsolatban. BГЎr mivel Г©n nem vagyok RegionГЎlis ModerГЎtor Г©s nem is lesz esГ©lyem rГЎ, nem tudom hogy mennyire van jogom ezt megtenni, de ha szГјksГ©getek van rГЎ akkor teljesГtem Г©s mindent megteszek ahhoz hogy minden a lehetЕ‘ legjobban mЕ±kГ¶djГ¶n!
-
- 3 ответа
- 130 просмотров
- 2 followers
-