Перейти к содержимому
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Zloplay community

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Featured Replies

Опубликовано:

Szia neked is! MГЎr Г©n is nagyon rГ©g Гіta vГЎrtam erre, Г©s nagyon Г¶rГјlГ¶k a magyar regionГЎlis fГіrumnak! :D

A magyar kГ¶zГ¶ssГ©g "vezГ©re" valГіszГ­nЕ±leg EMZ lesz, Е‘ a legalkalmasabb erre a feladatra.

Опубликовано:
Szia neked is! MГЎr Г©n is nagyon rГ©g Гіta vГЎrtam erre, Г©s nagyon Г¶rГјlГ¶k a magyar regionГЎlis fГіrumnak! :D

A magyar kГ¶zГ¶ssГ©g "vezГ©re" valГіszГ­nЕ±leg EMZ lesz, Е‘ a legalkalmasabb erre a feladatra.

miГ©rt nem sora :?: :D:D

Опубликовано:

miГ©rt nem sora :?: :D:D

Sora3100 az angol rГ©szlegben szeret jobban tartГіzkodni, az aIW idejГ©n sem volt aktГ­v Sora a magyar fГіrumban.

Опубликовано:
Speak english

Well, why?

Look at the German, Spanish, Russian, French, Italian, Brazilian / Portuguese, Dutch, Romanian, Bulgarian, Polish regional forums!

Everyone is speaking English there? Well no. Everybody who speaking English there is warned by the regional moderator... We have to wait for EMZ.

Well it's just Tatar and trolled us like a sir because there is no any regional moderator or rule here.

koop for moderator!

That's impossible, I don't have any chance for that.

Опубликовано:

Hello, a cod mw2-vel hogyan tudok multizni? lelkesen leszedtem ncore-ol vГЎrva hogy majd online osztom az Г©szt szintlГ©pГ©sek kГ¶zepette de megakadtam a singlГ©vel, szГіval, mikГ©ppen tudok feljutni multira? lГ©gyszi help : D

Опубликовано:

ink azt mond hogy tudok multizni xd

Опубликовано:
:o milet velГјk hogy lett magyar fГіrum

MГЎris rosszalkodsz? :mrgreen:

Опубликовано:
Sziasztok!Tudja valaki hogy mi lesz a T5M bЕ‘l Black Ops1 Vagy 2?

Az elsЕ‘ lesz belЕ‘le. De a T5M utГЎn lesz T6M is ami a mГЎsodik dologra vonatkozik.

ink azt mond hogy tudok multizni xd
Hello, a a popular FPS series mw2-vel hogyan tudok multizni? lelkesen leszedtem ncore-ol vГЎrva hogy majd online osztom az Г©szt szintlГ©pГ©sek kГ¶zepette de megakadtam a singlГ©vel, szГіval, mikГ©ppen tudok feljutni multira? lГ©gyszi help : D

Amint meg lesz vГЎlasztva a "vezГ©r" avagy moderГЎtor, akkor fel fognak kerГјlni a magyarosГ­tott szabГЎlyok Г©s segГ­tЕ‘kГ©sz topikok. Addig prГіbГЎlj meg boldogulni az angol leГ­rГЎsokkal.

Itt a letГ¶ltГ©si link: viewtopic.php?f=3&t=18889

Г‰s ha lehet ne vГЎlaszolj kГ©tszer ugyan azzal a dologgal kapcsolatban! Azzal csak Г©retlensГ©gedet fejezed ki, Г©s nem fogsz hamarabb segГ­tsГ©get kapni!

Опубликовано:

valaki tЕ‘mondatokban foglalja Г¶ssze lГ©gyszi hogy mit kellene tennem hogy ez mЕ±kГ¶djГ¶n, hogy patcheljem le melyiket tГ¶ltsem le stb

nagyon multizhatnГ©kom van mГЎr :/

Опубликовано:
valaki tЕ‘mondatokban foglalja Г¶ssze lГ©gyszi hogy mit kellene tennem hogy ez mЕ±kГ¶djГ¶n, hogy patcheljem le melyiket tГ¶ltsem le stb

nagyon multizhatnГ©kom van mГЎr :/

Melyik projektel kapcsolatban?

Опубликовано:

call of duty modern warfare 2 multiznГ©k :P

Опубликовано:

ГЎtГ­rja amit Г­rok :/ mw2, cod6, rem ezt nem Г­rja ГЎt

Опубликовано:

hmm, ott 2 link van, mind2-Е‘t leszedjem? :) edit: am kГ¶sz a helpet Г©s bocs hogy itt irritГЎlok, am pachelni hogy tok?