Перейти к содержимому
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Zloplay community

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Featured Replies

Опубликовано:
Nici macar la "Common problems" nu apare problema asta:

97322050.jpg

Sugesti?

la fel primesc erroare asta .. ce e de facut ma poate ajuta cineva?multumesc
  • Ответы 125
  • Просмотры 4,7k
  • Created
  • Последний ответ

Top Posters In This Topic

• 2 weeks later...
Опубликовано:

am o problema, desigur doar daca nu ii picat master server, intru in joc si incerc sa ma connectez, si astept, si imi zice server time out si am dezinstalat jocul l-am refacut tot si tot asa imi zice. care ma poate ajuta?

nu am reusit sa fac nimica.

Опубликовано:
09102012044.th.jpg

stie cineva ce pot sa fac?firewalul e off . pc bun am cat de cat. varianta free wekend mia mers bine 80 fps medie la setari 1024 si extra

merge doar pe servere dedicate, dai la servers si te connectezi, nu mai merge ca inainte sa dai find game ;)

Опубликовано:
09102012044.th.jpg

stie cineva ce pot sa fac?firewalul e off . pc bun am cat de cat. varianta free wekend mia mers bine 80 fps medie la setari 1024 si extra

merge doar pe servere dedicate, dai la servers si te connectezi, nu mai merge ca inainte sa dai find game ;)

ok ca sunt cam nou la jocul asta :P ms frm . R3specte celor care pun eforturi.

Опубликовано:
Reinstaleaza NET FRAMEWORK 3.5 si 4. Pe urma pune din nou addonul 4D1 peste joc.

am instalat tot si nimica, sper ca te-ai referit la problema mea :), server time out de fiecare data cand incerc sa intru pe un server gol sau aproape plin

Опубликовано:
Nu, ma refeream la Greuceanu. Problema e ta e locala, de la tine. Ori netul slab, ori alta problema.

eu m-am jucat ieri si dupa 5 minute am reintrat si nu am modificat nici o setare si nu mai intra imi aparea "server time out"

Опубликовано:
Salut , ieri am instalat si eu IW5 am facut patchu si cand vreau sa intru pe un server tot astept la Connecting si dupa imi zice ca am pierdut conectiunea cu hostu. Nu stiu dc. Help ms.

Trebuie sa sincronizezi timpul si data, daca ai si router, va trebui si el sincronizat la randul lui din setarile routerului. Eu am facut un mic tutorial: pe care il gasesti aici:

http://fourdeltaone.net/viewtopic.php?f=30&t=11270

/avem si noi tutorial, nu trebuie o pagina externa.

Опубликовано:
Salut , ieri am instalat si eu IW5 am facut patchu si cand vreau sa intru pe un server tot astept la Connecting si dupa imi zice ca am pierdut conectiunea cu hostu. Nu stiu dc. Help ms.

Trebuie sa sincronizezi timpul si data, daca ai si router, va trebui si el sincronizat la randul lui din setarile routerului. Eu am facut un mic tutorial: pe care il gasesti aici:

http://fourdeltaone.net/viewtopic.php?f=30&t=11270

good work mate, acuma ma gandeam si eu sa postez, ca am rezolvat problema cu server time out, am inteles ca a fost o problema de la ei, au facut update si acuma trebuie sa sincronizam noi pc-urile cu serverele lor :) bafta si good job pentru ce-i care s-au chinuit putin sa vada ce se intampla :)

Опубликовано:
good work mate, acuma ma gandeam si eu sa postez, ca am rezolvat problema cu server time out, am inteles ca a fost o problema de la ei, au facut update si acuma trebuie sa sincronizam noi pc-urile cu

serverele lor :) bafta si good job pentru ce-i care s-au chinuit putin sa vada ce se intampla :)

Cand te macina dorinta de a face un joc, iar curiozitatea de ce nu merge, iti pune in aplicare simturile inspiratiei, dar si munca survolari orcarei informatii, care poate duce la finalul dorit.

Am aflat pe blogul meu ca nu mai merge jocul si dupa ce am survolat multe topicuri ale acestui forum, cineva a zis, sincronizarea ceasului de la calculator a dat roade la doi prieteni, dar la el nu. Pentru mine acesta fraza, a adus rezolvarea, pe care am relatat-o si aici.

Sincer intr-o comunitate, postarea orcarei informatii, poate ajuta foarte mult, pentru rezolvarea multor probleme.

Опубликовано:
Da, dar avem si aici forum, vrei sa contribui cu ceva, da un mesaj baietilor de la TechSup in care le explici si faza cu routerul. Vrei primi "Multumiri" stai linistit.

Nu imi trebuie multumiri, daca gandim putin, ar fi in dejavantajul meu sa fie putina lume, eu cu cine joc ???

E o tampenie sa astepti multumirii, atunci cand deja esti fericit, mandru in sinea ta ca ai puttut rezolva ceva, pentru tine insuti, in primul rand.

Eu nu stau pe forum, doar daca intampin probleme, as fi incantat daca ati impinge voi, care sunteti mai veterani, ideea, pentru a fi pusa in topicul cu erori, nu am nici o pretentie, sub nici o forma.

Опубликовано:

Salut , am si eu o problema , intru in joc , servers , si aici nu imi apare niciun server . Ce pot sa fac?

Опубликовано:

Nu ma pot conecta pe nici un server , ce pot sa fac ? Imi scrie "Connecting.." pana imi da "Connection timed out".

Опубликовано:
@EugenEBv : Tu nu poti juca ca ai trisat. Ai rabdare pana trece banul :) Si data viitoare nu mai trisa.

Ce ban ? Crede-ma ca habar nu am despre ce vorbesti..

Pe Iw5m nu am incercat sa trisez, am incercat pe Iw4m mai demult, dar am luat ban 5 zile, a expirat demult..

Опубликовано:

Poate ca acum eu chiar am dreptate, eu acum pot sa joc..nu stiu ce s-a intamplat. Iar despre ban? Eu am avut ban pana acum .. :)

Опубликовано:

Salut am si eu o problema...Am toate dlc (sunt bagate in foldere main zone etc.) dar cand dau in joc pe un server cu orice harta dlc imi arata eroare ca si cum nu as avea dlc bagat...Am descarcat jocu de vreo 3-4 ori (nu trebuia instalat era deja separata pus...) si am bagat hartile am lasat sa se update-ze si cand dau tot nimic. Exista o ordine in care trebuie facute toate? Va rog sa ma ajute careva :(