Перейти к содержимому
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Zloplay community

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Featured Replies

Опубликовано:

Buna sunt Sebby si am si eu o mica problema...de fiecare data cand intru in joc imi apare eroarea asta...putin ajutor va rog

• Ответы 175
  • Просмотры 4,9k
  • Created
  • Последний ответ

Top Posters In This Topic

Опубликовано:

imi pare rau sunt nou...ma poti ajuta?

Опубликовано:

Salut, am si eu o problema cand intru in joc imi apare

6iu51.png

Facusem level 5 si acum vad ca apare 1, am incercat chestia cu Importing Stats de pe FAQ dar imi da "Unknown error" la EAM.

Tin sa mai precizez ca am citit si FAQ #47 am incercat readStats in consola si tot nimic..

Опубликовано:
  • Автор

@XPertDiGiTAL : muta folderul mods din directorul jocului in alta parte sau sterge-l daca nu ai nevoie de moduri.

@insomnialeet : au fost ceva probleme de la noi, cu serverul principal. se poate sa fi pierdut cele 5 nivele.

Опубликовано:
@XPertDiGiTAL : muta folderul mods din directorul jocului in alta parte sau sterge-l daca nu ai nevoie de moduri.

@insomnialeet : au fost ceva probleme de la noi, cu serverul principal. se poate sa fi pierdut cele 5 nivele.

Pai vad ca la fel imi apare, inca sunt probleme?

Опубликовано:

Pai imi apare chestia aia atata tot si nu pot sa fac nimic, nu e problema de nivele doar ca vroiam sa ma joc.

Am incercat cu /readstats in consola, nu se intampla nimic.

Опубликовано:

Cand vreau sa intru pe un server imi apare asta 23803511.png

Опубликовано:

am instalat clientul si tot ce trebuie dar nu pot sa joc ..

daca deschid LaunchIW4M.exe cere user si pass.. le pun si zice ca wrong user and passs..

ce`i de facut ?

Опубликовано:

Salut. Deci,cand deschid 4d1,imi deschide consola,scrie 4 randuri,iar apoi se inchide consola. Ce ar trebui sa fac?

*Edit: Am reusit sa fac un print rapid la ceea ce imi scrie in consola inainte sa se inchida,daca ajuta cu ceva..:

Опубликовано:

Pun user si pass cu care m`am inscris aici si zic : wrong user & password..foarte tare

Опубликовано:

am rezolvat .. merge dar in lista imi arata doar 4-5 servere care sunt pe jumate goale..

intrebarea fiind : voi cate servere vedeti ?

Опубликовано:

am sters tot si am reinstalat jocul .. zi`mi si mie exact ce anume trebuie sa instalez.. m`am zapacit cu clientii astia de pe fourdeltanet si cu alterrevolution... care`i diferenta intre ele ca nu mai pricep nimic .. eventual cineva care se pricepe sa imi dea un id de skype ca sa ma lamureasca scurt . ms