Перейти к содержимому
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Zloplay community

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Кръчма (тук всичко върви)

Featured Replies

• Ответы 476
  • Просмотры 8,4k
  • Created
  • Последний ответ

Top Posters In This Topic

Опубликовано:

Не знам какъв е всъщност цялостния замисъл... не зная до тук ли спирате... не зная и колко ви е било необходимо, но безмълвно в съзнанието ми възниква въпроче (ма как го казах :D )

Ще има ли прайвет мач, влизане в мод който ти си избрал директно в стаи както беше в двойката?

За мен спициално има доста плюсчета, не знам другите на какво мнение са, помня само,че беше забавно с приятелите директно от лобито... в син цвят на мапа и факта че винаги сме заедно в отбор, липсата на странни добавки от админите, липсата на ограничения на класовете, факта че знаеш какво играеш- тийм дедмач а не няква кръстоска с хардкор, за мен това са разликите между сърврите и този начин на игра... та накратко ще се пусне ли това отново и какво мислят другите за това?

Опубликовано:

Цялостният замисъл Рµ PC MW3 multiplayer РґР° СЃРµ оправи Рё РїРѕРґРѕР±СЂРё. Определено РЅРµ СЃРµ СЃРїРёСЂР° РґРѕ тук. Р?РјР° още доста работа.

А, доколкото разбрах, отгоре се опита със 100 думи да питаш дали ще има matchmaking. Аз пък ще ти отговаря с една дума - НЕ.

Опубликовано:

С колкото мога с толкова питам... прости инфо

Как ме затапи :lol:

Не искам да нахалствам де.

Опубликовано:

зако ви е мач мейкинг ...

имаме си супер дедита :D

трябва само работа по конекването

вчера не можах да влеза нито в един сървър ... :D заби на коннектин цялл ден

Опубликовано:

Ми аз обясних за какво ни е... в крайна сметка не мога да искам нищо, просто попитах, някой хора нямат възможност да пуснат сървър (аз не съм от тях) и искат да играят заедно само те. Аз обаче получих вместо разумен отговор някакво изнервено съобщение от човек който дебне да види някой пост.

Нужно ли е да се правим на голямата работа?

Опубликовано:
Не знам какъв е всъщност цялостния замисъл... не зная до тук ли спирате... не зная и колко ви е било необходимо, но безмълвно в съзнанието ми възниква въпроче (ма как го казах :D )

Ще има ли прайвет мач, влизане в мод който ти си избрал директно в стаи както беше в двойката?

За мен спициално има доста плюсчета, не знам другите на какво мнение са, помня само,че беше забавно с приятелите директно от лобито... в син цвят на мапа и факта че винаги сме заедно в отбор, липсата на странни добавки от админите, липсата на ограничения на класовете, факта че знаеш какво играеш- тийм дедмач а не няква кръстоска с хардкор, за мен това са разликите между сърврите и този начин на игра... та накратко ще се пусне ли това отново и какво мислят другите за това?

Цялостният замисъл Рµ PC IW5 multiplayer РґР° СЃРµ оправи Рё РїРѕРґРѕР±СЂРё. Определено РЅРµ СЃРµ СЃРїРёСЂР° РґРѕ тук. Р?РјР° още доста работа.

А, доколкото разбрах, отгоре се опита със 100 думи да питаш дали ще има matchmaking. Аз пък ще ти отговаря с една дума - НЕ.

Аз обаче получих вместо разумен отговор някакво изнервено съобщение от човек който дебне да види някой пост.

Какъв отговор очакваш? Каквото пита, РЅР° всичко ти отговорих. Р?скаш мачмейкинк? РљСѓРїРё СЃРё играта Рё играй РѕС‚ steam. РќРёРєРѕР№ РЅРµ те кара РґР° стоиш тук.

Опубликовано:

Не говоря за отговора а за това как го написа и какво ми написа сега... всеки да си прави извода.

Опубликовано:
Не говоря за отговора а за това как го написа и какво ми написа сега... всеки да си прави извода.

Това, което написах сега е в отговор на това, което ти ми написа преди малко:

Аз обаче получих вместо разумен отговор някакво изнервено съобщение от човек който дебне да види някой пост.

Нужно ли е да се правим на голямата работа?

Добре. Как съм го написал първото? Нараних ли те по някакъв начин, като ти казах едно просто НЕ?

Опубликовано:

Sex Pistols, остави децата на спокойствие. Вижда се, че им е тъжно.

Опубликовано:

Децата...хъм забавно :D .

Зарежи нещо ми е криво (тъжно).

Опубликовано:

Хора кажете как да спрем чата в iw5m и пиша нещо стои 1 минута имали начин да се намали времето

Опубликовано:
  • Автор

cg_chatheight 0 го маха от екрана.

Сигурно знам и за намаляне на времето в което стои, но не се сещам на секундата. :3

Опубликовано:

ъм някой да зне конвентора за iwd да го прави в формат за фотошопа :D

Опубликовано:

iwi to dds converter в гуглето.

Ама трябва и плъгин за фотошопа за да отвори dds.

От мен едно тулче, за да търсиш по бързо в iwi файловете.

Опубликовано:

adobe after effect cs4 - не съм тествал

или

sony vegas 11 pro ? :D имам проблем насича на preview

:D

Опубликовано:

насича на preview

настрой го на auto quality щот на full лагва освен ако не внесеш повечко RAM за програмката (preview settings)

Опубликовано:

Не могат да се сравняват двете програми. Все едно да се чудиш между Photoshop и Paint.

Опубликовано:

не е лош вегаса :D ама тряя мнооу си играеш за да постигнеш това дето ти тряя :D

395237_509995622363212_1444292350_n.jpg

това е проект 12 секунди :D

но тия дни жив и здрав да съм ще пробвам адобето

ма ме яд че няма цс5 в замундата :D

www.facebook.com/photo.php?v=509994425696665

Опубликовано:

В замунда има 5.5 версията, с която съм и аз. - http://zamunda.net/details.php?id=262210&hit=1

Даже на скоро излезна Photoshop и After Effects CS6. - http://thepiratebay.se/torrent/7277143/ ... %5BFull%5D

Ако си с 64 битова система сваляй CS6.

Опубликовано:

32 bita СЃСЉРј

2.8 интел д двуядрен

видео

gtx 260 1gb 512 bit

рам 4 гиги кажи ги 2 свободни ....

живо здраво като зема убав процессор ще си сложа 64 битов :D да заапят и 4терите гиги рам :mrgreen: :mrgreen:

Опубликовано:

Много кофти. Ще ти се наложи да ползваш CS4, само тя е за 32 битов Windows. Не се притеснявай, няма кой знае какви разлики.

Гость
Эта тема закрыта для публикации сообщений.

Сейчас на странице 0

• Нет пользователей, просматривающих эту страницу

Важная информация

Используя этот сайт, вы соглашаетесь Условия использования.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.