Перейти к содержимому
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Zloplay community

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

IW5M - РџРѕРґРґСЂСЉР¶РєР°.

Featured Replies

Опубликовано:
влизам в играта натискам на server чакам и после ми изписва connecting time out try again later ..моля помогнете !

Пробвай това:

...пусни играта, натисни alt+tab, десен бутон на лентата на уиндоуса и пусни таск менажера, отиди на преоцеси(processes), кликни десен бутон на iw5m.dat и му задай нисък приоритет. След това се върни в играта...
  • Ответы 377
  • Просмотры 12,1k
  • Created
  • Последний ответ

Top Posters In This Topic

Опубликовано:

Здравей SexPistol имам следния проблем от линка с Кифличката: http://p.mufff.in/?50f0513e53cc256c#5Gc ... 00jcNMh8s= няма ги 4-та линка за последната DLC карта -terminal на нейно място има един линк и като го изтеглих този файл 4mp_terminal_cls.rar не знам какво да го правя . Моля те помогни ми , че много ми се играе в нета ! :(

Опубликовано:
  • Автор

Често се налага да сменям линк-овете, защото често ги спират... 4-рите файла ги махнах още няколко дена след като направих клипа. Сега съм сложил само 1 линк, съдържанието на чийто е същото, както на 4-рите по отделно. Философията е същата... изтегли, отвори, разархивирай, и слагай едните в main, другите в zone/dlc.

Опубликовано:

Хора намерих ъпдейта teknomw3 2.9 за Spec ops копирах файловете и играх в DLC spec ops не трябва steam ако някой иска да играе да пише.Дано да не правя СПАМ

Опубликовано:
  • Автор
Хора намерих ъпдейта teknomw3 2.9 за Spec ops копирах файловете и играх в DLC spec ops не трябва steam ако някой иска да играе да пише.Дано да не правя СПАМ

Не, но все пак не ми е приятно да насираш темата ми с неща свързани с текно. По-добре го пусни в кръчмата или някъде другаде.

Опубликовано:

Да оказа се глупава грешка от моя страна , че не съм си инсталирам правилно WinRar-a направих го както трябва но ми изписва Error during initialization:

Steam must be running for initial authentication to succeed. Please start Steam and restart the game to continue. Steam ? тоест ?

Опубликовано:
  • Автор

Прегледай хубаво клипа преди да питаш въпроси. Отговора се крие там!

Опубликовано:
Да оказа се глупава грешка от моя страна , че не съм си инсталирам правилно WinRar-a направих го както трябва но ми изписва Error during initialization:

Steam must be running for initial authentication to succeed. Please start Steam and restart the game to continue. Steam ? тоест ?

Папка dw...?

Опубликовано:
  • Автор

Не му казвай...

Моля, преди да питате нещо, уверете се, че сте направили всичко както съм показал в клипа!

Опубликовано:

Мерси много , :? как можах да я забравя тази малка подробност . Мерси отново :)

Опубликовано:

Не му се карайте, кога беше си инсталирах IW5M и бързам да пускам- Steam бла бла. Първи момент - ?! - втори момент - ?!?! - трети момент -омфг dw...- :ugeek:

Опубликовано:

Здравейте. Някой може ли да ми даде работещ линк към DLC Maps и ако може също работещ лик към DLC Terminal Maps. Благодаре предварително

Опубликовано:
  • Автор

Първо уточни какво не работи. Аз не виждам проблеми. Някой друг?

Опубликовано:

След като цъкна на кифличката от видеото в youtube ми отваря линк от ZeroBin за да изтегля DLC Maps обаче след като ми отвори utorrent в самият торент няма файлове същото и при Termianal

Опубликовано:

Някой да има некаква идея ?

Опубликовано:

Кога няма нищо? Преди да цъкнеш ок (и след това започва да ти тегли) или след това?

Опубликовано:

След като цъкнеш на някой торент нали ти отваря съдаржанието и след това избираш като искаш да го save няма никакво съдаржание изписва ми Омб за свалане !

Опубликовано:
  • Автор

Пробвай без да избираш съдържание, дай ОК и започни да теглиш. Ако теглиш нещо, значи всичко работи.

Опубликовано:

Оправих се Благодаря а да питам някой да знае някакъв начин да се играе Battlefield 3 Multiplayer безплатно ?

Опубликовано:

имам доста странен проблем когато влизам в сървър ми зарежда connecting .... но това продължава 1-2 мин след което server connection timed out . От какво може да е това , от интернета ми ?

Опубликовано:

За тези които са с ХР и не им тръгва лаунчера - деинсталирате Framework 4.0 и инсталирате 3.5 и след това си реинсталирате 4.0 и си играйкате :lol:

Опубликовано:

За тези които още не са разбрали, излезе ревизия 23, хвърлете по едно око:

viewtopic.php?f=3&t=16788

Опубликовано:
За тези които още не са разбрали, излезе ревизия 23, хвърлете по едно око:

viewtopic.php?f=3&t=16788

Нещо по инсталирането на новите DLC на Български ще има ли,да не направя някоя глупост,или тегля DLC3 и DLC4 поставям в папките и пускам играта да се обнови?