Перейти к содержимому
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Zloplay community

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

IW5M - РџРѕРґРґСЂСЉР¶РєР°.

Featured Replies

Опубликовано:
  • Автор
Hey sex pistols!!! when a popular FPS series Tx 2 come's up. Can you make crack video for multi and single.If you can

Защо пишеш на английски и какво разбираш под Tx 2?

• Ответы 377
  • Просмотры 12,1k
  • Created
  • Последний ответ

Top Posters In This Topic

Опубликовано:
  • Автор

Предполагам иска да каже клип с помощ за крак-ване на мулти и сингъл... Само, че на представа си нямам Tx 2 какво може да е...

Опубликовано:

хора само от мен ли е или е изцяло . от 3 дена не намирам сървъри и не знам какво да правя ...

а другото имам и teknogoods да не би това да е проблема че имам и двете игри и да се бъгва нещо

Опубликовано:
хора само от мен ли е или е изцяло . от 3 дена не намирам сървъри и не знам какво да правя ...

а другото имам и teknogoods да не би това да е проблема че имам и двете игри и да се бъгва нещо

значи сега си изтрих текното и.

и делта1 тръгна идеално но може ли да ми обясните дали може и двете да ги имам и да си ги цъкам заедно защото 1 фр е на текно а искам да играя с него но нз как

Опубликовано:

значи като натисна на серверс и чакам после ми изписва try later ... kato natisna da widq sarwarite ... :|

Опубликовано:

Zdraveite kogato se opitam da updatna launchera mi pi6e 4e e sprql da raboti

Опубликовано:

i posle kato go otvorq kato admin stigo do 11 procenta i mi pi6e error launcher pls help :(

Опубликовано:

Момчета, какво правих не знам, но днес влизам в игра и гледам, че не мога да си едитвам класовете. Не пише че са заключени, а просто са черни и не могат да се натиснат. Някакви идеи?

Опубликовано:

Така, най-после успях да го преведа това, добре че има такива полезни инструменти:

2fbc842773c09520.png

Добре, спри антивирусната, изтегли наново лаунчера, пусни го и когато файъруола или защитната стена те пита дали да разреши достъп на тази програма до интернет, разреши и.

Също и следващия път ползвай шифт+алт моля, не ми се прибягва пак до преводача... ;)

Опубликовано:
Така, най-после успях да го преведа това, добре че има такива полезни инструменти:

2fbc842773c09520.png

Добре, спри антивирусната, изтегли наново лаунчера, пусни го и когато файъруола или защитната стена те пита дали да разреши достъп на тази програма до интернет, разреши и.

Също и следващия път ползвай шифт+алт моля, не ми се прибягва пак до преводача... ;)

Да, и при мене е същия проблем. Сложих на ново (LaunchIW5M) и после като го стартирам като администратор пак ми сзписжа съштата грешка. Дори FireWall-а не ме пита за разрешение ;((((( моля ви помогнете ми :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:

Опубликовано:

Татар ще има ли проблеми ако напиша нещо на латиница? Да видим как ще го преведе даката.

Опубликовано:

Да, и при мене е същия проблем. Сложих наново (LaunchIW5M) и после като го стартирам като администратор пак ми изписва същата грешка. Дори FireWall-а не ме пита за разрешение ;((((( моля ви помогнете ми :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:

Антивирусната спря ли? Някои антивирусни просто не можеш да ги спреш, ако е от онези "безплатните", просто я махни, не струват... Освен това ако си с уиндоус ХП, трябва да имаш инсталирана Microsoft Net.Framework 3.5 за да ти тръгне лаунчера.

Татар ще има ли проблеми ако напиша нещо на латиница? Да видим как ще го преведе даката.

Я да видим...само да няма някаква уловка, например вместо да е на латиница, да е на латински... :mrgreen:

Опубликовано:

2fbc842773c09520.png

Значи аз СЃСЉРј СЃСЉСЃ Windows 7, нямам анти-РІРёСЂСѓСЃРЅР° програма Рё СЃРё СЃРїСЂСЏС… файъруола, Рё после пак СЃРµ опитах РґР° РїСѓСЃРЅР° LanunchIW5M РЅРѕ както пише РїРѕ РіРѕСЂРµ, ъпдейта СЃРїРёСЂР° РЅР° 11 процента Рё РёР·РїРёСЃРІР° следното: Data Error at DBNUpdater.Updater. (CacheContentFile ). Надявам СЃРµ РґР° сам Р±РёР» достатъчно изчерпатлен. РњРЅРѕРіРѕ РІРё СЃРµ моля РґР° РјРё помогнете понеже имам голям мерак РґР° играя тази РёРіСЂР°. Р? вече опитах даже Рё РґР° СЏ РїСЂРµ-инсталирам, РЅРѕ пак ъпдейта СЃРїРёСЂР° РЅР° 11 процента. Благодаря предварително :)

Опубликовано:
  • Автор

Пробвай тия двете неща. Р? СЃРµ научете РґР° ползвате SEARCH.

"

...

30. I'm getting: Data Error By DBNUpdater.Updater. (CacheContentFile )

Here is what you should do: move your whole game folder somewhere(out of Program Files atleast), right click on the folder, properties, un-check read only, run LaunchIW5M.exe as an admin. ..."

"

...

1) cpart files - Delete any and all .cpart files and start LaunchIW5M.exe again. ..."

Опубликовано:

Само за сведение, не можеш да направиш цялата папка да не е само за четене. Отделен файл можеш, но не и цялата папка, пробвай ако искаш... :)

Опубликовано:
  • Автор
Само за сведение, не можеш да направиш цялата папка да не е само за четене. Отделен файл можеш, но не и цялата папка, пробвай ако искаш... :)

Това просто бяха първите 2 неща, които видях, когато му написах проблема в SEARCH. Не съм ги заглеждал много.

Опубликовано:

Това просто бяха първите 2 неща, които видях, когато му написах проблема в SEARCH. Не съм ги заглеждал много.

Да, ясно. На мен просто ми прави впечатление че някои от нещата които са написани относно поддръжка и инструкции, са неточни или непроверени. Примерно, за дедикейтед сървър-отворете server.cfg който се намира в папка "админ"...там няма такъв файл, намира се в папка плеърс2. Също "рецептите" за сървъра трябва да са в папка админ...пак невярно, трябва да са в папка плеърс2...та такива неща... :D

Опубликовано:

Ако теглиш през стийм мв3 деди сървърс, точно в папка админ си е файла server.cfg.

Опубликовано:
Ако теглиш през стийм мв3 деди сървърс, точно в папка админ си е файла server.cfg.

Признавам, това не го знаех... :D

Опубликовано:

влизам в играта натискам на server чакам и после ми изписва connecting time out try again later ..моля помогнете !