Перейти к содержимому
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Zloplay community

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

IW5M: Refreshing-а е бавен, Connecting-а също

Опубликовано:

Добър ден и на българската част на форума, имам малък голям проблем. Вчера си инсталирам IW5M и успях да играя, обаче има много странни неща. Първо, понякога "Connecting to Online Services" се проточва адски много време - не знам, това нормално ли е? Едва ли.

Също така винаги, ама абсолютно винаги като ударя Refresh РІСЉРІ server list-a, то СЃРё РіРѕ РІРѕРґРё рефрешнато (получава СЃРё отговор РѕС‚ мастър СЃСЉСЂРІСЉСЂР°), обаче самите СЃСЉСЂРІСЉСЂРё СЃРµ появяват 20-30 секунди РїРѕ-РєСЉСЃРЅРѕ. Р? Р·Р° капак РЅР° всичко, доста пъти като искам РґР° вляза РІ РЅСЏРєРѕР№ СЃСЉСЂРІСЉСЂ Рё СЃРµ РїРѕСЏРІСЏРІР° съобщението "Connecting", което СЃРё стои така докато РЅРµ РјРё даде connection timed out.

РџРѕРјРѕС‰? Р?грата викаше, че NAT-Р° РјРё Рµ "Moderate", затова аз СЃРё forward-нах необходимите портове Рё вече Рµ "Open", ама това РЅРµ РїРѕРјРѕРіРЅР° С…РёС‡. Р?грал СЃСЉРј Рё стария alterIW, Рё IW4M, Рё РЅРµ СЃСЉРј имал такива проблеми досега.

Ей ми я и темата на английски, която не е получила отговор още, ама искам да играя MW3, затова ще ме извините за припирането.

Всякаква помощ е добре дошла, мерси предварително.

Featured Replies

Опубликовано:
  • Автор

Пробвах. Времето си остана същото и след sync-а, и бавността също. :)

Help still needed!

Опубликовано:

Пробвай и това:

...пробвай номера с ниския приоритет: пусни играта, натисни alt+tab, десен бутон на лентата на уиндоуса и пусни таск менажера, кликни десен бутон на iw5m.dat и му задай нисък приоритет. След това се върни в играта и пробвай да влезеш някъде...
Опубликовано:
  • Автор

Р? това РЅРµ РїРѕРјРѕРіРЅР°. После пробвах Рё РґР° дам РІРёСЃРѕРє приоритет, ама пак нищо.

В английската ми тема с тоя въпрос някакъв човек ме пита дали съм си ъпдейтнал играта. Как да разбера дали съм го направил?

Р?нсталирах СЏ РЅРµ чрез Steam или нещо СЃРё там РґСЂСѓРіРѕ, ами РїРѕ традиционния БГ начин Рё следвайки видеото РЅР° Sex Pistols РІ YouTube. Р? най-странното Рµ, че един РјРѕР№ приятел тегли/инсталира РїРѕ същия начин Рё РЅСЏРјР° никакви проблеми. Сигурен СЃСЉРј, че РЅРµ Рµ РѕС‚ нета РјРё, щото точно преди това теглих играта СЃ нормална СЃРєРѕСЂРѕСЃС‚, Р° Рё като вляза РІ СЃСЉСЂРІСЉСЂ - лаг никакъв.

Странна работа...

Опубликовано:

В английската ми тема с тоя въпрос някакъв човек ме пита дали съм си ъпдейтнал играта. Как да разбера дали съм го направил?

Р?грата СЃРµ ъпдейтва като стартираш LaunchIW5m. Като пуснеш играта, РІ основното меню долу РІРґСЏСЃРЅРѕ ти пише РЅР° РєРѕСЏ версия СЃРё. Р’ момента РїСЂРё мен пише IW5Mr21.

Опубликовано:

Същите проблеми, но просто рестартираш играта и се молиш да тръгне.. :D