Перейти к содержимому
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Zloplay community

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

IW5M - РџРѕРґРґСЂСЉР¶РєР°.

Featured Replies

Опубликовано:
аз имам малак проблем с маповете, някой не искат да тръгват и ми дава някакви квадратчета.Тогава свалих DLC 3 и DLC 4 направих каквото е казано,но пак не ми става..Помогнете моля..Благодаря предварително

Копирай картите от длс-тата които си свалил и в папка english, демек: новите карти които си свалил да ги има в папка dlc и в папка english.

• 2 weeks later...
  • Ответы 377
  • Просмотры 12,1k
  • Created
  • Последний ответ

Top Posters In This Topic

Опубликовано:

Р?мам един проблем.. прикачена Рµ снимката СЃ проблема.

:|

Какво да правя ? :(

Р•dit:

Сетих се за едно нещо и си оправих проблема ! Благодаря и за прекачването на снимките :lol:

Опубликовано:
  • Автор
Р?мам един проблем.. прикачена Рµ снимката СЃ проблема.

:|

Какво да правя ? :(

Прегледай клипа отново, особено към края.

Опубликовано:

Освен това снимки се прикачват ето така:

e4f90b1aa4ccb688.png

или така:

e4f90b1aa4ccb688.png

;););)

В твоя случай ето така:

f7e9a1ff92ec420d.png

Опубликовано:

Р?мам проблем СЃ мишката като играя РїРѕРЅСЏРєРѕР№ РїСЉС‚ запецне Р·Р° секунда Рё СЃРµ оправя ...

Опубликовано:
Р?мам проблем СЃ мишката като играя РїРѕРЅСЏРєРѕР№ РїСЉС‚ запецне Р·Р° секунда Рё СЃРµ оправя ...

Пускаш играта, натискаш алт+таб(минимизираш играта), десен бутон на лентата на уиндоуса и избираш таск мениджъра. Кликаш на процеси, десен бутон на iw5m.dat и му задаваш по-нисък приоритет. Потвърждаваш, затваряш мениджъра и се връщаш в играта.

Опубликовано:

Аднах няколко сървъра в Favorites и не се показват. Да не е проблем някъв ?

Опубликовано:
Аднах няколко сървъра в Favorites и не се показват. Да не е проблем някъв ?

Не. Просто не работят фаворитите.

Опубликовано:

На скоро си инсталнах пак играта и следвах видеото което е предоставил (SexPistols), направих абсолютно всичко точно и просто играта не иска да тръгне, иска някаква стийм валидация, след като пусна стиймът играта все още не тръгва, ако някой има някъкви идей да сподели плс.

Опубликовано:
На скоро си инсталнах пак играта и следвах видеото което е предоставил (SexPistols), направих абсолютно всичко точно и просто играта не иска да тръгне, иска някаква стийм валидация, след като пусна стиймът играта все още не тръгва, ако някой има някъкви идей да сподели плс.

Не си изгледал докрай видеото, забравил си да направиш една папка.......... ;)

Опубликовано:

имам следния проблем

Опубликовано:
имам следния проблем

РЈРёРЅРґРѕСѓСЃ 7 РёРјР° вградена Microsoft Net.Framework, РЅРѕ твоята май Рµ прецакана. Р?нсталирай СЃРё СЏ наново, РґСЂСЉРїРЅРё оттук:

http://www.microsoft.com/en-us/download ... aspx?id=21

Опубликовано:

Малко offtopic ама нали модератора ни е готин, ще си позволя:

Cash11 виждам, че цъкаш Dekaron, ако искаш може да поцъкаме някой път :)

Опубликовано:

Р?мам 1 проблем, когато цъкна "Play" РјРё зарежда известно време Рё РјРё излиза "The Call of Duty Modern Warfare 3 server is not available at this time. Please try again later". РќРµ мисля, че точно този сайт ще РјРё РїРѕРјРѕРіРЅРµ тъй като РЅРµ ползваме оригинални версии, РЅРѕ РІСЃРµ пак ако РЅСЏРєРѕР№ РјРѕР¶Рµ РґР° РјРё каже РєСЉРґРµ РјРё Рµ проблема ще СЃСЉРј РјРЅРѕРіРѕ благодарен.

Опубликовано:
Р?мам 1 проблем, когато цъкна "Play" РјРё зарежда известно време Рё РјРё излиза "The a popular FPS series IW5 server is not available at this time. Please try again later". РќРµ мисля, че точно този сайт ще РјРё РїРѕРјРѕРіРЅРµ тъй като РЅРµ ползваме оригинални версии, РЅРѕ РІСЃРµ пак ако РЅСЏРєРѕР№ РјРѕР¶Рµ РґР° РјРё каже РєСЉРґРµ РјРё Рµ проблема ще СЃСЉРј РјРЅРѕРіРѕ благодарен.

Приятел, точно този сайт ще ти помогне. Не цъкай play, ами servers. Оттам вече си избираш в кой сървър да играеш. Между другото кой клиент ползваш и свалил ли си нужните файлове?

Опубликовано:

Под този сайт имах предвид сайт-а който ми изписва да проверя от играта, официалния сайт на Call of Duty, а иначе съм инсталирал всичко и успях да я подкарам, само се ядосвам, че ми сече играта леко на 1300x780 резолюция или нещо от сорта, играя на лаптоп с интел и7 процесор, 4 гб рам и 2гб видео но не знам от какво е проблема, пробвах да намаля графиката ама пак ми засича

Опубликовано:
Под този сайт имах предвид сайт-а който ми изписва да проверя от играта, официалния сайт на a popular FPS series, а иначе съм инсталирал всичко и успях да я подкарам, само се ядосвам, че ми сече играта леко на 1300x780 резолюция или нещо от сорта, играя на лаптоп с интел и7 процесор, 4 гб рам и 2гб видео но не знам от какво е проблема, пробвах да намаля графиката ама пак ми засича

По този проблем не мога да помогна, аз самият виж на какво играя:

Cpu-AMD Athlon 3000+/2,4ghz/, RAM-1,5GB, Video-NVidia GE Force 6100...ха-ха-ха. :lol: Ако искаш провери минималните изисквания на играта и ще разбереш за какво става въпрос. :D

Опубликовано:

Пичове имам проблем пише че трябва да пусна стийм за да я стартирам като на колегата по горе

моля ви споделете решение иначе имам стийм и го изклучвам като пускам играта но... :(

Опубликовано:
Пичове имам проблем пише че трябва да пусна стийм за да я стартирам като на колегата по горе

моля ви споделете решение иначе имам стийм и го изклучвам като пускам играта но... :(

Това e решението:

Не си изгледал докрай видеото, забравил си да направиш една папка.......... ;)

Опубликовано:

Пичове имам два проблема с играта.

1ви проблем-Графиката ми е някакси ... гадна.Видеокартата ми е Nvidia GeForce 9600GT 512mb , на най-високата резолюция играя ... някакви настройки да променя?

2ри проблем-Когато задържа някое копче (W , A , S , D) и забива играта,продължавам да се движа ,но не мога да правя нищо друго и след няколко секунди се оправя , и веднага след това пак така се получава...когато сменим мапа и се оправя.Някакви идеи от какво е , и как да се оправи?

Опубликовано:

Би трябвало да можеш сам да прецениш дали ти върви както трябва. Според мен с твоята карта трябва да пробваш по-слаби настройки. За бъга не знам и за първи път чувам нещо подобно..

Опубликовано:

Защо когато стартирам LauchIW5M ми дава ерор -

EDIT 1: Оправих СЃРµ, един приятел РјРё прати iw_23.iwd file-a Рё СЃРµ оправи, обаче сега като цъкна РЅР° РЅСЏРєРѕР№ СЃСЉСЂРІСЉСЂ, стои РЅР° Connecting Рё след това РјРё дава Server Connection Timed Out. Р?деи?

EDIT2: Р? СЃ това СЃРµ оправих като наместих часовата Р·РѕРЅР°. :D

Опубликовано:

2ри проблем-Когато задържа някое копче (W , A , S , D) и забива играта,продължавам да се движа ,но не мога да правя нищо друго и след няколко секунди се оправя , и веднага след това пак така се получава...когато сменим мапа и се оправя.Някакви идеи от какво е , и как да се оправи?

Пускаш играта, натискаш алт+таб(минимизираш играта), десен бутон на лентата на уиндоуса и избираш таск мениджъра. Кликаш на процеси, десен бутон на iw5m.dat и му задаваш по-нисък приоритет. Потвърждаваш, затваряш мениджъра и се връщаш в играта.

Защо когато стартирам LauchIW5M ми дава ерор -

Р?маш повредено iwd. Утре ще проверя РєРѕРµ точно Рё ще ти кажа или ще ти РіРѕ пратя, сега трябва РґР° СЃРїСЏ малко... ;)

Само ако може да качиш пак снимката защото нещо изчезна, за да знам какво да търся...