Перейти к содержимому
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Zloplay community

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

IW5M - РџРѕРґРґСЂСЉР¶РєР°.

Featured Replies

Опубликовано:

Дава ми следният проблем:

System.NullReferenceException:object reference not set to an instance of an object

Това какво трябва да значи?Появява ми се като искам да вляза в играта, но ми показва че уж ъпдейтва.Помощ!

• Ответы 377
  • Просмотры 12,1k
  • Created
  • Последний ответ

Top Posters In This Topic

Опубликовано:

РўРћР’Рђ СЃРµ случва РЅР° ВСЕКР? Р’РўРћР Р? Р РЈРќР”, Р° РїРѕРЅСЏРєРѕРіР° веднага РѕС‚ РїСЉСЂРІРёСЏ РїСЉС‚ когато СЃРµ опитвам РґР° вляза. След това РјРё излиза някакъв Error който даже РЅРµ РјРё дава РґР° РіРѕ отворя РґР° РіРѕ прочета Рё СЃРµ затваря играта.

Опубликовано:

Поправи ме ако греша, но при положение, че правиш монтажи, не можеш ли да оразмериш картинката?

Опубликовано:

След последният ъпдейт r29 iw5m.dat гърми с 0xC0000005 в модула libnp.

Единственото "решение" е рестартиране на процеса, но след това много трудно/или не се свързва Connecting To Online Services... Error....

Някой с идентична грешка?решение?

Опубликовано:
Поправи ме ако греша, но при положение, че правиш монтажи, не можеш ли да оразмериш картинката?

Sry, мислех си че форума ще я оразмери автоматично, но го оправих.

Опубликовано:

The drama. За терминал бяха няколко файла.

zone\dlc

mp_terminal_cls.ff

mp_terminal_cls_load

Р?маш ли РіРё?

Опубликовано:
The drama. За терминал бяха няколко файла.

zone\dlc

mp_terminal_cls.ff

mp_terminal_cls_load

Р?маш ли РіРё?

Липсващият въпрос е:

Само на терминала ли така става?

Опубликовано:

Edit: По някаква причина нямах един от файловете за Terminal, оправих го мерси за помощта

Опубликовано:

Така де, не трябваше да питам, то си личи, че липсва mp_terminal_cls_load. :)

Р?нтересно РјРё Рµ защо Рµ mp_terminal_cls, какво точно Рµ CLS.

В моя свят това е стара DOS команда за clear screen.

Опубликовано:
  • Автор
Така де, не трябваше да питам, то си личи, че липсва mp_terminal_cls_load. :)

Р?нтересно РјРё Рµ защо Рµ mp_terminal_cls, какво точно Рµ CLS.

В моя свят това е стара DOS команда за clear screen.

DOS <3. IW са известни с тъпите си файлови имена - никой няма ги види/ползва, а за тези, които ще ги видят/ползват не им пука.

Опубликовано:
Проблемите при мене обаче продължават...

Работи когато си иска.

Понякога се появяват сървърите, друг път не, понякога се появяват не всичките.

Опитвам да вляза обаче ми забива на Connecting, друг път си влиза нормално.

Един път ми крашна.

Р?нтернета РјРё СЃРїРёСЂР° всеки РїСЉС‚ като пускам играта, тръгва, пак СЃРїРёСЂР°. РќР° третия РїСЉС‚ тръгва вече нормално. Днес поцъках 1 час Рё след като изключих играта нямах интернет РїРѕРЅРµ 20 минути.

Пробвах РґР° деинсталирам играта Рё открих, че РґРѕСЂРё СЏ нямам инсталирана РЅР° PC-то???? РќРµ СЏ намирам РІ контролния панел РїСЂРё инсталираните програми. => Р?зтрих всички файлове, махнах всичко РѕС‚-РґРѕ Рё СЏ инсталирах пак - същата хава.

Не може да съм единствения(или пък може?), помагайте моля ви!

Опубликовано:

Р?мам проблем СЃ пускане РЅР° single player. Показва РјРё грешка Exceeded limit of 128 'leaderboarddef' assets .

Опубликовано:
Р?мам проблем СЃ пускане РЅР° single player. Показва РјРё грешка Exceeded limit of 128 'leaderboarddef' assets .

Отиди тук и от точка 18 изтегли файловете и ги сложи в папката на играта.

Опубликовано:

Здравейте player-и имам въпрос ако си променя ника в играта щр почна ли от 0 левел или от там до където съм стигнал ?

Опубликовано:

Player92123139218321983 тук, не няма да ти се наложи да почваш наново ако си смениш името, тоест ако го направиш от контролния панел на профила ти ще се запазят, ако направиш нов акаунт- почваш отначало.

Опубликовано:
Здравейте player-и имам въпрос ако си променя ника в играта щр почна ли от 0 левел или от там до където съм стигнал ?

Нищо друго освен името ти няма да се промени. Трябва да си смениш името в този форум и когато пуснеш играта да се логнеш наново с новото си име.

Опубликовано:
Трябват ти администраторски права. Там дето пишеш Windows потребителя ти няма права.

Здравей,тъй като имам същия проблем,може ли да разясниш по-подробно как трябва да се оправи?

Опубликовано:

Как да си го направя от контролния панел на профила просто да го променя ?

Опубликовано:

Пичове мерси много поразрових се и го промених :)

Опубликовано:

Здравейте, пробвах СЃРµ СЃ видео СѓСЂРѕРєР° Рё РЅРµ мисля,че някаде СЃСЉРј объркал нещо.Р?нтересува РјРµ самостоятелната РёРіСЂР° Рё РґРѕ там СЃСЉРј следвал инструкцийте,РЅРѕ когато стартирам играта дава РјРё черен екран Р·Р° секунда РґРІРµ,чува СЃРµ Р·РІСѓРє като РѕС‚ някакво лазерно РѕСЂСЉР¶РёРµ предполагам така започва играта Рё след още 1 секунда дава грешката,че разбираш ли iw5sp.exe било спряло РґР° работа ( РїРѕРЅРµ РґР° РіРѕ Р±СЏС… РІРёРґСЏР» РґР° тръгва РґР° работи ) .Пак повтарям всичко което Рµ направено РІ клипа Рµ направено Рё то мен,РґРѕ момента СЃСЉСЃ самостоятелната РёРіСЂР°.РђРєРѕ РјРѕР¶Рµ малко РїРѕРјРѕС‰ РєСЉРґРµ РґР° ровичкам РґР° тръгне.

Опубликовано:

Здравейте нека само РґР° вметна,че след като СЃРµ РїРѕР±РѕСЂРёС… известно време СЃ инсталирането РЅР° мулти плеиър-Р° (защото РІ "кифличтата" РЅРµ СЃР° същите файлове както РІ клипа) , РЅРѕ РЅСЏРјР° Р·РЅ намерих РіРё та вече имам мулти плеиър-Р°.Р?грая без проблем Р·Р° сега.Без лаг без нищо.РќРћ СЃРёРЅРіСЉР» плеиър РќР• тръгва Р±РѕРі знае защо...пак същия проблем....идеи?

Опубликовано:
  • Автор

Честно казано, не знам защо ви е тоя сингъл когато имате мулти. Все пак ако толкова настояваш.. пробвай да изтриеш ModernWarfare3.bik файла.

Също така, оразмерявай СЃРё снимките. Р? честно казано, мисля че трябва РґР° СЃРё РјРЅРѕРіРѕ зле СЃ компютрите Рё английският, Р·Р° РґР° РЅРµ можеш РґР° СЃРµ оправи СЃ "промените РІ кифличката".

P.S. Усещам как звуча надменно и злонамерено. Не е така.