Перейти к содержимому
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Zloplay community

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Кръчма (тук всичко върви)

Featured Replies

Опубликовано:

татаре не ми се рови по някви теми да търся - последно - lvl хака е забранен и се наказва с бан така ли ?

• Ответы 476
  • Просмотры 8,4k
  • Created
  • Последний ответ

Top Posters In This Topic

Опубликовано:

Да!Забранени СЃР° всякакви хакове!Наказанието Рµ повече РѕС‚ СЏСЃРЅРѕ.Р?РјР° 4С… РҐР  невиждам смисал Р·Р° левел хак.Р?РјР° Рё РїСЂРѕ перкс.Класовете СЃР° 15 още отначало отключени.Р—Р° неколко часа пуцане Рё ще СЃРё готов.

Опубликовано:
татаре не ми се рови по някви теми да търся...

Приятелю, ти сам РіРѕ казваш РІ РїРѕРґРїРёСЃР° СЃРё: Преди РґР° почнеш РґР° бягаш, трябва РґР° СЃРµ научиш РґР° пълзиш. РђР· ще РіРѕ кажа така: който търси, намира. Р? РІСЃРµ пак...левел хака Рµ забранен Рё СЃРµ наказва... :)

Опубликовано:
  • Автор

Здравейте - РґР°, офиц. позиция Рµ, че такива неща могат РґР° доведат РґРѕ усложнения РІ системата Рё РЅРµ Рµ желателно РґР° СЃРµ ползват. Р?РјР° вградена защита срещу такива неща, тя работи РЅР° принципа РЅР° анти-вирусните програми.

1. Работи с дефиниции на вече съществуващи level hack средства

2. Следи за ненормално движение в статистиките на играчите (например няма възможен начин с едно убийство да качиш 20 нива)

Всеки който притежава сведения за пролуки (които държа да отбележа, че са винаги възможни!) в защитата е свободен да ме осведоми, като приложи нужните програмки и т.н. Крайната цел не е да наказваме лошото държание, а да поощряваме доброто. =)

Опубликовано:
Просто се наслаждавайте на 4D1 и това е... не всеки ден се намира човек като NTAuthority. :)

Подкрепям татар не винаги ще се намери човек като NTAuthority :)

А и по между другото името ми е Ради

А и моля минете и вижте моят профил в vbox7.com

https://www.vbox7.com/user:snow?p=allvideos -------Моят прфил един лаик винаги е добре дошал

Опубликовано:

аз не питах от намерение да ползвам, просто исках да се информирам ;) и да- дигат се левели много по бързо, за около 1 час геймплей съм вече 30ти левел (каквото и да значи - малко или много, струва ми се добре)

Опубликовано:
...Моят прфил един лаик винаги е добре дошал

Братле, моля те вземи спешни мерки относно граматиката си и залягай повече над учебниците вместо над компютъра. Не се обиждай, но познанията ти по български език определено не отговарят на ника който си си избрал. Аз самият съм чужденец, но ми става много неприятно когато видя елементарни грешки в елементарни думи. Не мрънкам и не ти правя забележка, просто се замисли и си чети коментарите преди да ги публикуваш. Peace! ;) :ugeek:

Опубликовано:
...Моят прфил един лаик винаги е добре дошал

Братле, моля те вземи спешни мерки относно граматиката си и залягай повече над учебниците вместо над компютъра. Не се обиждай, но познанията ти по български език определено не отговарят на ника който си си избрал. Аз самият съм чужденец, но ми става много неприятно когато видя елементарни грешки в елементарни думи. Не мрънкам и не ти правя забележка, просто се замисли и си чети коментарите преди да ги публикуваш. Peace! ;) :ugeek:

Знам не пиша кои знае колко добре на Български съжелявам няма да се повтори :(

Опубликовано:

Банат сам за 3 дена ако някой може да ми каже как е станало ?

Опубликовано:

...съжaлявам няма да се повтори :(

Не пич, тук не е някакъв девически затвор със строг тъмничен режим и някой да ти казва: Да не се повтаря!!! Просто се постарай повечко...знам че можеш. ;)

Банат съм за 3 дена, ако някой може да ми каже как е станало ?

Откъде си баннат, от МВ3?

Опубликовано:
Банат сам за 3 дена ако някой може да ми каже как е станало ?

Помисли си какво може да си направил. Как видя, че си баннат? Я дай една снимка.

Опубликовано:
  • Автор

Забраната за игра е наложена от aCI. Толкова от мен, всичко останало ще кажеш ти. =)

Опубликовано:

Дадох регистрацията си на един приятел и тои явно е играл с хак :( :(

Опубликовано:

голям приятел ти е значи, те е прее*ал само :lol:

Опубликовано:

Много ми е интересно от какъв зор ще му даваш регистрацията си, след като самата регистрация е абсолютно безплатна и се прави за по-малко от половин минута и всеки може абсолютно сам да си я направи :?: :?: :?:

Опубликовано:

Много ми е интересно от какъв зор ще му даваш регистрацията си, след като самата регистрация е абсолютно безплатна и се прави за по-малко от половин минута и всеки може абсолютно сам да си я направи :?: :?: :?:

:D това с лошия приятел още ли минава бе :lol::lol::lol:

Опубликовано:

Не, днес е на мода: "Кучето на съседа беше..." :roll: :D

Опубликовано:
:D:D такива номерца на никой не минават вече.. квот си надробиш такова ще сърбашш ;) и даже 3 дена са му малко... 200-300 години трябваше да е ама карай
Опубликовано:

РўРѕРІР° Рµ когато ползваш хак РІСЃРµ пак 3 дена. Даже РІРёРґСЏС… High XP СЃСЉСЂРІСЉСЂ ,РЅРѕ РЅРµ влезнах Р·Р° РґР° РЅРµ РјРµ баннат :). РђР· играх РІ един СЃСЉСЂРІСЉСЂ РІ него влизат повече С…РѕСЂР° 16 Рµ максимума. Каратата Рµ Dome. Free for all type. Р? така РїРѕ - Р±СЉСЂР·Рѕ СЃРµ качва левел. РќР° РЅСЏРєРѕРё РѕСЂСЉР¶РёСЏ СЃСЉРј качил 31 левел вече - UMP 45, Pp90m1, Scar L, g36c, Рё РґСЂСѓРіРё :lol: .

Опубликовано:

Не, днес е на мода: "Кучето на съседа беше..." :roll: :D

За това ли става на въпрос?

hacker_dog-300x225.jpg

Хакерските му умения се забелязват от далече...

А аз пък бих искал да се цитирам:

Забавен си.
Опубликовано:

Незнам дали тук е мястото но все пак , ако някой иска да играем мв2 с мен и едни мои приятели да ми пише на лс да се разберем .

Опубликовано:

Егати смешното оправдание...спуках се от смях... :lol::lol: не 3 дена ами година бан му трябва.

Опубликовано:

На MW3 има ли начин да си ресна акаунта, защото от както съм си инсталирал играта имам 15 class-а и получавам някакви луди точки, отключва ми всичко на куп от едно убииство .. така не е интересно, има ли начин да го направя да си е нормално ? смисъл получаването на EXP, отключванията за оръжията и т.н. ( /resetstats и триенето на папка players2, не помага )

Ако няма начин, то поне искам да изтрия тези 10-те class-а, че да останат 5 ..

Опубликовано:

Аз няма да съм тук няколко дена (цялата седмица). Няма да играя тук в 4 делта 1. Ще ми липсва малко играта :lol::lol:. Кемпърите и чийтърите са нормална част от играта вече та и без тях неможе :lol::lol::D. Още малко ми остава да стана 80 левел. Отворих mp7 :). Та незнам дали ще влезна тази седмица тук. :):D :mrgreen: :D:D

Гость
Эта тема закрыта для публикации сообщений.

Сейчас на странице 0

• Нет пользователей, просматривающих эту страницу

Важная информация

Используя этот сайт, вы соглашаетесь Условия использования.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.