Перейти к содержимому
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Zloplay community

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

IW5M - РџРѕРґРґСЂСЉР¶РєР°.

Featured Replies

Опубликовано:
^ Ами всъщност, нямам антивирусна. :D Но, сложих за всеки случай .exe-то в exception list-а на firewall-а и реснах компа, но пак не се получи. Същата грешка ми изкарва. :(

Този файл, който пише че се използва от друга програма, всъщност се използва от играта и едновременно се ъпдейтва. По принцип не би трябвало да има проблем. Пробвай да преместиш цялата игра в D-то и я пусни оттам. А тъй като гледам ти липсват и някои файлове и папки, направи една нова папка и я кръсти "zone". А откъде свали играта, от замундеца ли?

Всъщност знех какво пише, РЅРѕ РЅРµ знаех, какво РіРѕ ползва. Добре, че РёР·СЏСЃРЅРё малко нещата. Сега ще пробвам РґР° СЏ сложа РІ D-то. Р?наче играта СЃСЉРј СЏ свалил преди време РѕС‚ арената, РЅРѕ релийса СЃРё Рµ РЅР° RELOADED. Рђ, тези папки, РєСЉРґРµ РґР° РіРѕ сложа РІ главната директория РЅР° играта ли?

Едит: ще отнеме 10-тина минути да се копират.

• Ответы 377
  • Просмотры 12,1k
  • Created
  • Последний ответ

Top Posters In This Topic

Опубликовано:

Всъщност знех какво пише, РЅРѕ РЅРµ знаех, какво РіРѕ ползва. Добре, че РёР·СЏСЃРЅРё малко нещата. Сега ще пробвам РґР° СЏ сложа РІ D-то. Р?наче играта СЃСЉРј СЏ свалил преди време РѕС‚ арената, РЅРѕ релийса СЃРё Рµ РЅР° RELOADED. Рђ, тези папки, РєСЉРґРµ РґР° РіРѕ сложа РІ главната директория РЅР° играта ли?

Обърни внимание, че когато си прочел последния ми пост е пишело папка zone, тъй като има цензура, когато напишеш дв на английски, автоматично става на zone. Папката я правиш в основната директория, където ти е играта и трябва да се казва "дв", само че на английски( d w)

Опубликовано:

А това попринцип за какво е? (папката)

Опубликовано:
А това по принцип за какво е? (папката)

За нищо, но без нея не тръгва играта, изписва ти че трябва да имаш играта в стийм или нещо такова.

Опубликовано:

FFFFUUUUU, пак не стана, същата грешка изкарва. :cry:

Опубликовано:
FFFFUUUUU, пак не стана, същата грешка изкарва. :cry:

Честно...затрудняваш ме малко. :? Знам че изтри някакви файлове, но точно този, който пише че не може да го отвори изтри ли го(code_post_gfx.ff.deco),намира се в папка /english/? Сега забелязах, че аз пък изобщо нямам такъв файл... :roll:

Опубликовано:

^ Да изтрих го, включително и оригиналния, който завършва само на .ff

После то СЃРё сваля оригиналния Рё като тръгне РґР° РіРѕ декомпресира (.deco файла) Рё РјРё излиза грешката. Р?наче ако СЏ РЅСЏРјР°,Рё СЃРё продължи без проблеми той после СЃРё изчезва.

Едит: ще се хвана да я прейнсталирам наново.

Опубликовано:
^ Да изтрих го, включително и оригиналния, който завършва само на .ff

После то СЃРё сваля оригиналния Рё като тръгне РґР° РіРѕ декомпресира (.deco файла) Рё РјРё излиза грешката. Р?наче ако СЏ РЅСЏРјР°,Рё СЃРё продължи без проблеми той после СЃРё изчезва.

Едит: ще се хвана да я прейнсталирам наново.

Не се сещам просто какъв може да е проблема, пробвай с десен бутон да стартираш лаунчера като администратор, ако не стане пак, пробвай с релийза от замунда, знам че е същия, но...

Опубликовано:

^ Винаги я пускам, като администратор, иначе моментално ми дава грешката "the .exe has stopped working". Между впрочем, релийса от замундата, няма как да го изтегля тъй като не съм в България. :(

Опубликовано:
^ Винаги я пускам, като администратор, иначе моментално ми дава грешката "the .exe has stopped working". Между впрочем, релийса от замундата, няма как да го изтегля тъй като не съм в България. :(

Ако искаш пробвай тоя номер: http://peterblogs.de/internet/eto-kak-s ... chuzhbina/

Не знам дали ще стане като смениш релийза, но пробвай ако ти се занимава.

Опубликовано:

^ Мерси за предложението, но знам как да влизам в замундата от чужбина, но просто не ми се занимава да търся IP адреси за uTorrent-а. Наистина си отнема доста време докато намеря подходящ, който не е бавен.

EDIT: Преинсталирах всичко, сега ми изкарва Steam грешката, ако може само да ми покажете къде беше решението (страницата) защото съм сигурен, че виждах някой да я има + решение.

ЕДР?Рў 2: LOOOOOOOOL, РЅСЏРјР° значение. РќРµ знам, как РјРѕР¶Рµ РґР° СЃСЉРј толкова РїСЂРѕСЃС‚, като преди малко РјРё каза. *facepalm*

EDIT 3: Проблема е решен, всичко е тип-топ. Сега най-после ще мога да започна да правя коментерита спокойно, тъй като на BF3 ми сече, като записвам с Fraps. :)

Опубликовано:
^ Мерси за предложението, но знам как да влизам в замундата от чужбина, но просто не ми се занимава да търся IP адреси за uTorrent-а. Наистина си отнема доста време докато намеря подходящ, който не е бавен.

EDIT: Преинсталирах всичко, сега ми изкарва Steam грешката, ако може само да ми покажете къде беше решението (страницата) защото съм сигурен, че виждах някой да я има + решение.

Направи папка "дв"( с английски букви d w) в папката на играта и трябва да стане.

Едит: а играта тръгна ли, да отваряме ли бирите? :D

Опубликовано:

Направи папка "дв"( с английски букви d w) в папката на играта и трябва да стане.

Едит: а играта тръгна ли, да отваряме ли бирите? :D

Аз черпя. ^^

Опубликовано:

Благодаря за вниманието ! -.-

няма ли някой да ми помогне с проблем моля ви . . http://prikachi.com/images.php?images/134/5450134H.png

Погледнах отговаряте бързо но на мен никой не отговори . .

Ако някой може да пише :)

Опубликовано:

няма ли някой да ми помогне с проблем моля ви . . http://prikachi.com/images.php?images/134/5450134H.png

Явно си пропуснал да видиш това:

...има повредено iwd., намери с гугъла iw_08.iwd или помоли някой приятел да ти го прати.

Ако не можеш да го намериш iwd-то, пускай скайпа, ще ти го пратя: jordaki1

Опубликовано:

Явно си пропуснал да видиш това:

...има повредено iwd., намери с гугъла iw_08.iwd или помоли някой приятел да ти го прати.

Ако не можеш да го намериш iwd-то, пускай скайпа, ще ти го пратя: jordaki1

Благодаря получи се и се извинявам че не съм видял че си отговорил ! :)

:D

Опубликовано:

Благодаря получи се и се извинявам че не съм видял че си отговорил ! :)

:D

Няма проблеми, важното е че се е получило. ;)

Опубликовано:

Ахх пак дава някъква грешка ....http://prikachi.com/images.php?images/860/5459860c.png незнам вече :Д

Опубликовано:
Ахх пак дава някъква грешка ....http://prikachi.com/images.php?images/860/5459860c.png незнам вече :Д

В момента съм на работа и нямам как да проверя кое iwd. ти е повредено, затова ти препоръчвам ако не ти се чака, да преинсталираш цялата игра. Така всички iwd-та ще са ти наред, но не слагай файловете за сингъла. Първо подкарай мултито, пък сингъла после ще го мислим. Ако имаш някакъв прогрес на сингъла и искаш да си го запазиш, направи си копие на папка players2.

Опубликовано:

The diamond framework may be the primary kind of bi-cycle framework. The main triangle on this type of body will be notr actually a pie. It consists of four tybes: the head pipe, best conduit, along tube, as well as seat conduit. Your seat tube combined with the matched sequence keeps along with seats continues makes up a corner triangular shape. Many bicycles consists of this type of body.

welcome tu buy cheap Karen Millen Sale

http://karenmillens.vebeden.net/ - Karen Millen Sale

Опубликовано:

АБе хора искаше ми една грешка да направя една папка "dw" направех я обаче когато тръгна да пускам игра ми пише че сърварите са interrupted ??

Опубликовано:
Kirka7a":2f1qlcwe]АБе хора искаше ми една грешка да направя една папка "zone" направех я обаче когато тръгна да пускам игра ми пише че сърварите са interrupted ??

Папка zone или папка "дв"(на английски) ? Не знам такава грешка, която да "иска" да направиш такава папка....

Опубликовано:

папка "dw" извинявай написал съм погрешно вместо "dw" съм написал "zone" :D оправих всичко след като гледах 2 пъти клипа който някой от вас е направил как да играем мултито

Опубликовано:
Kirka7a":2zitotuh]папка "zone" извинявай написал съм погрешно вместо "zone" съм написал "zone" :D оправих всичко след като гледах 2 пъти клипа който някой от вас е направил как да играем мултито

РќРµ Рµ грешка. Р?РјР° цензура. Когато напишеш "РґРІ" (РЅР° английски), автоматично става "zone". :D

Опубликовано:

аз имам малак проблем с маповете, някой не искат да тръгват и ми дава някакви квадратчета.Тогава свалих DLC 3 и DLC 4 направих каквото е казано,но пак не ми става..Помогнете моля..Благодаря предварително