Перейти к содержимому
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Zloplay community

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Кръчма (тук всичко върви)

Featured Replies

Опубликовано:
На IW5 има ли начин да си ресна акаунта, защото от както съм си инсталирал играта имам 15 class-а и получавам някакви луди точки, отключва ми всичко на куп от едно убииство .. така не е интересно, има ли начин да го направя да си е нормално ? смисъл получаването на EXP, отключванията за оръжията и т.н. ( /resetstats и триенето на папка players2, не помага )

Ако няма начин, то поне искам да изтрия тези 10-те class-а, че да останат 5 ..

Двойното XP и двойно XP от оръжия (т.е. 4x XP), както и 15-те класа са сложени нарочно. Не може да ги махнеш. Никой не те кара да ползваш и 15-сте класа. Ако искаш си ползвай само 5 или 10 или колкото искаш...

• Ответы 476
  • Просмотры 8,4k
  • Created
  • Последний ответ

Top Posters In This Topic

Опубликовано:

Вчера си направих сървърче за малко и първият, който влезе беше някакъв с 20 престиж. Не беше българин и за съжаление не му запомних ника, но все по-често виждам такива идиоти. Даже той се похвали че ползва левъл хак.. :D

Опубликовано:
Вчера си направих сървърче за малко и първият, който влезе беше някакъв с 20 престиж. Не беше българин и за съжаление не му запомних ника, но все по-често виждам такива идиоти. Даже той се похвали че ползва левъл хак.. :D

Може ли IP на сървара

Опубликовано:

Малко въпрошче как може да се присъиденя кам клан или да си направя клан ??

Опубликовано:

Не е кой знае какво да си в клан, просто слагаш името на клана пред ника си. :)

Опубликовано:

Един РјРѕР№ приятел РјРё прати левел хак днес, когато Р±СЏС… РІ компютърна зала. Работеше, РЅРѕ РЅРµ запазваше левела. Р?мам предвид, че работеше, РЅРѕ след известно време нивото ти СЃРµ връща, както преди. Каза РјРё, че трябвало РЅР° 79 РґР° СЃРµ прави, та след тва Рё РґР° пиша някакви команди, РЅРѕ бързаше Рё каза, че утре ще РјРё РѕР±СЏСЃРЅРё.

@Tatar, ще РІРё трябва ли? РђРєРѕ искате утре ще РІРё РіРѕ пратя, Р·Р° РґР° оправите проблема. Р? пак казвам, че РЅРµ Рµ напълно функциониращ.

Опубликовано:

По-добре спрете да "пробвате" хаковете, че и вие ще изядете по един банан.

Опубликовано:
  • Автор
Един РјРѕР№ приятел РјРё прати левел хак днес, когато Р±СЏС… РІ компютърна зала. Работеше, РЅРѕ РЅРµ запазваше левела. Р?мам предвид, че работеше, РЅРѕ след известно време нивото ти СЃРµ връща, както преди. Каза РјРё, че трябвало РЅР° 79 РґР° СЃРµ прави, та след тва Рё РґР° пиша някакви команди, РЅРѕ бързаше Рё каза, че утре ще РјРё РѕР±СЏСЃРЅРё.

@Tatar, ще РІРё трябва ли? РђРєРѕ искате утре ще РІРё РіРѕ пратя, Р·Р° РґР° оправите проблема. Р? пак казвам, че РЅРµ Рµ напълно функциониращ.

Без да се притесняваш можеш да ми го дадеш, прикачи го като файл направо във форума от Upload Attachment (докато пишеш мнение във форума) и ми дай инструкциите как да го ползвам.

Sex Pistols, Jordaki - най-сигурната система за сигурност е отворената. Да пробват ако искат, като възможността да се засича е голяма. А ако не се - това е хубаво също, едва ли някой ще започне веднага да злоупотребява. Вместо това ще го докладват на нас, за да го добавим към aCI. ;)

Насърчавам всеки да пробва hacks, cheats, bugs & exploits и ако види някой работещ - да докладва за да го премахнем. :)Важно: съветвам ви все пак това да не е мисия, защото една голяма част от времето ще си я прекарате в чакане да ви мине наказанието за нещо което вече се засича.

Р?деалният случай Рµ ако знаете, че РЅСЏРєРѕР№ cheat работи Рё РЅРµ СЃРµ засича РѕС‚ нас - Рµ РґР° РіРѕ дадете.

Гарантирам ви, че след 1 ден вече няма да е така и така вие ще сте помогнали на 4D1 и на всички играчи да се насладят на едно хубаво он-лайн изживяване. :)

Опубликовано:

татарски то изобщо не е лошо да има един такъв тйим :D да се тества какво работи и какво не и да се прамахват :mrgreen:

ама кат знам колко вируси има из тия хакове :D

най добре виртуални машини ползвайте

90% в хаковете има вирус

тей че ако имате ценна информация :D на харда < :lol::lol:

Опубликовано:

Tatar, днес като отида пак в компютърната ще го постна тук :) Хора, мислете малко преди да скочите с бановете! Ползвал ли съм го ? -Да .. Работило ли е ? -Само за малко... Четете, четете ..

Опубликовано:
Хора, мислете малко преди да скочите с бановете! Четете, четете ..

А ти прочете ли това?

По-добре спрете да "пробвате" хаковете...

+1

...а осмисли ли го?

Освен това никой не те е упреквал че си използвал хак...то си е за теб, нас не ни бърка... ;)

Опубликовано:

Вече баннват, когато направиш серия от 10/0, ставаш хакер и те банват! :D

EDIT: След десетина минути проверих въпросния сървър и беше празен, сигурно админа е саднал и е баннал всички! :lol:

Опубликовано:

EDIT: След десетина минути проверих въпросния сървър и беше празен, сигурно админа е саднал и е баннал всички! :lol:

Ха-ха, това ми хареса!!! :lol:

Опубликовано:

1. Намисли си име на "клана".

2. Готов си.

Опубликовано:

1. Намисли си име на "клана".

2. Готов си.

Въпроса ми е как става номера след като сам се регнал в fourdetaone

Опубликовано:

Въпроса ми е как става номера след като сам се регнал в fourdetaone

Ето ти и ръководството:

viewtopic.php?f=7&t=7726

След като си смениш ника, отиваш в папката на играта и отваряш iw4м.ini (с notepad) и си променяш ника и там или направо изтриваш файла и пускаш играта за да се логнеш наново.

Опубликовано:
TheBulgarian":1tlzl4ip]Може ли да ми помогнете с един тест на a popular FPS series IW5 ?

??

Опубликовано:
TheBulgarian":ot58k3iu]Може ли да ми помогнете с един тест на a popular FPS series IW5 ?

??

Р?скам РґР° СЃРµ пробвам Р·Р° СЃРїСЂР° MOAB РЅР° IW5 СЃ Javelin

Опубликовано:

TheBulgarian, говориш на български обаче никой не ти разбира нищо, бъди малко по-подробен моля.

Гость
Эта тема закрыта для публикации сообщений.

Сейчас на странице 0

• Нет пользователей, просматривающих эту страницу

Важная информация

Используя этот сайт, вы соглашаетесь Условия использования.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.