Перейти к содержимому
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Zloplay community

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

IW5M - РџРѕРґРґСЂСЉР¶РєР°.

Featured Replies

Опубликовано:

Коледно настроение

• Ответы 377
  • Просмотры 12,1k
  • Created
  • Последний ответ

Top Posters In This Topic

Опубликовано:
  • Автор

Престанете РґР° спамите РІ тая тема! Р?РјР° СЃРё кръчми Рё РґСЂСѓРіРё такива spam-free места, където РґР° СЃРё пускате глупостите.

Опубликовано:
Престанете РґР° спамите РІ тая тема! Р?РјР° СЃРё кръчми Рё РґСЂСѓРіРё такива spam-free места, където РґР° СЃРё пускате глупостите.

:lol::lol:

Опубликовано:

:lol::lol:

Не ти се смея пищолс просто така ми дойде

Опубликовано:

Точно това имам на предвид, имаме си готин главатар, какъв е проблема да си пишем където ни падне? Когато стане време да сме сериозни си пишем където трябва, по друго време където видим.

Опубликовано:

Отново един проблем за които просто нямам представа и не знам къде не съм свързан : Error during initialization

Could not connect to NP server iw5.prod.fourdeltaone.net...

Р?зобщо РЅРµ РјРѕРіР° РґР° разбера каква Рµ тази грешна. Само РґР° кажа, че днес СЃРё играх изключих играта след това компютара защото РЅРµ РјРё СЃРµ седеше. След около 2 часа отново седнах РЅР° компютъра включих играта Рё РјРё СЃРµ показа Errora който СЃСЉРј дал РїРѕ-РіРѕСЂРµ.

Благодаря предварително !

Опубликовано:
  • Автор

Като Р·Р° начало Р±РёС… ти препоръчал РґР° РЅРµ седиш РЅР° компютъра. РќРµ мисля, че Рµ РґРѕР±СЂРµ Р·Р° него. Р?зползвай стол.

Опубликовано:
Като Р·Р° начало Р±РёС… ти препоръчал РґР° РЅРµ седиш РЅР° компютъра. РќРµ мисля, че Рµ РґРѕР±СЂРµ Р·Р° него. Р?зползвай стол.

Оправих се, никога повече няма да питам нищо вас щом се правиш на оригинален ! ;)

Опубликовано:

Hahaha, SexPistols сега минава през това което и аз в началото на aIW. :D

ivo5456 - сървъра е бил паднал. :)

Опубликовано:
Hahaha, SexPistols сега минава през това което и аз в началото на aIW. :D

ivo5456 - сървъра е бил паднал. :)

Разбрах, че е от това, но изглежда сървъра доста често пада защото пак имам този проблем. :D

Опубликовано:

Често - не бих казал, но се случва.

На тази страница: http://s.mufff.in/status можеш да преглеждаш състоянието на услугите. :3

• 2 weeks later...
Опубликовано:

Р?нсталирах играта 1:1 СЃ видео СѓСЂРѕРєР°, РќРћ...

1. Даваше ми грешката Communication with the IWNet servers has been interrupted.. Окей, пробвах да играя от Servers. Да ама там пък не ми зарежда никакви сървъри.

2. Намерих някво IP от ония линкове със статусите, а-у(не ми дава да поствам линккове), влязох в играта, отворих конзолата, написах connecт "ip-то" и ми зацепи на Connecting.... Еми окей, пробвах да синхронизирам времето както е написано в първия пост - нищо.

3. Съвпадение или РЅРµ, всеки РїСЉС‚ като СЃРµ застоя повече РѕС‚ 5 РјРёРЅ РІ играта Рё пробвам РґР° влизам РІ СЃСЉСЂРІСЉСЂРё или цъкам Find game връзката РєСЉРј нета СЃРїРёСЂР°. Р?зключвам играта Рё след РЅРµ повече РѕС‚ минута СЃРµ оправя Рё нета тръгва.

Кво прайм?

РџРџ: Windows 7 СЃСЉРј.

Опубликовано:
  • Автор

Леле, с толкова много проблеми май не ти е писано да играеш... Като за начало изобщо забрави за Find Game. Явно проблема ти е, че не намираш сървъри. Чакай да погледна от какво може да е това.

Edit: Като започнем с факта, че във всички сървъри взети заедно няма и 20 човека, че на мен дори не ми се пуска играта и, че е обявено, че сървърите не работят - тук, чакай докато пак заработят, за да играеш.

Опубликовано:

Вмомента кифличката РјРё казва, че СЃР° пуснати, РґРѕСЂРё едно приятелче играе. Пробвах РґР° вляза РІ неговия СЃСЉСЂРІСЉСЂ(той РјРё даде IP-то) Рё РјРё зацепи РЅР° Connecting. Р? той каза, че РЅСЏРјР° представа РѕС‚ какво РјРѕР¶Рµ РґР° Рµ проблема. РќСЏРєРІРё РґСЂСѓРіРё идеи?

Опубликовано:
  • Автор

Ами, попринцип проблема с connecting се решава като си синхронизираш часовника. Аз лично не съм имал този проблем и не се е налагало да го оправям.

Опубликовано:

Пробвах да синхронизирам и с играта пусната, и без играта пусната. Никакъв успех. Тъжно, играеше ми се ;/

Опубликовано:

Синхронизирай си часовника и играй от Servers, Find game не работи.

Т.е. влез в игра, стой в менюто 30 секунди и след това - servers. :)

Опубликовано:

Добре де, разбрах и от първия път като ми се каза :D

Не пробвам от Find game, пробвам от сървърс и не ми намира никакви сървъри. Синхронизирал съм 5-6 пъти вече.

Опубликовано:

Yeeee, оправи се, незнайно как :) Цъкнах някво катинарче до имената на сървърите и се появиха, не знам дали от това обаче. Зацепи малко на Connecting ама си влязох като пич и ги подпуках :)

За съжаление проблема с нета все още го има, дори тоя път спря за 10тина минути след като спрях играта.

Опубликовано:

Р?скам РґР° попитам нещо.. Защо когато вляза РІ играта Рё след близо някаде 30 секунди РјРё дава грешка ? Екрана РјРё става черен Рё РЅРµ РјРѕРіР° РґР° РіРѕ махна. РўСЂСЏР±РІР° РґР° СЃРё рестартирам лаптопа :roll: