Перейти к содержимому
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Zloplay community

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

IW5M - РџРѕРґРґСЂСЉР¶РєР°.

Featured Replies

Опубликовано:
Уточни се малко не виждам в свойствата на ехе-то да има action или къде се намира win defendera имаш предвид стената

Старт меню>контролен панел>защитна стена на Windows, да при мен е на БГ, ако твоя уин е на английски, предполагам няма да се затрудниш. Още по-лесен начин: след като намериш защитната стена, кликни на: пропускане на програма или функция през защитната стена на Windows (не знам как е на английски). Там ще ти излязат всички програми, които имат или нямат достъп до интернет. Просто маркирай IW5m за домашна и публична мрежа.

• Ответы 377
  • Просмотры 12,1k
  • Created
  • Последний ответ

Top Posters In This Topic

Опубликовано:
  • Автор

също така когато искам да вляза в този сервер 46.238.18.152:27015 Ми изписва само Connecting.

Тоест пиша connect 46.238.18.152:27015 и нищо хелп :С

Р?маш предвид XM|DOM? Пробвай РґР° влезеш РІ РґСЂСѓРіРёСЏ: 46.238.18.152:27018

...а защо през конзолата опитваш да влезеш, директно не става ли?

Ами, не влизай в този сървър.

Ех, ако не може да влезе в XM-a, по-добре да не влиза никъде... :D

Гледам, че Рё двата РІ момента РіРё РЅСЏРјР°. РќСЏРјР° как РґР° влезе РІ РЅРёРєРѕР№ РѕС‚ тях. Р?РјР° РіРѕ Kill EM ALL, който също Рµ хубав.

Опубликовано:
Уточни се малко не виждам в свойствата на ехе-то да има action или къде се намира win defendera имаш предвид стената

Старт меню>контролен панел>защитна стена на Windows, да при мен е на БГ, ако твоя уин е на английски, предполагам няма да се затрудниш. Още по-лесен начин: след като намериш защитната стена, кликни на: пропускане на програма или функция през защитната стена на Windows (не знам как е на английски). Там ще ти излязат всички програми, които имат или нямат достъп до интернет. Просто маркирай IW5m за домашна и публична мрежа.

Направих го нестана пак същият проблем ... :(
Опубликовано:

Гледам, че Рё двата РІ момента РіРё РЅСЏРјР°. РќСЏРјР° как РґР° влезе РІ РЅРёРєРѕР№ РѕС‚ тях. Р?РјР° РіРѕ Kill EM ALL, който също Рµ хубав.

Рефрешни няколко пъти, доста често и на мен не ми излизат веднага:

666985.png

Но за "Убий ги всички" си прав, голямо меле става там. :D

Направих го, не стана. Пак същият проблем ... :(

Не знам приятел, може би рутера ти блокира достъпа (ако имаш такъв), той също има защитна стена. А пробва ли с преинстал на играта?

Опубликовано:
  • Автор

Аа... аз си го рефрешвам! Нямаше го, преди да напиша поста. Видях го 5-6-ина минути след това.

Опубликовано:

Рефрешни няколко пъти, доста често и на мен не ми излизат веднага:

666985.png

Но за "Убий ги всички" си прав, голямо меле става там. :D

Направих го, не стана. Пак същият проблем ... :(

Не знам приятел, може би рутера ти блокира достъпа (ако имаш такъв), той също има защитна стена. А пробва ли с преинстал на играта?

имам рутер да, но приятеля ми също има рутер и няма проблеми но ако може да ми обясниш как да видя къде е тази защитна стена пробвах с прейнсталация да
Опубликовано:
Аа... аз си го рефрешвам! Нямаше го, преди да напиша поста. Видях го 5-6-ина минути след това.

Забелязах че в последно време не е много актуален тоя сървър лист. Аз сутрин като се събудя, пускам сървърите и отивам на работа.От служебния компютър отварям листа и гледам дали сървърите бачкат...бря няма ги!!! Звъня бързо вкъщи-пуснати са...рефрешвам няколко пъти...а, там са!!! :D:D:D

Опубликовано:
...имам рутер да, но приятеля ми също има рутер и няма проблеми но ако може да ми обясниш как да видя къде е тази защитна стена пробвах с прейнсталация да

По принцип не би трябвало защитната стена на уина или на рутера да забраняват достъпа на играта до интернет, а и играта ти тръгва и не вярвам от това да е проблема, но просто симптомите са такива. От къде стартираш играта, от LaunchIW5m.exe, нали?

Уууупс, дабъл пост! :roll: :roll: :roll:

Виж тези настройки дали са ти така (естествено интерфейсът на рутера ти е различен от моя):

666986.png

Защитната стена е на "Security", но при мен си е включена и нямам проблеми.

Опубликовано:

Р? още 1 проблем .. когато натисна Servers Рё искам РґР° добавя СЃСЉСЂРІСЉСЂ РІ фаворити

изписва ми сървъра беше добавен успешно цъкам фаворити няма нищо..

Опубликовано:
Р? още 1 проблем .. когато натисна Servers Рё искам РґР° добавя СЃСЉСЂРІСЉСЂ РІ фаворити

изписва ми сървъра беше добавен успешно цъкам фаворити няма нищо..

Да, фаворитите не работят...все още.

Опубликовано:

Някой може ли да ми каже нещо, някоя идеа по моя проблем ?

Опубликовано:

По-нагоре погледна ли? 3 дни чакам за отговор... :mrgreen: Също изтрий конфиг файла: папка /players/-config_mp.cfg.

Опубликовано:
  • Автор

По-нагоре погледна ли?

Влизах му през team viewer... настройките на рутера не са като нашите и не можах да се оправя лесно. В последствие намерих това, което си показал, но не даваше да се правят поправки.

Опубликовано:

Влизах му през team viewer... настройките на рутера не са като нашите и не можах да се оправя лесно. В последствие намерих това, което си показал, но не даваше да се правят поправки.

А иначе бяха ли разрешени пакетите? Доколкото знам през тийма не разрешава да променяш разни настройки по сигурността, той пробва ли сам да смени настройките? Също, ако рутерът не е негов, а на доставчика, е възможно да има защита за промяна на настройките. Ако искаш пробвай да влезеш директно в рутера му, само трябва да се променят някои настройки, ето така трябва да изглежда:(естествено при него ще е малко по различно)

667843.png

На мястото на IP адреса(255.255.255.255) можеш да напишеш своето IP, за да можеш само ти да влизаш. След това отваряш Хрома или мозилата и в адресната лента пишеш неговото IP + порта, примерно: 88.255.165.145:81 и ентер. Пишеш ник и парола и влизаш.

П.п: не гледай на снимката че е отворена "фермата", такива простотии не цъкам, просто някой го беше отворил преди да седна на компа... :mrgreen:

Опубликовано:
  • Автор

Проблема СЃ него Рµ, че рутера РјСѓ СЏРІРЅРѕ РЅРµ Рµ РЅР° TP-LINK, Р° някакъв РґСЂСѓРі модел Рё РЅРµ можах РґР° СЃРµ настаня СѓРґРѕР±РЅРѕ Рё РґР° СЃРµ разтършувам хубаво. Нека той РґР° РїСЂРѕР±РІР° сам. РќРµ мисля, че Рµ толкова сложно. Р?мам СЃРё работа тия РґРЅРё Рё РЅРµ РјРѕРіР° РґР° СЃРµ занимавам.

Опубликовано:
Проблема СЃ него Рµ, че рутера РјСѓ СЏРІРЅРѕ РЅРµ Рµ РЅР° TP-LINK, Р° някакъв РґСЂСѓРі модел Рё РЅРµ можах РґР° СЃРµ настаня СѓРґРѕР±РЅРѕ Рё РґР° СЃРµ разтършувам хубаво. Нека той РґР° РїСЂРѕР±РІР° сам. РќРµ мисля, че Рµ толкова сложно. Р?мам СЃРё работа тия РґРЅРё Рё РЅРµ РјРѕРіР° РґР° СЃРµ занимавам.

Хи-хи, само не си помисляй че аз разбирам от рутери, просто гледам при мен как са настройките и горе-долу се досещам кое за какво е и как трябва да бъде, това е... :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Опубликовано:

Мястото на лаунчера не е в папка main, а в основната директория на играта.

Р? пиши РЅР° български!

Опубликовано:
Мястото на лаунчера не е в папка main, а в основната директория на играта.

Р? пиши РЅР° български!

Тя цялата му игра е там бре! :shock: ...е, поне половината...

napravih vsicko koeto trqbva no mi izliza sledniq problem http://prikachi.com/images.php?images/8/5320008i.png :shock:

В тази папка която си снимал /main/ остави само IWD файловете, всичко друго го премести в основната директория на играта.

Опубликовано:
  • Автор

Не! Аз имам по-добро решение. Гледай отново клипа и този път изпълни каквото ти е показано!

Опубликовано:
Не! Аз имам по-добре решения. Гледай отново клипа и този път изпълни каквото ти е показано!

Съгласен!!! :D