Перейти к содержимому
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Zloplay community

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

IW5M - РџРѕРґРґСЂСЉР¶РєР°.

Featured Replies

Опубликовано:

РњРјРјРј РјРѕР¶Рµ РґР° СЃРё прав отностно компютрите Рё английският ,РЅРѕ РІ кифличката РіРё РЅСЏРјР° тия 4 фаила кадето СЃР° РІ клипа ти РёРјР° 1 - 190 РјР± мисля.РўРѕРІР° РјРµ затрудни ;).отностно сингъла обичам РґР° минавам РјРёСЃРёР№.последно картината нямам СЃРё РЅРё наи малка идея как РґР° РіРё оразмерявам Рё честно казано,РЅРµ сам СЃРё правил труда РґР° проверявам.Съжалявам ако РІРё Рµ пречило РЅРµ Рµ нарочно.Р? РїРѕ РїРѕРІРѕРґ помоща РјРѕР¶Рµ ли РґР° РјРё доуточниш каде Рµ,защото прерових всички фаилчета Рё папки РЅРѕ РЅРµ намерих такъв фаил.Р?РјР° стартъп Рё РґСЂСѓРіРё ,РЅРѕ мисля че те СЃР° Р·Р° карти или нещо такова.Поздрави.

• Ответы 377
  • Просмотры 12,1k
  • Created
  • Последний ответ

Top Posters In This Topic

Опубликовано:

Много често взе да ми случва да изкача подобна грешка Сложил съм всички DLC,но се случва.Някакви идеи от какво може да е?

Опубликовано:

Здравейте, свалих си играта преди 3 дена, играех си спокойно мулти и сингъл плейър.

Вчера обаче, при опит за пускане на сингъл-а ми излезе следната грешка: "exceeded limit of 128 'leaderboard def' assets"

Потърсих из форума и казват да се дръпне някакъв ъпдейт, но не искам да избързвам да не прецакам още нещата.

Мулти мога да играя.

Някакви идеи ?

Мерси предварително !

Опубликовано:
Здравейте, свалих си играта преди 3 дена, играех си спокойно мулти и сингъл плейър.

Вчера обаче, при опит за пускане на сингъл-а ми излезе следната грешка: "exceeded limit of 128 'leaderboard def' assets"

Потърсих из форума и казват да се дръпне някакъв ъпдейт, но не искам да избързвам да не прецакам още нещата.

Мулти мога да играя.

Някакви идеи ?

Мерси предварително !

Ето, две страници назад в тази тема:

... защо като цъкна да играя Single Player първо ми излиза нещо за Safe Mod, включва се играта и ми дава грешка.. и пак се появява този черен екран и нищо не помага да го сваля тоест че не не може със alt+tab i sus control+alt+delete ...

За сингъла изтегли крака от тук, номер 18.

Опубликовано:

Мерси много, сега ще го пробвам :)

Опубликовано:

От кифличката не мога да изтегля ДЛЦ 3 и 4. От нчкъде другаде мога ли ?

Опубликовано:

Проблема е бил в моя комп не иска да сваля магнет линкове, пробвах на друг и стана сега ги тегля, благодаря за бързия отговор. Е ако знаеш как да оправя моя няма да ти се расърдя де да знаеш.

Опубликовано:

Ако питаш как да оправиш проблема с магнетите ти препоръчвам да си обновиш програмата за теглене, а ако не е uTorrent или BitTorrent да дръпнеш тях.

Опубликовано:
Проблема е бил в моя комп не иска да сваля магнет линкове, пробвах на друг и стана сега ги тегля, благодаря за бързия отговор. Е ако знаеш как да оправя моя няма да ти се расърдя де да знаеш.

Ясно, размагнетизирал ти се е компютъра... ;)

Опубликовано:

Махай го :)

Нецензорирана версия:

РђР’Р• РњРђРҐРђР™ ГО РўРћР— БОКЛУК БЕ, РљРђРљ РњРћР–Р• ОЩЕ ДА ПОЛЗВАШ РўРђР—Р? РђРќРўР?РљРђ, РўРЇ РќР• РЎРўР РЈР’РђРЁР• ДОРР? КОГАТО БЕШЕ "МОДЕРНА"

Опубликовано:

Здравейте скайпа ми е saiko571 моля ви пратете ми dls файловете за картите 1,2,3,4 и terminal ако може.Благодаря предварително

Опубликовано:

как точно?

Опубликовано:

Като поразгледаш темата, ще разбереш. Четене му е майката.

Опубликовано:

[attachment=0]без име.JPG[/attachment]

Ето го проблема

Опубликовано:

Р?зползвай FlashGet/BitTorrent, или просто СЃРё "преинсталирай" utorrenta. Голямо сложно. РўРѕРІР° изобщо РЅРµ Рµ проблем Р·Р° тази тема.

Опубликовано:

Когато пускам лънчера, пише - has stopped working, идеи. Погледнах една РґСЂ тема, според която трябваше РґР° намеря caches.xml(май), РЅРѕ РЅРµ СѓСЃРїСЏС… РґР° РіРѕ намеря. Опитах предложеното решение РѕС‚ последния РїРѕСЃС‚, РЅРѕ нищо РЅРµ стана, темата Рµ " Р?мам проблем СЃ LauncherIW5ВЁ - cloudd

Опубликовано:

Здравейте колеги,

Р? аз СЃ моето проблемче... изтеглих РѕС‚ замундата релоудет-Р°.

Р?нсталирах всичко както Рµ направил РІСЉРІ видеоклипа-Р° sex pistols, сложих terminal, сложих Рё другите харти DLC 3 & 4

Времето на PC_то го sync-нах. Ок, показва ми 23:21 макар и да е 14:00 atm (с автоматично sync-ване)

Влизам в играта, орпавям си което както трябва.

Давам servers, много (320 / 3000 players), давам connect или server info - и не ми се connectva, нито ми дава сървър инфото.

Разгледах целия форум... сложих cod-a в Windows firewall отметка (allow-нах го)

Р? пак... Рё пак РЅРµ РёСЃРєР°...

Оправих се --- следвайте мега стриктно описаните стъпки!

Р?СКРЕНО БЛАГОДАРЯ РќРђ Р’РЎР?Р§РљР?, РљРћР?РўРћ РЎРђ ПОЛОЖР?Р›Р? РЈРЎР?Р›Р?Р•, Р—Рђ ДА ОБЯСНЯТ ПОДРОБНО НЕЩАТА. Браво!

Опубликовано:

Здрасти.Вчера си инсталирах a popular FPS series IW5 по твоя начин показан в клип в Ютуб и всичко мина добре - регистрирах се,дръпнах всичко,влизам в играта , но когато дам на Servers ми пише,че уж зарежда и след 20-30 секунди ми изписва " The a popular FPS series:IW5 server is not available at this time.Please try again later or visit callofduty. c om/IW5/status for updates. Влязох и във този сайт но никъде не намирам ъпдейти ... Ако можеш да помогнеш ще съм много благодарен

Опубликовано:

Върви перфе , екшъна е пълен , поздрави за екипЯ . Само да питам , в сървър листът някои карти са ми червени и като се опитам да ги пусна ми дава някакъв ерор. Мисля си че липсват на моята машина ? Да ги изтегля от store-то и да ги прибавя както е показано в клипа в първия пост на темата ?