Перейти к содержимому
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Zloplay community

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Featured Replies

Опубликовано:

kГ¶cce, infity ward 4 a tippem, jГіl tippelem? ja Г©s pachelni hogyan tudok? csak mert nem azonos a pachem a most futГіval online, vagy az ide nem kell?

Опубликовано:
kГ¶cce, infity ward 4 a tippem, jГіl tippelem? ja Г©s pachelni hogyan tudok? csak mert nem azonos a pachem a most futГіval online, vagy az ide nem kell?

Nem kell csak a jГЎtГ©k. Ha valamit le kell hozzГЎ tГ¶lteni azok a mapek amelyeket nem muszГЎj hasznГЎlni ha olyan szerveren jГЎtszol.

Опубликовано:

zsГ­r, kГ¶szi :)

Опубликовано:
http://kepfeltoltes.hu/130314/340231697n_vtelen_www.kepfeltoltes.hu_.jpg

fuck, megoldГЎs? MГЎr mГЎr pofГЎtlannak Г©rzem magam hogy itt sГ­rok de elЕ‘szЕ‘r van dolgom vele :/

.net framework 3.5-Г¶t le kell szedned.

http://www.microsoft.com/hu-hu/download ... aspx?id=21

Опубликовано:

ismГ©t ide pofГЎtlankodok, ha felbontГЎst prГіbГЎlok ГЎllГ­tani vagy szerverhez akarok csatlakozni Г­gy kidob Г©s leГЎll a jГЎtГ©k:

http://kepfeltoltes.hu/130314/ads_www.kepfeltoltes.hu_.jpg

Г¶tletek?

Опубликовано:
ismГ©t ide pofГЎtlankodok, ha felbontГЎst prГіbГЎlok ГЎllГ­tani vagy szerverhez akarok csatlakozni Г­gy kidob Г©s leГЎll a jГЎtГ©k:

http://kepfeltoltes.hu/130314/ads_www.kepfeltoltes.hu_.jpg

Г¶tletek?

Main mappГЎban benne van a 22-es Г©s a 23-mas iwd?

Опубликовано:

22 igen 23 nincs

Опубликовано:

beraktam ugyanaz a hiba felbontГЎs ГЎllГ­tГЎsnГЎl :,( sГ­rok lassan, nem tudom mit baszok el de multizni akaok >< ja Г©s kГјsz koopie hogy segГ­tesz :P jГ¶vГ¶k egy sГ¶rrel

Опубликовано:
beraktam ugyanaz a hiba felbontГЎs ГЎllГ­tГЎsnГЎl :,( sГ­rok lassan, nem tudom mit baszok el de multizni akaok >< ja Г©s kГјsz koopie hogy segГ­tesz :P jГ¶vГ¶k egy sГ¶rrel

Nem iszok alkoholt, de egy kurva megteszi :D

41e8de723d11ef70489bf44898ba07ce.png

csinГЎld meg ilyenre a mappГЎdat, tГ¶rГ¶ld ki m2demot ezutГЎn indГ­tsd el LaunchIW4M.exГ©t

Опубликовано:

adasd_www.kepfeltoltes.hu_.jpg

most Г­gy nГ©z ki, akkor csak hogy n basszak el semmit, tГ¶rГ¶ljem azt ami nincs a te kГ©peden?

Опубликовано:

most Г­gy nГ©z ki, akkor csak hogy n basszak el semmit, tГ¶rГ¶ljem azt ami nincs a te kГ©peden?

igen, semmit sem fogsz elbaszni

Ha jГЎtszol Singleplayert akkor kГ©szГ­ts mentГ©st a mappГЎkon kГ­vГјli fГЎjlokrГіl, ha nem akkor semmit nem ronthatsz el.

TГ¶ltsd le ezt Г©s cserГ©lt le a jelenlegivel, lehet hogy sГ©rГјlt a 22-es iwd-d

http://81.88.24.123/4d1/iw_22.iwd

Опубликовано:

Г­r kurva jГі lesz? csak mert mГ©g mindig ugyanaz a hiba :/ mГЎr pityergek :/

Опубликовано:

valami gyanus a 22essel mert a mappГЎba ami bent van az 24 mega ez meg szГЎzvalahГЎny dx

Опубликовано:

fЕ‘nГ¶k fЕ‘nГ¶k, Гєjra itt, fel enged szerverre felbontГЎst tudok ГЎllГ­tani de ha advanced beГЎllГ­tГЎs vagy mi na Г©rted akarok vagy Г©lsГ­mГ­tГЎst kidob ezzel, vГЎrom tanГ­tГЎsod mester, svГ©d kurvГЎkat tudok felajГЎnlani, tudjГЎk a dolgukat : D

Опубликовано:

fЕ‘nГ¶k fЕ‘nГ¶k, Гєjra itt, fel enged szerverre felbontГЎst tudok ГЎllГ­tani de ha advanced beГЎllГ­tГЎs vagy mi na Г©rted akarok vagy Г©lsГ­mГ­tГЎst kidob ezzel, vГЎrom tanГ­tГЎsod mester, svГ©d kurvГЎkat tudok felajГЎnlani, tudjГЎk a dolgukat : D

valГіszГ­nЕ±leg tГєl gyenge a gГ©ped ahhoz hogy azokat a beГЎllГ­tГЎsokat alkalmazzad. Г­rd le szГЎmГ­tГіgГ©ped tulajdonsГЎgait hogy biztos legyek abban hogy nem beszГ©lek hГјlyesГ©get!

Опубликовано:

2 giga ram 1 magos 3ghz s proci geforce 8500Г¶s vidi kari, ez az elmГ©let hejt ГЎlna ha nem lefelГ© vennГ©m a beГЎllГ­tГЎsokat : D de mivel csГ¶kkentenГ©m a beГЎllГ­tГЎsokat Г­gy megbukik :/ minimumra vennГ©m a beГЎllГ­tГЎst 1024es felbontГЎs mellet, a felbontГЎs megvan mГЎr csak a tГ¶bbi lenne :/ nincs valami kГјlsЕ‘s beГЎllГ­tГі panel

edit: az elЕ‘zЕ‘ kГ©pet tГ¶rГ¶ltem, most vettem Г©szre hogy elГ©g privГЎt beszГ©lgetГ©s folyt a hГЎttГ©rbe, koppie, kell? 16 Г©ves Г©s elГ©ggГ© Г¶rГ¶mlГЎnyi a csaj : D

Опубликовано:
2 giga ram 1 magos 3ghz s proci geforce 8500Г¶s vidi kari, ez az elmГ©let hejt ГЎlna ha nem lefelГ© vennГ©m a beГЎllГ­tГЎsokat : D de mivel csГ¶kkentenГ©m a beГЎllГ­tГЎsokat Г­gy megbukik :/ minimumra vennГ©m a beГЎllГ­tГЎst 1024es felbontГЎs mellet, a felbontГЎs megvan mГЎr csak a tГ¶bbi lenne :/ nincs valami kГјlsЕ‘s beГЎllГ­tГі panel

edit: az elЕ‘zЕ‘ kГ©pet tГ¶rГ¶ltem, most vettem Г©szre hogy elГ©g privГЎt beszГ©lgetГ©s folyt a hГЎttГ©rbe, koppie, kell? 16 Г©ves Г©s elГ©ggГ© Г¶rГ¶mlГЎnyi a csaj : D

oh ha neki Г©n megfelelek akkor jГ¶het :D

nos tГ¶rГ¶ld ki a players mappГЎt Г©s rakd fel ezt:

http://www.microsoft.com/en-us/download ... aspx?id=35

(Bing toolbarrГіl vagy mirЕ‘l ne felejtsd el levenni a pipГЎt)

akkor 90% biztos hogy jobban fog menni

Опубликовано:

JuhГєГє, vГ©gre! Sziasztok! :)

Ha mГЎr magyar fГіrum, rГ¶gtГ¶n egy kГ©rdГ©ssel indГ­tok, kГ­vГЎncsi vagyok a szervertulajok tapasztalatГЎra. Tervezgetem az ГЎtГЎllГЎst ManuAdminMod-rГіl B3-ra, mert 4D1-ra vГЎltГЎs Гіta sajnos gondok vannak a Manuval, Г©s a Manu fГіrumГЎn azt az infГіt kaptam, hogy ez nem is lesz orvosolva, a Manu nem teljesen kompatibilis a 4D1-al, ezt kell szeretni. A problГ©ma egГ©szen pontosan az, hogy a manu minden egyes kГ¶r elejГ©n azt Г©rzГ©keli, hogy Гєjra lett indГ­tva a szerver (MW2 SD), Г©s ez kГјlГ¶nbГ¶zЕ‘ hibГЎkat vet fel., pГЎldГЎul nem mЕ±kГ¶dik a warn rendszere, a statisztika, sokszor akГЎr 5-10mp mГєlva reagГЎl csak a parancsokra, mert hirtelen nem talГЎlja az adott jГЎtГ©kost, akire a parancsot futtattam, stb.

SzГіval emiatt merГјlt fel bennem, hogy megnГ©znГ©m a B3-at, de azt mГ©g abszolГєt nem ismerem, a tapasztalatokat szГ­vesen meghallgatom. Sajnos az python nyelven Г­rГіdott, kevГ©sbГ© tudok belenyГєlni a konfigba, mint pГ©ldГЎul ManunГЎl a php-ba.

Опубликовано:

FrissГ­tГ©s volt kb 20 perce, frissГ­tsen szerГіt is, akinek van! :)