IW5M - РџРѕРґРґСЂСЉР¶РєР°.
- Ответы 377
- Просмотры 12,2k
- Created
- Последний ответ
Top Posters In This Topic
-
Jordaki 80 posts
-
Sex Pistols 59 posts
-
SaphireBG 32 posts
-
UL7RA 17 posts
Featured Replies
Сейчас на странице 0
- Нет пользователей, просматривающих эту страницу
Правя тази тема, за хората, които имат проблеми с IW5M, дошли от клипа ми с инсталиране в youtube. Ще поемам всички въпроси и не задължавам никой друг да се грижи за темата. Но все пак, ако искате да помогнете, заповядайте.
Моля, преди да питате нещо, уверете се, че сте направили всичко, както съм показал в клипа!
РџР?ШЕТЕ РќРђ РљР?Р Р?Р›Р?ЦА!!! - РќР° извращения СЃРїСЂСЏРјРѕ СЂРѕРґРЅРёСЏ РЅРё език РЅСЏРјР° РґР° отговарям!
Не се изненадвайте, ако не ви отговорим на неграмотно написан или формулиран въпрос.
----------------
Решения на най-често задаваните въпроси:
Communication with the IWNet servers has been interrupted. - Няма matchmaking. За да играете, влезте в Servers, а не във Find Game.
Показва ви Unbound, когато искате да ползвате killstreak. - Вижте си шибаните настройки! С какво да си пускате killstrike-овете, ако не сте си задали копче за тях?
Р?скате РґР° СЃРё смените името СЃ което влизате РІ играта - Р?зтрийте iw5m.ini файла, намиращ СЃРµ РІ директорията РЅР° играта.
Зацепвате на Connecting - Пробвайте да си настоите времето на компютъра от тук.
(Windows XP) "The application failed to initialize properly (0xc0000135). click on ok to terminate the application"- Трябва ви .NET framework. Може да изтеглите най-новата версия от тук.
Други проблеми СЃ Windows XP - Р?нсталирайте СЃРё Windows 7!
Ако проблемът ви не се решава с решенията горе, напишете го в търсачката или ползвайте гугъл. Не си мислете, че съм помагал в разработката на играта и знам причините и решенията на проблемите ви - гугъл е мой приятел също.