Перейти к содержимому
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Zloplay community

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

IW5M - РџРѕРґРґСЂСЉР¶РєР°.

Опубликовано:

Правя тази тема, за хората, които имат проблеми с IW5M, дошли от клипа ми с инсталиране в youtube. Ще поемам всички въпроси и не задължавам никой друг да се грижи за темата. Но все пак, ако искате да помогнете, заповядайте.

Моля, преди да питате нещо, уверете се, че сте направили всичко, както съм показал в клипа!

РџР?ШЕТЕ РќРђ РљР?Р Р?Р›Р?ЦА!!! - РќР° извращения СЃРїСЂСЏРјРѕ СЂРѕРґРЅРёСЏ РЅРё език РЅСЏРјР° РґР° отговарям!

Не се изненадвайте, ако не ви отговорим на неграмотно написан или формулиран въпрос.

----------------

Решения на най-често задаваните въпроси:

Communication with the IWNet servers has been interrupted. - Няма matchmaking. За да играете, влезте в Servers, а не във Find Game.

Показва ви Unbound, когато искате да ползвате killstreak. - Вижте си шибаните настройки! С какво да си пускате killstrike-овете, ако не сте си задали копче за тях?

Р?скате РґР° СЃРё смените името СЃ което влизате РІ играта - Р?зтрийте iw5m.ini файла, намиращ СЃРµ РІ директорията РЅР° играта.

Зацепвате на Connecting - Пробвайте да си настоите времето на компютъра от тук.

(Windows XP) "The application failed to initialize properly (0xc0000135). click on ok to terminate the application"- Трябва ви .NET framework. Може да изтеглите най-новата версия от тук.

Други проблеми СЃ Windows XP - Р?нсталирайте СЃРё Windows 7!

Ако проблемът ви не се решава с решенията горе, напишете го в търсачката или ползвайте гугъл. Не си мислете, че съм помагал в разработката на играта и знам причините и решенията на проблемите ви - гугъл е мой приятел също.

• Ответы 377
  • Просмотры 12,2k
  • Created
  • Последний ответ

Top Posters In This Topic

Featured Replies

Опубликовано:

Здравейте!

Аз нямам никакви проблеми, но бихте ли ми казали кои са българските сървъри в FourDeltaOne ?

Опубликовано:
  • Автор
Здравейте!

Аз нямам никакви проблеми, но бихте ли ми казали кои са българските сървъри в FourDeltaOne ?

От тук може да видиш информация за всички сървъри, в реално време. За момента български сървър се хоства само от xmGaming.

Опубликовано:

Р?РјР° РґРІР° български СЃСЉСЂРІСЉСЂР°! Единия СЃРµ хоства РѕС‚ XM, РґСЂСѓРіРёСЏ РѕС‚ мен!

Опубликовано:
Р?РјР° РґРІР° български СЃСЉСЂРІСЉСЂР°! Единия СЃРµ хоства РѕС‚ XM, РґСЂСѓРіРёСЏ РѕС‚ мен!

Човек киквай високите пингове :?

Опубликовано:

Само при мен ли всички сървъри са с над 200 пинг ?? В целия сървър лист виждам само 5-6 със около 100 :(

Опубликовано:

Човек киквай високите пингове :?

Нямам против да ги киквам, но така ще се затрудни моята игра, защото ще трябва да следя кой с какъв пинг е. :) Още повече, че те се променят доста често. Когато сървъра получи възможност сам да си киква високите пингове ще го настроя, но засега нямам информация тази команда да работи.

Опубликовано:
  • Автор
Communication wit IW5M has been interrupted, някакви идеи ;д ? Нещо е оффлайн или ;д ?

Няма matchmaking. Влизай да играеш от Servers, не от Find Game :)

Опубликовано:
Communication wit IW5M has been interrupted, някакви идеи ;д ? Нещо е оффлайн или ;д ?

Влизам от там, до сега намираше 10 сървъра, всички 0/0, само един имаше хора, вече и не ми намира сървъри като дам "рефреш".Копирах IP то на един от http://s.mufff.in/iw5msl, тези сървари и като джойна ми изписва "Connecting..." докато не го махна, така е с няколко сървара вече, нещо не съм направил както трябва май ;д ?

Опубликовано:
  • Автор

Влизам от там, до сега намираше 10 сървъра, всички 0/0, само един имаше хора, вече и не ми намира сървъри като дам "рефреш".Копирах IP то на един от http://s.mufff.in/iw5msl, тези сървари и като джойна ми изписва "Connecting..." докато не го махна, така е с няколко сървара вече, нещо не съм направил както трябва май ;д ?

Тоя проблем го имат доста хора. Трябва да се оправи до следващата ревизия. Опитвай докато стане и гледай да влизаш в сървърите с най-нисък пинг.

Опубликовано:
на мен ми намира сървърите, може да се играе.

Никой не отговори дали има адския пинг във повечето сървъри ? >200

Опубликовано:

около 5-6 бр до 100; 8-9 до 200 и всичко останало не го виждам, понеже съм задал да не се показват такива.

Edit: Забравих, че съм сложил и филтър за празните сървъри, с тях до 100 пинг са над 40бр :)

Опубликовано:
  • Автор
на мен ми намира сървърите, може да се играе.

Никой не отговори дали има адския пинг във повечето сървъри ? >200

Това зависи изцяло от теб. Аз играя в сървъри с до 60 пинг, българските по едно време ми бяха на 20.

Опубликовано:

Това което се виждаше до днес не бе истинската стойност. Днес NTA ще пуска поправки да се вижда истинският PING.

До сега показваше 270, а всъщност беше 70. :)

Опубликовано:

Направих всичко както трябва но при отварянето на LaunchIW5M за update ми дава следната грешка:

http://prikachi.com/images/10/5188010y.jpg

Опубликовано:
  • Автор
Направих всичко както трябва но при отварянето на LaunchIW5M за update ми дава следната грешка:

Най-доброто решение ще бъде да си сложиш windows 7. За друго, сега ще видя от какво може да е...

Опубликовано:

Значи, когато се свързвам към сървър ми излиза connecting... и след дълго време излиза connection to the server timed out. Опитахпу многократно пъти, но не става. Моля за помощ.

Опубликовано:
  • Автор
Значи, когато се свързвам към сървър ми излиза connecting... и след дълго време излиза connection to the server timed out. Опитахпу многократно пъти, но не става. Моля за помощ.

Пробвай да влизаш в сървърите с най-нисък пинг.

Опубликовано:
  • Автор

Най-доброто решение ще бъде да си сложиш windows 7. За друго, сега ще видя от какво може да е...

Мисля, че трябва да инсталираш .NET framework.

Опубликовано:

Р?нсталирах РіРѕ Рё сега РјРё дава РґСЂСѓРіР° грешка :

http://prikachi.com/images/803/5188803y.jpg

вече не знам какво да правя ....

Опубликовано:

За проблема със свързването в сървърите:

На един приятел му проработи!

Опубликовано:
Р?нсталирах РіРѕ Рё сега РјРё дава РґСЂСѓРіР° грешка :

http://prikachi.com/images/803/5188803y.jpg

вече не знам какво да правя ....

Р?нсталирай РґСЂСѓРіР° версия РЅР° Net.Framework: 3.5 или 4.0, РЅРµ СЃСЉРј сигурен точно СЃ РєРѕСЏ РІСЉСЂРІРё, РЅРѕ грешката която ти дава означава точно това, Р° именно: неподходяща версия РЅР° фреймуорка.

Ето ти и линкове: версия 3.5 и версия 4.0.

Опубликовано:

Значи играя MW3 и само нея в момента, но няма ли да е по-добре да сложите матчмейкинга и файд гейм??? Как иначе да играя с приятели без да правя сървър (например инфектед)??? По-добре си го сложете обратно, иначе хората няма да играят :/