Перейти к содержимому
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Zloplay community

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Featured Replies

• Ответы 125
  • Просмотры 4,7k
  • Created
  • Последний ответ

Top Posters In This Topic

Опубликовано:

imi apare erroarea asta, de fiecare data cand vreau sa instalez, ajung la 3 sfert si imi da eroarea asta, sa ma ajute cineva :cry:

The procedure entry point _AIL_sample_channel_levels@8 could not be located in the dynamic link library mss32.dll.

am rezolvat erroarea, ori descarci un joc mw3 single player, ori descarci de pe fourm-ul asta main si zone si dcl-urile si dupa bagi ii dai sa se upload-eze.

Опубликовано:

mp_terminal_cls se numeste erroarea

am rezolvat problema, am descarcat toate "hartile" ca daca ai sa caut pe google hartii mw3 sigur ai sa gasesti :) infine, care ai aceias problema lasati un pm

Опубликовано:

Salutare ! Am o problema cu IW5M Mi-am reinstalat windowsul din vina unui virus.Mi-am reinstalat steam..mw3 via steam etc...Dupa cand intru in joc via LaunchIW5M imi arata screnul de la mw3 (splash.png) dupa accea imi da IW5M.dat is not responding ma puteti ajuta?Multumesc!

A da si am steam-ul deschis.

Опубликовано:

Nu merge sa joc cu Normal Map Resolution si Specular Map Resolution la Extra. Le am la high si de fiecare data cand dau sa salvez la Extra ori nu se salveaza, ori se crash-uieste si tot nu se salveaza.

Опубликовано:
Atunci ai alta problema. E posibil sa fie driverii AMD sau DirectX. Ia ultimele versiuni de la ambele. Ah si da-mi si detalii despre ce sistem ai.

Procesorul e varza, intel dual core 2.5 ghz, dar nu cred ca e de la el pentru ca settings-urile astea doua tin mai mult de placa grafica. 3 gb ram ar trebui sa fie de ajuns, nu-i asta problema. o fi un bug sau ceva .. driverii amd si directx sunt updatati.

Опубликовано:
Ia incearca sa pui Image Quality pe NATIVE. Iesi din joc sa se salveze (vezi sa nu ai fisierul mp_config.cfg) read only. Pe urma incearca sa le pui pe EXTRA pe restul. Image Quality TREBUIE sa fie pe NATIVE.

Cand ies din optiuni si intru inapoi sa vad daca s-a salvat alea doua sunt tot la high de fiecare data, dar image quality s-a salvat la native. Tin minte ca o astfel de problema era si la mw2 de la alteriwnet, nu trebuia sa le bagi la extra ca se crashuia jocu ..