Перейти к содержимому
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Zloplay community

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

IW5M - РџРѕРґРґСЂСЉР¶РєР°.

Featured Replies

Опубликовано:

Нещо по инсталирането на новите DLC на Български ще има ли,да не направя някоя глупост,или тегля DLC3 и DLC4 поставям в папките и пускам играта да се обнови?

Още не съм го проверил това, тъй като в момента нямам възможност, но доколкото разбрах има бутонче за инсталиране или нещо такова... :D

• Ответы 377
  • Просмотры 12,1k
  • Created
  • Последний ответ

Top Posters In This Topic

Опубликовано:
  • Автор

Бутончето на мен нещо не ми се получи. Правете както ви показах с другите DLC-та.

Опубликовано:

При мен стана-изтеглих DLCтата стартирах играта да се обнови до(r23),след това излязох и последователно о т папките с изтеглените DLC стартирах файловете DLC#3 - Chaos Pack.iw5dlc и DLC#4 - Final Assault.iw5dlc те копират файловете директно в играта,стартирах отново играта за проба ивлизах без проблем в две нови карти.

То от страницата от където се свалят длцто го пишело с малки букви отдолу,ама като не съм обурнал внимание от начало :)

Опубликовано:

Като се изтеглят, просто влизате в торента и то си има инсталатор (мисля че преди това трябва да сте си обновили играта на ревизия 23).

EDIT: Сега забелязах, че други са говорили за това преди мен (няма да го трия, но се извинявам).

Опубликовано:

Е добре де, защо при мен не става направих всичко както е описано и греда. Новите карти не мога да ги пусна, ако някои има решение да казва.

• 2 weeks later...
Опубликовано:

Направих всичко по описанието играта си ми вървеше, но в един момент не иска да се стартира. От какво може да е?

Опубликовано:

Р?мам един проблем. Направих всичко като хората, ама забравих папката dw. Р? пускам играта Рё РјРё РёР·РїРёСЃР° тва Р·Р° стийма Рё аз СЃРё направих папката, обаче сега като РїСѓСЃРЅР° играта РјРё засича РЅР° бялата картинка където пише M W 3.

Опубликовано:
Р?мам един проблем. Направих всичко като хората, ама забравих папката dw. Р? пускам играта Рё РјРё РёР·РїРёСЃР° тва Р·Р° стийма Рё аз СЃРё направих папката, обаче сега като РїСѓСЃРЅР° играта РјРё засича РЅР° бялата картинка където пише M W 3.

На мен също ми се появява бялата картина с войника и до там, а до онзи ден всичко си вървеше.

Опубликовано:

На мен също ми се появява бялата картина с войника и до там, а до онзи ден всичко си вървеше.

В момента на никой не му тръгва играта, НП сървърът е офлайн. Търпение..........

Опубликовано:

Error during initialization:

Steam must be running for initial authenfication to succed.Please start Steam and restart the gean ti countinue. Моля помощ !!!

Опубликовано:

Правя всичко и ми стои на картинката на бялата картинка с войника след като съм написал user i pw :/ На Windows XP съм

Опубликовано:
Правя всичко и ми стои на картинката на бялата картинка с войника след като съм написал user i pw :/ На Windows XP съм

Когато стане така, значи че сървърът е офлайн. Когато го пуснат ще можеш да влезеш, така че не прави нищо, просто проверявай от време на време...;)

Опубликовано:

пичове някой може ли да ми каже защо след,като съм изтеглил всички dlc карти ,като влезна в играта и цъкна на някоя от тях и ми дава грешка?ще съм благодарен ако някой ми помогне:)

Опубликовано:
":3jsc49y6]пичове някой може ли да ми каже защо след,като съм изтеглил всички dlc карти ,като влезна в играта и цъкна на някоя от тях и ми дава грешка?ще съм благодарен ако някой ми помогне:)

Само кажи каква грешка ти дава. Някои от картите трябва да са в папка /dlc/, други в папка /english/. Не съм сигурен кои точно къде трябва да бъдат, най-добре сложи всички карти и в двете папки. В DLC пакетите също има и iwd. файлове, тях сложи в папка /main/задължително.

Опубликовано:

Нкой има ли някакви идеи защо не мога да се свържа с нито един сървър. Като се опитвам да вляза ми зарежда докрай и после ми изписва "patch_mp.ff is different from the server". Данеби да има някъкъв пач ????? и ако има мога ли да си го изтегля от някъде

Опубликовано:
Нкой има ли някакви идеи защо не мога да се свържа с нито един сървър. Като се опитвам да вляза ми зарежда докрай и после ми изписва "patch_mp.ff is different from the server". Данеби да има някъкъв пач ????? и ако има мога ли да си го изтегля от някъде

Пробвай да изтриеш въпросния файл, намира се в /zone/english/. После като пуснеш играта, тя ще се ъпдейтне сама.

Опубликовано:

Пробвай да изтриеш въпросния файл, намира се в /zone/english/. После като пуснеш играта, тя ще се ъпдейтне сама.

Не стана пак ми прави така ;(

Опубликовано:

Не стана пак ми прави така ;(

Р?зтрий този файл: caches.xml, намира СЃРµ РІ основната папка РЅР° играта, после пробвай пак РґР° влезеш РЅСЏРєСЉРґРµ.

Опубликовано:

РћРџР РђР’Р? РЎР• МЕРСР? Jordaki !

Опубликовано:

Вижте моятя грешка моля ви помогнете ми . . http://prikachi.com/images.php?images/134/5450134H.png

БЛАГОДАРЯ ПРЕДВАРР?ТЕЛНО ! :)

Опубликовано:

Здравейте, нов съм тук, въпреки, че играех MW2 преди, през alter-а. Случайно попаднах тук, и реших да я инстална. Направих всичко както е описано в клипа, но когато реша да ъпдейтна LaunchIW5M, ми дава следната грешка: http://i.imgur.com/PdZD4.png

Р? преди РЅР° MW2 РјРё СЏ даваше, РЅРѕ РЅРµ СЃРё СЃРїРѕРјРЅСЏРј как/СЃ какво РјРё помогнаха. Надявам СЃРµ РІРёРµ РґР° можете РґР° РјРё помогнете. :)

Опубликовано:
Здравейте, нов съм тук, въпреки, че играех IW4 преди, през alter-а. Случайно попаднах тук, и реших да я инстална. Направих всичко както е описано в клипа, но когато реша да ъпдейтна LaunchIW5M, ми дава следната грешка: http://i.imgur.com/PdZD4.png

Р? преди РЅР° IW4 РјРё СЏ даваше, РЅРѕ РЅРµ СЃРё СЃРїРѕРјРЅСЏРј как/СЃ какво РјРё помогнаха. Надявам СЃРµ РІРёРµ РґР° можете РґР° РјРё помогнете. :)

РҐРјРј, РЅРµ виждам дали имаш антивирусна, РЅРѕ най-вероятно ако имаш, тя блокира файла. Р?зключи СЏ, ако трябва ресни Рё РєРѕРјРїР° Рё пробвай пак.

Опубликовано:

^ Ами всъщност, нямам антивирусна. :D Но, сложих за всеки случай .exe-то в exception list-а на firewall-а и реснах компа, но пак не се получи. Същата грешка ми изкарва. :(

Edit: изтрих всички файлове, които то си сваля и пробвах на ново да ги сваля, но пак на същото място ми изкара същата грешка. >.<

Опубликовано:
^ Ами всъщност, нямам антивирусна. :D Но, сложих за всеки случай .exe-то в exception list-а на firewall-а и реснах компа, но пак не се получи. Същата грешка ми изкарва. :(

Този файл, който пише че се използва от друга програма, всъщност се използва от играта и едновременно се ъпдейтва. По принцип не би трябвало да има проблем. Пробвай да преместиш цялата игра в D-то и я пусни оттам. А тъй като гледам ти липсват и някои файлове и папки, направи една нова папка и я кръсти "дв" само че с английски букви(d и w). А откъде свали играта, от замундеца ли?