Перейти к содержимому
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Zloplay community

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

IW5M - РџРѕРґРґСЂСЉР¶РєР°.

Featured Replies

• Ответы 377
  • Просмотры 12,1k
  • Created
  • Последний ответ

Top Posters In This Topic

Опубликовано:
Р?скам РґР° попитам нещо.. Защо когато вляза РІ играта Рё след близо някаде 30 секунди РјРё дава грешка ? Екрана РјРё става черен Рё РЅРµ РјРѕРіР° РґР° РіРѕ махна. РўСЂСЏР±РІР° РґР° СЃРё рестартирам лаптопа :roll:

Естествено трябва и да напишеш каква грешка ти дава, иначе няма как да помогнем. Малка подсказка: когато ти излезе черен екран, натисни alt+tab и ще видиш грешката, ctrl+alt+delete също става.

Опубликовано:

Аха видях грешката пишеше, че ми липсва файлът localized_common_mp.ff изтеглих го.. сложих файла във папката english и пак ми дава грешка със localized_common_mp.ff само, че не можах да прочета какво пише, защото нищо не разбрах.

Опубликовано:
Аха видях грешката пишеше, че ми липсва файлът localized_common_mp.ff изтеглих го.. сложих файла във папката english и пак ми дава грешка със localized_common_mp.ff само, че не можах да прочета какво пише, защото нищо не разбрах.

Направи една снимчица да видим.

Опубликовано:

хмм.. Вече разбрах защо е това.. Дава ми грешка в инсталирането.. пише, че съм сложил грешния диск моля заредете отново диск 1.. зареждам отново диск 1 и ми дава SETUP.exe спря да работи.. и губя останалите файлове.

Опубликовано:
хмм.. Вече разбрах защо е това.. Дава ми грешка в инсталирането.. пише, че съм сложил грешния диск моля заредете отново диск 1.. зареждам отново диск 1 и ми дава SETUP.exe спря да работи.. и губя останалите файлове.

Р? РїСЂРё мен РїСЉСЂРІРёСЏ РїСЉС‚ като инсталирах стана така, РЅРѕ втория РїСЉС‚ СЃРµ оправи, пробвай отново.

Опубликовано:

инсталирам я 3пъти подред :))

Опубликовано:

Я обясни точно как я инсталираш и кой релийз си изтеглил, предполагам на ''релоадед'' от замундеца.... :roll:

Опубликовано:

Ами да линка който е в описанието на клипа.

Опубликовано:

Защо като обновява IW5M ми дава тази грешка? 5708637Z.jpg

Р? като изтеглям картите РѕС‚ DLC- тата РЅР° които РёРјР° линк РїРѕРґ клипа ти просто РЅРµ започва РґР° РіРё тегли? Торента РјРё седи Рё РёР·РїРёСЃРІР° Downloading MetaData.

Опубликовано:

Ясно, но тази грешка която ми се появява по време на обновяването?

Опубликовано:
Ясно, но тази грешка която ми се появява по време на обновяването?

Пробвай тук, номер 30.

Опубликовано:

Проблемите при мене обаче продължават...

Работи когато си иска.

Понякога се появяват сървърите, друг път не, понякога се появяват не всичките.

Опитвам да вляза обаче ми забива на Connecting, друг път си влиза нормално.

Един път ми крашна.

Р?нтернета РјРё СЃРїРёСЂР° всеки РїСЉС‚ като пускам играта, тръгва, пак СЃРїРёСЂР°. РќР° третия РїСЉС‚ тръгва вече нормално. Днес поцъках 1 час Рё след като изключих играта нямах интернет РїРѕРЅРµ 20 минути.

Пробвах РґР° деинсталирам играта Рё открих, че РґРѕСЂРё СЏ нямам инсталирана РЅР° PC-то???? РќРµ СЏ намирам РІ контролния панел РїСЂРё инсталираните програми. => Р?зтрих всички файлове, махнах всичко РѕС‚-РґРѕ Рё СЏ инсталирах пак - същата хава.

Не може да съм единствения(или пък може?), помагайте моля ви!

Опубликовано:

РњРЅРµ, РЅРµ стана. Р?збрах файла РґР° Рµ само Р·Р° четене, пуснах СЏ като администратор, цялата папка РЅР° играта РЅРµ Рµ РІ Program Files, въобще РЅРµ Рµ РІ Локален Диск C.

Опубликовано:

То си беше така преди да го пипам. Не стана.

Опубликовано:

хмм.. аз Мultiplayera го оправих само, че защо като цъкна да играя Single Player първо ми излиза нещо за Safe Mod, включва се играта и ми дава грешка.. и пак се появява този черен екран и нищо не помага да го сваля тоест че не не може със alt+tab i sus control+alt+delete ...

Опубликовано:
хмм.. аз Мultiplayera го оправих само, че защо като цъкна да играя Single Player първо ми излиза нещо за Safe Mod, включва се играта и ми дава грешка.. и пак се появява този черен екран и нищо не помага да го сваля тоест че не не може със alt+tab i sus control+alt+delete ...

За сингъла изтегли крака от тук, номер 18.

Опубликовано:

Дава ми грешка common_mp някой да знае как се оправя ? :(

Опубликовано:

Error during initialization:

Steam must be running for initial authentication to succeed. Please start Steam and restart the game to continue.

vklu4ih go 100 pati

Опубликовано:
Трябва да направи DW папка в главната директория на играта и тя да е празна. Това е. :3
Опубликовано:

Р?мам проблем СЃ ъпдейтването. Дава РјРё този ерор:

Опубликовано:

Трябват ти администраторски права. Там дето пишеш Windows потребителя ти няма права.