Перейти к содержимому
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Zloplay community

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

IW5M - РџРѕРґРґСЂСЉР¶РєР°.

Featured Replies

Опубликовано:
  • Автор
xora kato joina v IW5 mi izliza connection to iwnet server interrupted kvo da praa ili tva e vremeno :| :|

Прочети първият пост и пиши на кирилица.

• Ответы 377
  • Просмотры 12,1k
  • Created
  • Последний ответ

Top Posters In This Topic

Опубликовано:

Два дена играя без проблем и сега ми дава само иконката на MW3 и нищо друго нестава

Опубликовано:
Два дена играя без проблем и сега ми дава само иконката на IW5 и нищо друго нестава
NP сървърът е офлайн в момента, когато го пуснат ще можеш да я подкараш.
Опубликовано:
http://s.mufff.in/status Стига сте питали, ами като видите че има проблем вижте и статуса онлайн!
Опубликовано:

извинявам се преди два дена направих кал от дути моден ларфасе 3 играх но днес немога да вляза дали е от сарварите нещо или дето ас инсталвах тунгле заради друга игра и нещо се прецака

Опубликовано:

На някои и Той не може да им помогне. R.I.P. българско образование!

Опубликовано:

Здравейте!

Току що влизам в Tekno и гледам, че има някакви Collection 1 & 2 има ли начин да се играят в FourDeltaOne ?

Опубликовано:
  • Автор
Здравейте!

Току що влизам в Tekno и гледам, че има някакви Collection 1 & 2 има ли начин да се играят в FourDeltaOne ?

Погледни първият пост!

Опубликовано:
Здравейте!

Погледни първият пост!

Както и да е.. Благодаря за помоща!

Опубликовано:

Като се опитам да вляза в сървър ми пише само, Connecting!!!! :| :| :| :| :| :| :| :| :| :| :| :| :| HELP ME

Опубликовано:

Хора когато, се свържа пише Connecting и след това пише Connecting timed out това означава ли че, сърварите са offline!!!

Опубликовано:
Хора, когато се свържа пише Connecting и след това пише Connecting timed out. Това означава ли че, сърварите са offline!!!

Би ли РѕР±СЏСЃРЅРёР» какво означава "когато СЃРµ СЃРІСЉСЂР¶Р°", защото "connecting" означава свързване. Щом СЃРё СЃРµ свързал, как така СЃРµ свързваш? Р? РЅРµ, сървърите РЅРµ СЃР° офлайн.

Ако си пробвал да синхронизираш часовника( от първия пост в тази тема) и не се получава, то пробвай номера с ниския приоритет: пусни играта, натисни alt+tab, десен бутон на лентата на уиндоуса и пусни таск менажера, кликни десен бутон на iw5m.dat и му задай нисък приоритет. След това се върни в играта и пробвай да влезеш някъде...

Опубликовано:

Хора мога да сменям името върху титъла http://www.youtube.com/watch?feature=pl ... JU6M2_7WCs но там човека сменя и тътила някой знаели кодовете за елит титлите, т.е искам да пиша нещо върху елит титлите

Опубликовано:

При пускането на играта ми излиза проблем, че не може да открие "voice_off" - http://imageshack.us/a/img833/1048/errormzu.png

Опубликовано:
При пускането на играта ми излиза проблем, че не може да открие "voice_off" - http://imageshack.us/a/img833/1048/errormzu.png

Сега ще погледна кое iw_xx.iwd ти е повредено...

Едит: Намерих го, iw_06.iwd ти е повредено, ще си го намериш ли или да го качвам?

Опубликовано:

Ами сменяй още имената върху тайтълите. Сега ще погледна кое iw_xx.iwd ти е повредено...

Едит: Намерих го, iw_06.iwd ти е повредено, ще си го намериш ли или да го качвам?

Намерих го!

Опубликовано:

Намерих го!

Ъ-ъ-ъ сори, сбъркал съм имената на потребителите, севдито променяше тайтълите... :?

Опубликовано:

^

В такъв случай още не ми се е оправил проблема.

Опубликовано:
^

В такъв случай още не ми се е оправил проблема.

Couldn't load image voice_off. ? Все още ли това ти дава? Да ти пратя ли моето iwd. ? Както и да е, пратих ти смс на пощата, ако искаш дръпни си го...

Един съвет: спирай Уторента когато пускаш играта...

Опубликовано:

Все още ми дава същия проблем. :/