IW5M: Refreshing-а е бавен, Connecting-а също
Featured Replies
Сейчас на странице 0
- Нет пользователей, просматривающих эту страницу
A better way to browse. Learn more.
A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.
Используя этот сайт, вы соглашаетесь Условия использования.
Добър ден и на българската част на форума, имам малък голям проблем. Вчера си инсталирам IW5M и успях да играя, обаче има много странни неща. Първо, понякога "Connecting to Online Services" се проточва адски много време - не знам, това нормално ли е? Едва ли.
Също така винаги, ама абсолютно винаги като ударя Refresh РІСЉРІ server list-a, то СЃРё РіРѕ РІРѕРґРё рефрешнато (получава СЃРё отговор РѕС‚ мастър СЃСЉСЂРІСЉСЂР°), обаче самите СЃСЉСЂРІСЉСЂРё СЃРµ появяват 20-30 секунди РїРѕ-РєСЉСЃРЅРѕ. Р? Р·Р° капак РЅР° всичко, доста пъти като искам РґР° вляза РІ РЅСЏРєРѕР№ СЃСЉСЂРІСЉСЂ Рё СЃРµ РїРѕСЏРІСЏРІР° съобщението "Connecting", което СЃРё стои така докато РЅРµ РјРё даде connection timed out.
РџРѕРјРѕС‰? Р?грата викаше, че NAT-Р° РјРё Рµ "Moderate", затова аз СЃРё forward-нах необходимите портове Рё вече Рµ "Open", ама това РЅРµ РїРѕРјРѕРіРЅР° С…РёС‡. Р?грал СЃСЉРј Рё стария alterIW, Рё IW4M, Рё РЅРµ СЃСЉРј имал такива проблеми досега.
Ей ми я и темата на английски, която не е получила отговор още, ама искам да играя MW3, затова ще ме извините за припирането.
Всякаква помощ е добре дошла, мерси предварително.