Перейти к содержимому
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Zloplay community

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

IW5M - РџРѕРґРґСЂСЉР¶РєР°.

Featured Replies

Опубликовано:

Значи играя MW3 и само нея в момента, но няма ли да е по-добре да сложите матчмейкинга и файд гейм??? Как иначе да играя с приятели без да правя сървър (например инфектед)??? По-добре си го сложете обратно, иначе хората няма да играят :/

• Ответы 377
  • Просмотры 12,1k
  • Created
  • Последний ответ

Top Posters In This Topic

Опубликовано:
  • Автор
":3qdtmrm6]Значи играя IW5 и само нея в момента, но няма ли да е по-добре да сложите матчмейкинга и файд гейм??? Как иначе да играя с приятели без да правя сървър (например инфектед)??? По-добре си го сложете обратно, иначе хората няма да играят :/

Това е тема, която аз поддържам за проблеми с инсталирането на играта. Защо пишеш тук? Купи си играта и тогава ще играеш matchmaking.

Опубликовано:

Здравейте,

Аз имам следният проблем : Не мога да открия сървари...

След като влезя в играта (като администратор или не) отивам на сърваръ и нищо...

"Рефрешвам", но пак.

!!ЗАБЕЛЕЖКА!! не съм слагал крака както направи момчето от клипа ами просто го правих по един стар клиппак от тук ;)

Опубликовано:

Р?нсталирах 4.0 версията, РЅРѕ пак РёРјР° грешка:

http://prikachi.com/images/178/5190178N.jpg

Видях че в линка който ми даде за да изтегля програмата на System requirements, пише Windows XP SP3, може ли от там да е проблема защото съм с SP2?

Опубликовано:
  • Автор
Здравейте,

Аз имам следният проблем : Не мога да открия сървари...

След като влезя в играта (като администратор или не) отивам на сърваръ и нищо...

"Рефрешвам", но пак.

!!ЗАБЕЛЕЖКА!! не съм слагал крака както направи момчето от клипа ами просто го правих по един стар клиппак от тук ;)

Виж да не би да си бръникал по филтъра. Ако не, пробвай да влизаш като пишеш IP-та - от тук. Ако проблема не е от теб, би трябвало да се оправи скоро.

Видях че в линка който ми даде за да изтегля програмата на System requirements, пише Windows XP SP3, може ли от там да е проблема защото съм с SP2?

Пробвай да изтриеш caches.xml. Ако не, намери такова за SP2 тогава и пробвай с него. Не знам къде си тръгнал да инсталираш тия игри с XP. Сложи си 7, пак ти казвам.

Опубликовано:

А със версия 3.5 пробва ли? Също може да си инсталираш и service pack 3:

http://www.microsoft.com/en-us/download ... aspx?id=24

Опубликовано:

Когато се опитам да изтегля "терминалите" и ми излиза, че торента е бил изтрит моля ви помогнете.

Опубликовано:
  • Автор

Когато се опитам да изтегля "терминалите" и ми излиза, че торента е бил изтрит моля ви помогнете.

Явно от медиафайър са махнали файловете... Ще проверя дали ще сложат нови линкове в кексчето, ако не, аз ще се постарая да кача файловете някъде. Почакайте малко. Ако толкова ви е на зор, намерете ме на skype - typhon_x, за да ви ги пратя.

Опубликовано:

намерих кифличката ама там всички терминали са премахнати. и четирите. как да подкарам мултито сега? помагай моля.

Опубликовано:
Намерих кифличката, ама там всички терминали СЃР° премахнати. Р? четирите. Как РґР° подкарам мултито сега?

Ами чети:

Ако толкова ви е на зор, намерете ме на skype - typhon_x, за да ви ги пратя.
Опубликовано:
  • Автор

Вече има линк към терминал файловете. Няма нужда да ми досаждате повече :)

Опубликовано:

Здравейте. Един приятел от морето ми каза за тази игра, че може да се играе мулти. Днес аз си я изтеглих всичко ок и гледах това клипче в youtube. Всички работи уж съм направил както трябва и като включа LaunchIW5M ми дава следната грешка:

http://prikachi.com/images.php?images/229/5206229y.png

Ако може помощ ще съм много благодарен!!! Благодаря предварително.

П.П. Не бях направил тази папка dw. Сега се оправи, но имам друг проблем. Нямам сървъри като влезна в servers...

Опубликовано:

Р?мам проблем като вляза РІ играта Рё РїСѓСЃРЅР° РґР° играя РІ РЅСЏРєРѕР№ СЃСЉСЂРІСЉСЂ РјРё пише 'patch mp.ff is different from server' кажете какво РґР° РЅР° правя играе РјРё СЃРµ

Опубликовано:
  • Автор
Р?мам проблем като вляза РІ играта Рё РїСѓСЃРЅР° РґР° играя РІ РЅСЏРєРѕР№ СЃСЉСЂРІСЉСЂ РјРё пише 'patch mp.ff is different from server' кажете какво РґР° РЅР° правя играе РјРё СЃРµ

Р?зтрий caches.xml Рё пробвай пак.

Опубликовано:

нямам такава папка :?

Опубликовано:

нямам такава папка :?

или файл

запалих ги нз как чепках нещо

Опубликовано:
запалих ги нз как чепках нещо

Какво си палил?!?

Я дай снимка как горят... :roll: :roll: :roll:

Опубликовано:

Здравейте Рё аз имам поблема СЃСЉСЃ steam must be running Р?РјР° ли решение?Р?грата СЃСЉРј СЏ дръпнал РѕС‚ замунда СЃСЉСЃ крак РѕС‚ там

Опубликовано:
  • Автор
Здравейте Рё аз имам поблема СЃСЉСЃ steam must be running Р?РјР° ли решение?Р?грата СЃСЉРј СЏ дръпнал РѕС‚ замунда СЃСЉСЃ крак РѕС‚ там

- 4:25
Опубликовано:

така изгледах пак клипа като пусна ланчъра вобще не ми се отваря прозореца където трябва да си напиша потребителско име и парола,започва да се пуска играта все едно,че съм я пуснал от single player и забива на Call of duty modern warfare 3 и това е.Направих и папката dw

Мерси за бързите отговори

Опубликовано:
  • Автор

След като оправи проблема със steam check-а, сега ще трябва да изчакаш малко, защото NP (влизането в сървъра) не работи в момента. Нещата ще се оправят скоро :)

Опубликовано:

Аха мерси за отговора аз играя по принцип на modern warfare 2 гледам и там нещо не работят nick kpaspi/gogobaba

Мерси за помоща!